Eşim aldatıyor mu?

Erkek milleti şeytandır! Ne Ingilizce öğrenmesi yahu! Ayrıca konu sahibi neredeyse kocamı rencide ettim diyerek özür dileyecek pes!

Dövmesi şuc bastırmak için.bi haltlar yiyordu yakalandi.
Benim yaşadığım ülkede çocuklar alınmaz oyle bi durumda.cocuklarla konuşulur.siddet uygulayan baba psikoloğa yönlendirilir vs.(bi arkadasim yaşadı aynen bu şekilde isledi prosedür)
Tabi sizin yaşadığınız ülke de bu sekildeyse dikkatli olmak gerekir tabiki.

Ama benim takıldığım konu çocuklarınız neden Türkçe bilmiyo.hayret ediyorum cidden.benim de 3 çocuğum var.3 u de anadillerini cok güzel konuşur.ayni zamanda kullanılan dili de ana dilleri gibi konuşurlar.birtulu anlam veremiyorum.hic mi Türkçe konuşmuyorsunuz çocuklarınızla evde?

Erkek milleti şeytandır! Ne Ingilizce öğrenmesi yahu! Ayrıca konu sahibi neredeyse kocamı rencide ettim diyerek özür dileyecek pes!
Gerçekten öyle göz göre göre kandırmak en iyi yaptıkları şey, uyanık olmak lazım

çocukları niye alsınlar adamı evden uzaklaştırırlar
sistem gerçekten böyle mi orda yaşayıp bilen var mı

20 yıldır dövmemiş olması şu an dövmesini kabul edilebilir mi kılıyor hala aldatıyor munun peşindesiniz

Şiddet aldatılmaktan çok daha onur kırıcı ve tehlikeli. Boşanmazsanız şiddet artarak devam eder. Sizi döven adamla nasıl yaşıyorsunuz? Köpek bile dövsen kaçar yani.

Adam sizi aldatiyorsa aynı odada sessiz sessiz niye konuşsun başka yermi yok saçma bu. Size şiddet uygulamış bu noktada aldatıp aldatmamasi artık konu dışı bence.
Ve çocuklarınızın Türkçe bilmiyor olması ne yazikki içler acısı

he bacım he. çocuklarınız türkçe bilmiyor oldu şimdi. karı koca kaç yıldır dil öğrenememişsiniz yok aksan yok bilmemne diyosunuz. aklımızla alay etmeyin ya bu ne saçmalık böyle? kocamı seviyorum dayağını aldatmasını bir seferlik(dayağın da ilk olmadığından eminim) affetmeyi düşünüyorum ama merak da ediyorum diyin kurtulalım. benim şuan derdim dayak da olmaktan çıktı çocuklarınıza üzülmeye başladım

Resmen suç bastırmış.
Şiddet uygulaması kabul edilebilir değil.
Hangi ülkede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama hemen polisi arayıp şikayetçi olun. Sabahı beklemeyin.
Rahat rahat yatıp uyumasın. Alsın götürsün polis.

Gece yarısı, eşinden gizli ne konuşacak? kesin bir şey karıştırmış.

Hanımefendi 20 senedir Amerika’da yaşıyorsunuz ve hala İngilizce pratiği mi yapıyorsunuz? 1 senede şakır şakır ingilizce öğrenmiş olurdunuz. Bir de Amerika’da aksan yok. İngiliz İngilizcesinde var.
Bir de dialogla monologun farkını anlayamadınız mı? Yani karşısında bir insanla mı konuşuyor, söyleneni mi tekrar ediyor? Tekrar ediyorsa motamot konuşur.

Garip bir durum her ne sebeple olursa olsun şiddet var ortada kabul edilemez
Ama adam niye aynı odanın içinde konuşur ki aldatsa siz de fevri davranmışsıniz dinleyecektiniz iyice

Yargılamak ahkam kesmek kimseye düşmez fakat aldatılmaktan daha önemli sorunlarınız var bence. Şiddeti asla hafife almayın 3. Kişilerin tasasına düşüp kendinizi ezdirmeyin. Zor bir durum Rabbim yardımcınız olsun

Bal gibi de aldatıyor, ama ben buna takılmazdım , beni dövmesi evliliğimi bitirmeme yeterdi, acil darp raporu alıp hakkında suç duyurusunda bulunun ve boşanın çocukları size vermezler mi orada , yurtdışındaki kanunları bilmiyorum maalesef ...

Günahına girmek istemem canım ama suçlu olmayan insan abartı tepkiler vermez Güler geçer eşinin verdiği tepki suç bastırma Allah yardımcın olsun

Aldatıyor yada aldatmıyor , bunu onu takip ederek yada dürüstse sorarak öğrenebilirsiniz. Ama ondan daha önemli olan bir şey var oda bir soru üzerine size dayak atması ... gerçi hiç bir sebep dayak atmasını destekleyemez ... bence en çok bu konu üzerine yoğunlaşın .

Garip bir durum her ne sebeple olursa olsun şiddet var ortada kabul edilemez
Ama adam niye aynı odanın içinde konuşur ki aldatsa siz de fevri davranmışsıniz dinleyecektiniz iyice
O da aynı şey Uykudan uyanmıştım tam anlayamadım,aptalmıyım senin yanında konuşayım diyor,kurana anası babasının ustune el bastı,3 yıldır burdayız,britısh konusuyorduk,amerikana dondermeye calısıyorız,hep başka ulkeler olmak üzere 20yılımız yurt dısında gectı

Kimle konuşuyon diye soracagına kapaydın elimden teli,bakaydın dıyor,yani yıne ben sucluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…