Eşim ailesinin yanında evde yalnızım.sonumuz boşanmak sanırım.

Valla benim eşim demez ama dedi diyelim şerefsizim dediğinde, bende evet şerefsizsin desem. 10 sn. sonra alır ceketini gider, bir daha onu mahkemede görürüm.

Evliliklerde saygı olmalı. Gelip gelmemesi değil, bu sözler sarfediliyorsa bence evlilik bitmiştir. Ha bu şekilde konuşup evli kalan bir sürü çift var, hoş onlarınkine evlilik denirse.

keşke bu kadar eşinin üstüne gitmeseydin gelirsem şerefsizim demiş sende öylesin demişsin :26:ben bunu eşime desem çok daha büyük kavgamız olurdu eminim daha sakin ol canım aslında sen haklısın ama erkekler bazen çocuk gibidirler maalesef genelde biz bayanlar idare eden taraf oluyoruz umarım eşin küslüğü fazla uzatmaz evine döner

Kesinlikle hadı kavga ettınız gelmıcem dedı gelme dedın gelırsem s. dedı

ondan sonra uzatan buyuten bayan bence yanı evlılıklerı bıtmesın elbette ama adam gelmemekle ıyı yapmıs yanı oyle blorf yapmak evlılıkte olmuyor
ders olmus olur bayana

Siz zaten evli gibi değilsiniz benim gözümde, sevgili gibi sürekli trip sürekli kavga. Koca eve gelmez, gelir kavga edersiniz, gider 5 gün gelmez. askere gider kavga, geri gelir kavga :S

Siz zaten evli gibi değilsiniz benim gözümde, sevgili gibi sürekli trip sürekli kavga. Koca eve gelmez, gelir kavga edersiniz, gider 5 gün gelmez. askere gider kavga, geri gelir kavga :S

çok üzüldüm yorumunuza ama maalesef haklısınız.neden ama neden böyle bendeki sorun ne bulamıyorum.herkes mi çok anlayışlı ben mı çok anlayışsız eşim mi çok anlayışsız

çok üzüldüm yorumunuza ama maalesef haklısınız.neden ama neden böyle bendeki sorun ne bulamıyorum.herkes mi çok anlayışlı ben mı çok anlayışsız eşim mi çok anlayışsız

Duru nerdeyse iki yıldır konu acıyorsun. Bütün konularını taradım, hepsi havada kalmış, hicbiri nihayete ermemiş. Bütün sorunlarınızı hasır altı edip kaldığınız yerden devam etmişsiniz.

Aranızdaki saygıyı yitirmişsiniz. Evliliğin en önemli maddesi uygulanmıyor. Bu işin herkesin anlayışlı olmasıyla da ilgisi yok. Birbirinizi dinlemiyorsunuz, baskalarının yanında laf sokuyorsunuz, inatlaşıyorsunuz. Evinizi benimseyememişsiniz.

Qscar süper birisin :)
Yazdıklarını okuyunca vay be biz kadınlar istediğimizde gayet zekice hareket edebiliyoruz diyorum :)

eşim aradı konuştuk gelmeyeceğim diyor ben de gel dedim gelmeyeceğim diyor hiç mi dedim hiç gelmeyeceğim diyor ben de iyi dedim kapadı

supersiniz valla

kucuk bir kavga fazlaca uzatilmis sonuc ortada.
erkekler huzur isterler bidi bidi yapip adamin kafasini yersen onlarda nerde mutluysa oraya giderler ( sozum meclisten disari )
konudan anladigim kadariyla esini seviyorsun sadece seninle ilgilensin istiyorsun. ama unutmaki dunya senin etrafinda donmuyor
kayinvalidenlede kavga etmissin sanirim bu aralar sinirlerin bozuk
ikna etmek senin elinde esinin zaaflarini sen biliyorsun istersen onu eve dondurebilirsin. tabii gururu birakirsan

eşim aramadı gelmedi de

mesaj attım son kez beni ara dıye bakalım artık gelirse gelir arasa arar ama tutup da 5 gün sonra gelmez inşallah

eşim aradı konuştuk gelmeyeceğim diyor ben de gel dedim gelmeyeceğim diyor hiç mi dedim hiç gelmeyeceğim diyor ben de iyi dedim kapadı
canim bu yazdiklarina cook uzuldum en iyisi kendin dediyin bence sesiz kal bekle bakalim ne yapacak esler boyle ters olunca cok kiziyorum
sen en iyisi bekle cok soz var mesajla atmaya esine ama bekle bakalim bu aksam neler olucak

nedir bu olacağı buydu zaten siz hiç hata yapmıyo musunuz ben dertleşmek için açtım aileme dahi bahsedemediğim için açtm zaten üzgünüm lütfen.bundan sonra ne yapabilirim nasihat almk için açtm
hala yerlerdeyım fılan dıyorsunuzda konu cok sacma degılmı hata olabılır ama herkez hata yapıyorun arkasında dıye sıgınmak ıcın hem kıdemlı 2 yıl evlılık hemde tercubelı olman gerekıyorud neyse
umarım kocan doner
donersede suan sana fena bır ders verıyor
üzgünüm sizin olayınız bu suanda sızın yapablecegınızde bırsey yok

nedir bu olacağı buydu zaten siz hiç hata yapmıyo musunuz ben dertleşmek için açtım aileme dahi bahsedemediğim için açtm zaten üzgünüm lütfen.bundan sonra ne yapabilirim nasihat almk için açtm

hata bir kez yapılır. Evlendiğiniz günden beri hata mı yapıyorsunuz? Kavga edip barışıp evliliği yalamaya cevirmişsiniz.

Bence trip yapıyor.

"Sen bundan anlıyorsun" demiş ya...

Devam etmeyecek olan insan,bu lafı etmez.

Gelecekmiş ama burnunu sürtmek istiyormuş gibi geldi bana...

Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…