Eşim ailesinin yanında evde yalnızım.sonumuz boşanmak sanırım.

Ben sonra tekrar ardım gururu bırakıp gel lütfen felan dedım ısrar ettim ama sanki aramasam da gelecekmiş gibi geldi. Ben yıne gel felan dedim gelemeyeceğim deı ısrar edınce düşüneceğim sana haber ederim dedi ben de tamam dedim.ama bence gelecek

bence eşine gelirsen sende şerefsizsin demen çok ağır o kendine demiş olsa bile senin onaylaman çok yanlış hem eşyalarını bile hazırlamışsın o kadar ki sinirden gözün dönmüş onu evden kovmayı bile göze almışsın bence eşin döner gelirse bile büyük şans boşarsada hiç üzülme kendin hazırlamışsın zemin eşim 1 haftadır şehir dışında köpek gibi özledim gelsin diye gün sayıyorum sen adamı resmen evden kovuyosun bence hata sende ve eşinden özür dileyip geri çağırmalısın yoksa eşinin merhametine sana bağlılığına kalmış gidişat kusura bakma yorum ağır olmuş olabilir ama 1. si eşinle insanların içinde tartışman yanlış 2.side o kendine ne hakaret ederse etsin senin onaylaman. bence eşin bu gecede gelmezse koy takkeni önüne bi güzel düşün sonuçta orası senin memleketin bile olsa annenlerle aynı evde yaşamıyosunuz ikinize ait bi yuvanız var.Allah yardımcın olsun

Canım azda olsa olumlu bişeyler olmasına sevindim Bak bu kadar insan haksızsın diyo Bu yorumlar sana nur niğmet Değerini bil değişmeye bak Yoksa kocan elinden gider Yazık ikinizede.. yapmayın bunu

Hiç özlemedinmi eşini Eğer cvbın hayırsa bişey yapma Ama evet deli gibi özledimse Hemen harekete geç Öyle el kol bağlamakla evlilik kurtarılmaz Umarım her şey güzel olur

önceki konularını kendinde okursan tekrardan bu evliliğin yürümeyeceğini anlarsın o kdar konu açmışsın hep eşiini kötülemişsin yazık evliliğini kendin bitiryosun sen daha gurur yap eşinden boşanınca gururunla evlenirsin...

ben düşüneceğim sana haber ederim dedi ama hala ne aradı ne geldi iftara 2 saat kaldı gelse zaten gelirdi.çünkü haber et yemek yapacağım demiştim gelse yemek yapayım dıye haber ederdı.ben yıne de yemek yaptım ve bekliyorum...dua edin

Birseyler tukenmistir belki is basa dusuyor sende

ben hala gelecek diye beklerken uyuyakalmışım saat 01:30 da uyandım hala yoktu mesaj attım madem gelmeyecektın neden haber etmedın dıye sonra aradı. bugün gelecek ama bilmiyorum bizim burda takıldığımız şeylere değil de başka şeylere takılmış bakalım hayırlısı.herkes nasıl sabırlı oluyor ya da benim eşim sorun mu çıkarmaya çalışıyor konuşurken iş bayram tatiline geldi ben tatilde akrabalarıma gitmek isteyecekmişim ama o gitmeyecekmiş çünkü hiçbiri ona evini taşıdığı halde hoşgeldin dememiş aramamış ablalarımı abilerimi değil de teyze dayıyı kastedıyor.

bi kez alttan aldınya burnunu sürttürmeye çalışıyor gibi geldi bana, naz yapıyor , yoksa niye gelmesin, birde orda gaz veriyorlarsa ondandır , gelmek istiyor ama senin arayıp gel demen hoşuna gittiği için kendini pohpohlatıyor bence , üzülme gelirr gelirrr , sen elinden geleni yapmışsın birazda sessiz kal bu kez endişelenir kendimi vazgeçti die çıkar gelir bence ,

kesin gelecek geleceğim dedi ama bu seferde bana böyle yapması zoruma gidiyor alttan mı almalıyım

Bence erkekler bizim sandigimiz kadar zeki degiller aksine saflar istisnalari geciyorum bu sozu uzerine gitmeyin susun derim yada cokmu ciddisiniz normal hayayya ben olsam gulerek he canim tamam derim o gun geldiginde gene girmiyom derse dus onume diye saka yapar ustune atlarim gene yaptiririm istedigimi o anlamaz canim

benim eşim de o istisnaların içinde maalesef.neyse bakalım akşam gelecek kendimi değiştirmeye karar verdim her şeyi alttan alacağım bakalım çok zor olsa da bi süre maaşımı çekip eline vereceğim

benim eşim de o istisnaların içinde maalesef.neyse bakalım akşam gelecek kendimi değiştirmeye karar verdim her şeyi alttan alacağım bakalım çok zor olsa da bi süre maaşımı çekip eline vereceğim

konunuzu basından ıtıbaren hep takıp ettım
ama sunu anlamadım neden maasınızı esınıze verıyorsunuz?esınız oylemı ıstıyor
alttan alın ama bence bukadarda değil kendınıze guvenınız olmaz boyle yaparsanız

Sizin hiç orta yolunuz yok mu?

Normal davransanız olmuyor mu?

Uçlarda gezinerek hale yola koyamazsınız evliliğinizi, maaş vermek nerden çıktı.

eşim ne yapmaya çalışıyor bi fikri olan var mı yarın geleceğim öğleden sonra çıkarım dedi.şuanda da ben mesaj attım nerdesın gelıyo musun dıye ama aramdı eğer yıne gelmıyorsa artık gelme zaten dıyeceğim

aradım kardeşi açtı pazara gitmiş gelmiyor yani arayıp gelmeyeceğim bile demedi. artık arayıp gel demenin bi anlamı yok sanırım. demekki gelmeyecek arayıp gelmeyeceğim bile demiyor ben de buraya gelecekti dedim salak gibi bilmiyorum felan dedi.ne şimdi bu ne yapayım şaşırdım

Canım bnm konuya objektif bakmak gerekirse sennde haklı yanların var, eşinnde eşin normalde ailesinden farklı bir şehirde yaşıyor onlarla kalmak istemesi normal ama sen kalmak istemeynce birde eeve gelme diynce gelmemş oda orda kalmış bu haraketi nekadar doğru tartışılr yani eşler arası böyle inatlaşma hep olumsuzluk getirir eşin bu şekilde senden uzaklaşablr eşin nerdeyse sen orda ol bence sevgi fedakarlıktır senide anlıyorum hasta olmuşsun eşinn anlayışlı olması gerekirdi normaldede bu konularda tartışıyorsanız kalmamamk için bahane uydurdugunu düşüneblr aranızdaki ilşki şeklini bilmyp karakterlerinizide bilmediğimden fazla yorum yapamıyorm şahsen eşim benden ne olursa olsun büyük konuşmayayım ayrı kalmaz bnde öyle .bendede tam tersi eşimn memleketinde yaşıyorum ben benm ailem başka şehirde ben nezamn kalmak istesm beraber kalıp geliyoz eşimn işi oldugunda kalamama gibi bir durum oldugunda bende eşimle beraber dönüyorum evime kalmak istesem bile çünkü eşimi bırakamam ben herşeyden önemlisi kendi evime gidiyorum bu benm karakterim ve ben bir kadınım erkekler daha farklı düşüneblr belki
ama dediğim gibi karakter meselesi sevgiyi böyle durumlarda ölçüt olarak kullanma bence seni seviyodur mutlaka ama eşin biraz baskın ve inatçı bir karaktere sahip galiba birde senn memleketnde oturması sanki biraz onasıkıntı veriyor memlektni sevmemiş olabilir türk kültüründe kadın erkeğin memlektne gider düşüncesine sahip olblr kendi memleketni özlüyr olabilir vss sana tavsiyem eşini ara sen gelmiyosan ben gelirim orayaa seni almaya falan diye msj at özledim falan de inatlaşmadan hallet canımm tatlılıklaaa eşin neyden alıyorsa ona göre davran bnm fikrim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…