- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.212
- 498
- Konu Sahibi Karakurukus
-
Erkek milleti şeytandır! Ne Ingilizce öğrenmesi yahu! Ayrıca konu sahibi neredeyse kocamı rencide ettim diyerek özür dileyecek pes!İngilizce öğretmeninin dediğini gece vakti mi tekrar ediyor? Kandırmış sizi. Üstelik saldırması da normal değil, bir işler çeviriyor, dikkat edin bundan sonraki tavırlarına ve sakin olun. Delil olsun elinizde. Her hareketini, davranışını takip edin.
Gerçekten öyle göz göre göre kandırmak en iyi yaptıkları şey, uyanık olmak lazımErkek milleti şeytandır! Ne Ingilizce öğrenmesi yahu! Ayrıca konu sahibi neredeyse kocamı rencide ettim diyerek özür dileyecek pes!
Resmen suç bastırmış.Selam herkese,nasıl başlasam bilemıyorum,bu akşam koltukda uyuyakalmışım(yurt dışında yaşıyorum,burda gece hala)eşimin sessiz sessiz bişeyler söylemesiyle uyandım,gizlice biriyle konuşuyor gibiydi,kulaklık vardı kulagında,bi süre dinledim ingilizce ve cok sessiz konuşuyordu(yurtdişında yasadıgımı soylemiştim)daha fazla dayanamadım ve kimle konusuyorsun ne yapıyorsun dıye sordum,karsılık olarak beni dövdü,20 yıllık evlilik ilk kez dövdü beni..nasıl böyle birsey itham edersin diye,şu an gecenin 3 u,hala aglıyorum,sabaha neler olacak bılmıyorum..bi akıl verin nıye asırı tepki verdi..bi haltlar karıstıyormu?hiç öyle biri degıldır ama erkek milletine de güven olmaz,yardımlarınıza ıhtıyacım var,ne yapmalıyım...
Eğer aldatmadığına ikna olursanız napıcaksınz mesela? Yeterli sebep değil mi şiddet?Tabiki oyle degil,dayak kısmı net zaten,diğer olayı çözmeye çalışıyorum
Bal gibi de aldatıyor, ama ben buna takılmazdım , beni dövmesi evliliğimi bitirmeme yeterdi, acil darp raporu alıp hakkında suç duyurusunda bulunun ve boşanın çocukları size vermezler mi orada , yurtdışındaki kanunları bilmiyorum maalesef ...Selam herkese,nasıl başlasam bilemıyorum,bu akşam koltukda uyuyakalmışım(yurt dışında yaşıyorum,burda gece hala)eşimin sessiz sessiz bişeyler söylemesiyle uyandım,gizlice biriyle konuşuyor gibiydi,kulaklık vardı kulagında,bi süre dinledim ingilizce ve cok sessiz konuşuyordu(yurtdişında yasadıgımı soylemiştim)daha fazla dayanamadım ve kimle konusuyorsun ne yapıyorsun dıye sordum,karsılık olarak beni dövdü,20 yıllık evlilik ilk kez dövdü beni..nasıl böyle birsey itham edersin diye,şu an gecenin 3 u,hala aglıyorum,sabaha neler olacak bılmıyorum..bi akıl verin nıye asırı tepki verdi..bi haltlar karıstıyormu?hiç öyle biri degıldır ama erkek milletine de güven olmaz,yardımlarınıza ıhtıyacım var,ne yapmalıyım...
Günahına girmek istemem canım ama suçlu olmayan insan abartı tepkiler vermez Güler geçer eşinin verdiği tepki suç bastırma Allah yardımcın olsunSelam herkese,nasıl başlasam bilemıyorum,bu akşam koltukda uyuyakalmışım(yurt dışında yaşıyorum,burda gece hala)eşimin sessiz sessiz bişeyler söylemesiyle uyandım,gizlice biriyle konuşuyor gibiydi,kulaklık vardı kulagında,bi süre dinledim ingilizce ve cok sessiz konuşuyordu(yurtdişında yasadıgımı soylemiştim)daha fazla dayanamadım ve kimle konusuyorsun ne yapıyorsun dıye sordum,karsılık olarak beni dövdü,20 yıllık evlilik ilk kez dövdü beni..nasıl böyle birsey itham edersin diye,şu an gecenin 3 u,hala aglıyorum,sabaha neler olacak bılmıyorum..bi akıl verin nıye asırı tepki verdi..bi haltlar karıstıyormu?hiç öyle biri degıldır ama erkek milletine de güven olmaz,yardımlarınıza ıhtıyacım var,ne yapmalıyım...
Niye bu kadar merak esiyorsunuz nerde yaşadığını . Kız olayın şokuyla bişey paylaşmak istemiş , nerdeyim bulun beni oyunu oynamıyor ...İngiltere de olabilir
Aldatıyor yada aldatmıyor , bunu onu takip ederek yada dürüstse sorarak öğrenebilirsiniz. Ama ondan daha önemli olan bir şey var oda bir soru üzerine size dayak atması ... gerçi hiç bir sebep dayak atmasını destekleyemez ... bence en çok bu konu üzerine yoğunlaşın .Selam herkese,nasıl başlasam bilemıyorum,bu akşam koltukda uyuyakalmışım(yurt dışında yaşıyorum,burda gece hala)eşimin sessiz sessiz bişeyler söylemesiyle uyandım,gizlice biriyle konuşuyor gibiydi,kulaklık vardı kulagında,bi süre dinledim ingilizce ve cok sessiz konuşuyordu(yurtdişında yasadıgımı soylemiştim)daha fazla dayanamadım ve kimle konusuyorsun ne yapıyorsun dıye sordum,karsılık olarak beni dövdü,20 yıllık evlilik ilk kez dövdü beni..nasıl böyle birsey itham edersin diye,şu an gecenin 3 u,hala aglıyorum,sabaha neler olacak bılmıyorum..bi akıl verin nıye asırı tepki verdi..bi haltlar karıstıyormu?hiç öyle biri degıldır ama erkek milletine de güven olmaz,yardımlarınıza ıhtıyacım var,ne yapmalıyım...
O da aynı şeyGarip bir durum her ne sebeple olursa olsun şiddet var ortada kabul edilemez
Ama adam niye aynı odanın içinde konuşur ki aldatsa siz de fevri davranmışsıniz dinleyecektiniz iyice
Uykudan uyanmıştım tam anlayamadım,aptalmıyım senin yanında konuşayım diyor,kurana anası babasının ustune el bastı,3 yıldır burdayız,britısh konusuyorduk,amerikana dondermeye calısıyorız,hep başka ulkeler olmak üzere 20yılımız yurt dısında gectıHanımefendi 20 senedir Amerika’da yaşıyorsunuz ve hala İngilizce pratiği mi yapıyorsunuz? 1 senede şakır şakır ingilizce öğrenmiş olurdunuz. Bir de Amerika’da aksan yok. İngiliz İngilizcesinde var.
Bir de dialogla monologun farkını anlayamadınız mı? Yani karşısında bir insanla mı konuşuyor, söyleneni mi tekrar ediyor? Tekrar ediyorsa motamot konuşur.
Kimle konuşuyon diye soracagına kapaydın elimden teli,bakaydın dıyor,yani yıne ben sucluyumO da aynı şey
Uykudan uyanmıştım tam anlayamadım,aptalmıyım senin yanında konuşayım diyor,kurana anası babasının ustune el bastı,3 yıldır burdayız,britısh konusuyorduk,amerikana dondermeye calısıyorız,hep başka ulkeler olmak üzere 20yılımız yurt dısında gectı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?