- Konu Sahibi Trabzonlu60
-
Evet aramızda iletişimsizlik var ve inat var.şimdi ben nerdesin dıye mesaj atamam çünkü dün öğlenden beri yalnızım ben dün gece de yoktu çünkü hani dün gece olabilirdi ama şuanda olmaz.bi de telefonu ortada oluyor başkasının görmesini de istemıyorum.en iyisi beklemek sanırım[/QU
SİZİN YERİNİZE OLSAM 1 DK BİLE BEKLEMEM ARARDIM ,NİYE SİZİ YALNIZ BIRAKTIĞINI VE YALNIZLIKTAN KORKTUĞUNUZU ,EŞİNİZE İHTİYACINIZ OLDUĞUNU SÖYLEYİN,ÖMÜRLÜK BİR EVLİLİK DÜŞÜNÜYORSANIZ İNAT YAPMAMANIZ VE EŞİNİZE GÜZEL DAVRANMANIZDA FAYDA VAR,YOKSA UFACIK ŞEYLER İÇİN BOŞANAYIM MI ,BOŞANMAYAYIM MI? DERKEN BOŞANIP GİDERSİNİZ BENCE ,SEVGİLER.
Olmaz böyle canım....olmazzz
Senin şuan eşine tatlı bi msj atman lazım Yani önceliğin eve getirmek olmalı Ben herşeyi sineye çek demiyorum Akıllı ol Hele bi eve gelsin iki koklaşın ondan sonra o yumuşayacaktır Sonra nerede yanlış yapmışsınız gözden geçirin Haksızım inadına gittim ama sende benim inadıma gittin ayrıca beni nasıl evde yanlız koyarsın de Para kısmındada haksız ama onu hiç ağzına alma Şuanda bencillik yapmanın sırası değil Öncelikle evliliğinizi yıpratan problemleri çözmeye çalışın
Sana bi örnek vereyim Ben yeni evliyken bile annesinde yatıya kalırdık... iki adım ötedeki evimize gitmek yerine kayın validemlerde kalırdık Bir sene boyunca tatlı dillilikle çözmeye çalıştım Adam her seferinde tamam kalmayıcaz derdi Ama yine kalırdık Çünkü kvalidem oğluna baskı yapardı Kalın diye Bahaneside evinizde doğal gaz yok üşürsünz Bende en sonunda aldım bavulumu annemlere gidiyorum eğer bi elektirik sobasını yakamıyosak bi müddet annemlerde kalayım Durumunu düzeltince gel beni al ben seni hala seviyrm dedim
Burda yaptığım şey olayı çözmekti Adama bağırıp çağırıpta gidebilirdim Ama o zaman kesin boşanılacak dereceye gelicektik 3 gün sonra geldi beni aldı Ve artık şimdi kalmıyoruz Benim sırrım burda tartıştığımız sırada bile seni seviyrm diyebiliyorum Oda buna dayanamıyo
Duru58;
Arkadaşım açtığın konular ara ara gözüme çarpıyor,
bir çoğuna da cevap yazmışımdır belki,
ancak eşinle aranızda ciddi bir iletişimsizlik problemi var.
İncir çekirdeğini doldurmayacak konular yüzünden birbirinizi yiyip duruyorsunuz.
İkiniz de öğretmensiniz.
Biraz da iletişim dilinizi birbiriniz için kullansanız inanın bu evlilikte çok da büyük bir sorun yok ortada.
O sana tavır yapıyor, sen ona.
İkiniz de suçlusunuz. Çocuk gibi gelirim gelmem vs...
Artık bir çocuğunuz da olacak lütfen eşinle adam akıllı konuş,
bu evliliği yürütecekseniz ikinizin de kendinize çekidüzen vermeniz gerek.
Evlilik böyle yürütülmez.
Yoksa çocuk olduktan sonra olaylar daha çok sarpa sarar...
mesajı başkası görebilir o yüzden çekiniyorum gelirse benim mesajımla değil de kendı gelsın ıstıyorum .gelse gelirdi zaten daha gelmezz sanırım
Ya görürlerse görsünler Şuan derdin bumu Ya bırak ya Böyle şeylerimi düşüneceksin Eğer birinin görmesini illaki istemiyosan onların anlamayacağı dilden yaz
Sen hala bunu istiyrm şunu istiyrm diyosun Sen eşine gelme demişsin Kendini şımartmaya çalışma Kırıl diye demiyorum Kusura bakma ama Sen şuanda bencillik yapıyosun
Ya gelmezse...? Ya gelirde tartışmanız daha çok alevlenirseYanlış yapıyosun Benim sana vereceğim tavsiyeler bu kadar Umarım dahada kötüye gitmez bu olay Bu arada yaşın kaç ve kaç yıllık evlisiniz
ben 27 eşim 28 yaşında. yeni 2 yılımız bıttı.teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
Çok inatsın be arkadaşım çokk Seni gelip dövesim geldiŞaka bi yana madem bu kadar dil dökmemize rağmen gururu elden bırakmıyosun şunu dene
Bi gün bizde tartıştık ve eşim çekti gitti Ben haksızdım Ama o zamanlar yeni evliyiz Senin gibi gururu elden bırakmıyorum
Ama evede gelsin istiyorum
Aradım onu dedimki Sen evemi gelip gittin
hayır nerden çıktı dedi
Ya az evel kapıyla oynandı Sen sandım baktım uzun sürdü sandım açamıyosun kalktım ışığı açınca ses kesildi Biri aşağıya indi dedim Sen değilsen kimdi dedim
5 DK SONRA EVDEYDİ
çok güzel olmuş ben de böyle oyunlar yapmıştım nişanlıyken tamam atacağım mesaj şimdi atıyorum:)))
cok guzel ornek bende aklimin bir kosesine yazdimÇok inatsın be arkadaşım çokk Seni gelip dövesim geldiŞaka bi yana madem bu kadar dil dökmemize rağmen gururu elden bırakmıyosun şunu dene
Bi gün bizde tartıştık ve eşim çekti gitti Ben haksızdım Ama o zamanlar yeni evliyiz Senin gibi gururu elden bırakmıyorum
hayır nerden çıktı dedi
Ya az evel kapıyla oynandı Sen sandım baktım uzun sürdü sandım açamıyosun kalktım ışığı açınca ses kesildi Biri aşağıya indi dedim Sen değilsen kimdi dedim
5 DK SONRA EVDEYDİ
Çok inatsın be arkadaşım çokk Seni gelip dövesim geldiŞaka bi yana madem bu kadar dil dökmemize rağmen gururu elden bırakmıyosun şunu dene
hayır nerden çıktı dedi
5 DK SONRA EVDEYDİ
cok guzel ornek bende aklimin bir kosesine yazdim
cevap yazsa bize yazmayi unutmaoff elime telefonu alıp geri bırakıyorum.önceden bu kadar guru yapmazdım hemen arardım mesaj atardım şuan çok kırılmışım sanırım.ya mesajı başkası görürse ve eğer mesaj atarsam ne de olsa mesaj atıyor be ısttedğimi yapayım diye düşünebilir
yaaaaaaaaaaaaa evet ise yarayacak birsey benceSeni seni :)) Bulundur bulundur bi gün lazım olur Böyle oyunlar çok işe yarıyo
eşim aramadı gelmedi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?