Eşim Allah Belanı Versin Dedi

Ben 5 aylık evliyim canım. Ve benim eşimde aynen bu karakterde bu ruhta bir insandı. Psikolojimi darmaduman etti. Öfkelenen dağıtan bir anda parlayan biriydi...
Şiddetin alasını gördüm...
Çocuk iyiki olmadı!
Şu an boşanma süresindeyim
Asla ve asla böyle bir erkekle hayatımı devam ettiremezdim ve ettirmedim!

Öncesinde tanımıyor muydun?
5 ay çok kısa bir süre değil mi?
Ama cesaretini takdir ettim.

dışarıda kalacak yer bulamadım eve geldim. eşim gelmemiş çoktan gelmiş olması gerekirdi. bütün gün aramadı beni. ben de onu aramadım.

gelince ne yapmalıyım? gelmezse ne yapmalıyım?

Gidebileceğiniz bir yer yokmuş, otele gidersem dedikodu olur diyorsunuz. Bugün mecbur eve gideceksiniz sanırım.

Bugün değil de bugünden sonra ne yapacağınız önemli. Bence bir yol planı çizin. Hangi şehirde yaşamak istiyorsunuz bunu seçin. O şehirde iş bulun. İmkanınız varsa yurtdışı da olabilir. Sizi mutlu edecek, iş bulabileceğiniz bir şehir seçin.

Eşinizin boşanmaya karşı çıkacağını düşünüyorsanız delil toplayın. Fiziksel şiddet görüp nasıl darp raporu almazsınız? Alsaydınız şimdi işinize yarardı. Bundan sonra kavga ettiğinizi, anlaşamadığınızı, hakaretlere maruz kaldığınızı mümkünse tanıklarla ispat edin.

Psikolojinizi düzeltmek için bir plan yapın. Fiziksel şiddet normal bir şey değil. Gidip babanız gibi abiniz gibi bir adamı bulmuşsunuz. Muhtemelen küçükten beri bunları hakettiğiniz öğretildiği için bilinçaltınızda bunları hakettiğinizi düşünüyorsunuz. O yüzden hala terketmemişsiniz. Değerli olduğunuzu, takdir edilmeyi ve mutlu olmayı hakettiğinizi bilinç altınızın da anlamasını sağlayacak bir terapiye ihtiyacınız var. Yoksa boşandıktan sonra gidip yine bunun gibi bir adamı bulabilirsiniz.

Ailenize de güvenmeyin. İdare et diyen bir aile boşanmanızı engellemek için uğraşacaktır diye tahmin ediyorum. Babanızın veya abinizin fiziksel şiddete maruz kalmanıza kızacaklarını veya şaşıracaklarını sanmıyorum. Kendileri de yıllarca yapmış. Annenizin de size güçlü olmanızı sağlayacak bir yardımı dokunacağını sanmıyorum. İki erkeğin kızına yıllarca fiziksel şiddet göstermesine göz yummuş. O yüzden planlarınızı onlardan hiç destek görmeyeceğinizi varsayarsak yapın.

Her zaman can güvenliğinizi en ön planda tutup çok dikkatli olun. Bundan sonra çok akıllı davranmanızı ve çok mutlu olmanızı dilerim.

Ayy seni iyi anliyorum.ama yine deger veriyo.konuyu acan kisinin esi gibi degil.o kusunce hep sen mi barisiyon ne yapiyon?
Hayır tabikide ben barismiyiyorum kendi haline bırakıyorum valla
Çoğunluk eşim barışır bende uzatmam
Kendi gelir kedi gibi sırnaşır
Öyle yaparsam alışır hep benden bekler

Okudum ve o boşanma davası açtığında asla geri donmezdim. Sen niye alttan aliyorsun ki alma illa ki gelecek gelmezse de kurtulmuş olursun. Ayrica senin gelecegini bildigi için bu kadar rahat hareket ediyor, benim esimde cok sinirlidir ve ben kirildigim zaman asla alttan almam ki anlasın hatasını

teşekkür ederim güzel tavsiyeleriniz ve dilekleriniz için.

Hayır tabikide ben barismiyiyorum kendi haline bırakıyorum valla
Çoğunluk eşim barışır bende uzatmam
Kendi gelir kedi gibi sırnaşır
Öyle yaparsam alışır hep benden bekler
Ayy bizde de bazen o bazen ben.ama yoruyo beni.benim burcvyengec olunca duygusalim zaten.senin burcun ne? Her neyse basak burcuyla daha iyi basa cikiyordur.

Ayy bizde de bazen o bazen ben.ama yoruyo beni.benim burcvyengec olunca duygusalim zaten.senin burcun ne? Her neyse basak burcuyla daha iyi basa cikiyordur.
Ben koç burcuyum biraz baskinim ondan
Evet yengeçler hassas olurlar

dışarıda kalacak yer bulamadım eve geldim. eşim gelmemiş çoktan gelmiş olması gerekirdi. bütün gün aramadı beni. ben de onu aramadım.

gelince ne yapmalıyım? gelmezse ne yapmalıyım?
Kendin için boşan :/ Bu adam sana değer vermiyor. Ailenin evine dön. Kabul etmezlerse de sığınma evine git. İşe gir, kendi düzenini kur. Ömrünü harap etme. Seni taparcasına sevecek biri elbet olacak, bu denli saygısızlığa katlanma

ben küstüğüm zaman daha da büyük kavga kopuyor. benim küsmeye de hakkım yok bu ilişkide...

evimiz bayağı küçük. geçen gün dedim ki evin düzenli olması için senin de işbirliğini bekliyorum. bıktım artık vır vır sürekli aynı şeyleri söylüyorsun sus kes dedi. sustum senle üç saat konuşmayacağım dedim. konuşma bıktım bu küsmelerinden dedi (halbuki hiç küstüğüm yok). senle üç hafta konuşmayacağım dedim... sonra yine ben barıştım tabii ki.
dün bahsettiği de bu kavga. her gün kavga çıkarıyormuşum allah belamı versin'miş.

ben çalışıyorum zaten. kendi düzenimi kurabilirim çok şükür. aman istemiyorum evlilik mevlilik eksik olsun.

Adamın yapmadıgı kalmamış başlık esim bana Allah belanı versin dedi
Zor zanaat bu adamla gecinmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…