Eşim ailesinin yanında evde yalnızım.sonumuz boşanmak sanırım.

mesajı başkası görebilir o yüzden çekiniyorum gelirse benim mesajımla değil de kendı gelsın ıstıyorum .gelse gelirdi zaten daha gelmezz sanırım

Bence bu yazılara kulak ver Yabana atma Bize güven Sonunda üzülmemek için değişmen ve eşini değiştirmen gerek Arkadaş çok güzel yazmış Çok haklı Lütfen canım Bi yuva kolay kurulmuyo Kocanı sevdiğini söylüyosan kendi hatalarını kabul edip düzeltmeye bak Zaten evlilik böyle bişey değilmidir Kah o kendinden ödün vericek kah sen Böyle böyle bi elmanın iki yarısı olucaksınz

Kocaman yazarsam inadın kırılır belki EVLİLİKTE GURUR OLMAZ.... Bu gün msj atmazsan yarın geç olabilir

mesajı başkası görebilir o yüzden çekiniyorum gelirse benim mesajımla değil de kendı gelsın ıstıyorum .gelse gelirdi zaten daha gelmezz sanırım

Ya görürlerse görsünler Şuan derdin bumu Ya bırak ya Böyle şeylerimi düşüneceksin Eğer birinin görmesini illaki istemiyosan onların anlamayacağı dilden yaz

Sen hala bunu istiyrm şunu istiyrm diyosun Sen eşine gelme demişsin Kendini şımartmaya çalışma Kırıl diye demiyorum Kusura bakma ama Sen şuanda bencillik yapıyosun

Ya gelmezse...? Ya gelirde tartışmanız daha çok alevlenirse Yanlış yapıyosun Benim sana vereceğim tavsiyeler bu kadar Umarım dahada kötüye gitmez bu olay Bu arada yaşın kaç ve kaç yıllık evlisiniz

ben 27 eşim 28 yaşında. yeni 2 yılımız bıttı.teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

ben 27 eşim 28 yaşında. yeni 2 yılımız bıttı.teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

Çok inatsın be arkadaşım çokk Seni gelip dövesim geldi Şaka bi yana madem bu kadar dil dökmemize rağmen gururu elden bırakmıyosun şunu dene

Bi gün bizde tartıştık ve eşim çekti gitti Ben haksızdım Ama o zamanlar yeni evliyiz Senin gibi gururu elden bırakmıyorum
Ama evede gelsin istiyorum

Aradım onu dedimki Sen evemi gelip gittin

hayır nerden çıktı dedi

Ya az evel kapıyla oynandı Sen sandım baktım uzun sürdü sandım açamıyosun kalktım ışığı açınca ses kesildi Biri aşağıya indi dedim Sen değilsen kimdi dedim

5 DK SONRA EVDEYDİ

off elime telefonu alıp geri bırakıyorum.önceden bu kadar guru yapmazdım hemen arardım mesaj atardım şuan çok kırılmışım sanırım.ya mesajı başkası görürse ve eğer mesaj atarsam ne de olsa mesaj atıyor be ısttedğimi yapayım diye düşünebilir

çok güzel olmuş ben de böyle oyunlar yapmıştım nişanlıyken tamam atacağım mesaj şimdi atıyorum:)))

çok güzel olmuş ben de böyle oyunlar yapmıştım nişanlıyken tamam atacağım mesaj şimdi atıyorum:)))

E çok şükür En doğrusunu yapıyosun Senin gibi inat bi arkadaşım var O yüzden tecrübeliyim Oda napıcam şimdi diye dert yanar ama hiç bi şey yapmaz Sadece beni çatlatır

cok guzel ornek bende aklimin bir kosesine yazdim

mikemmel bi taktik
işime yarayabilir belki ama yok olmaz binanın kameraları 7/24 kayıtta
ama işine yarayacak arkadaş vardır

cevap yazsa bize yazmayi unutma

Seni seni :)) Bulundur bulundur bi gün lazım olur Böyle oyunlar çok işe yarıyo
yaaaaaaaaaaaaa evet ise yarayacak birsey bence
benim esimde birgun bana eve gelmeyecem bugun dedi ve ben de kotu soz soylemisdim yani suc bendeydi ama esim saka yapiyormus bende hemen atlamisdim ustune
neyse hemin gun eve geldi cooooooooooooook kotu tartismamiz oldu Allah korusun bosanmaya kadar yan
i
sonra ben suclu oldugumu anladim ve duzeltim ozur bile diledim yani cunki sucluydum esimi cok seviyom onu uzmeyi asla istemiyorum o gun cok fena uzulmusdu hatirliyorum

mesaj attım ama cevap vermedi korkuyorum sen yoksun gibisinden şeyler yazdım.ya görmedi ya uyuyor ya da gördü umursamadı inşallah 3. şık değildir. bakalım

Gelme demisin kavga sonrasi adamda gelmemis simdi ne istiyorsunki
Sen uzatmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…