Eşim Allah Belanı Versin Dedi

arabayı bekarken babam aldı da, kompleks yapacak bir şeyi yok ki, o arabanın ederini kendi bir ayda kazanıyor.
Alsın bi tane ayrı yarı takılın bari o kadar kızıyosa ama sorun tek araba değil maalesef, adam barut gibi her zaman
Senin arabana binmem demiş te kompleksi ordan çıkardım kendimce

Konu açıyorsun yerden yere vuruyorsun hemde özünde çok iyi biri diye yazıyorsun
Adam senle resmen kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor sen farkında değilsin sevdiği falan yok anla

Ayy aynı ben de çabuk küsüyor ve her şeyi kafama takıyorm ama senin eşin çok abartmış
.benim eşimde de biraz öfke problemi var ama şükür tatlı dille yaklaşa yaklaşa düzelttim biraz.eskiye nazaran daha iyi.sen hiç konuştun mu bu şekilde davranmasının sende yarattığı etkiyi.tatlı dille alsan karşına konuşsan olmaz mı acaba

Evet de bela olarak kendinden bahsediyorsan vermis zaten de.bunebe cok alttan almissin tepene cikartmissin be diyim zor

lütfen korun ve böyle bir psikopattan çocuk sahibi olma ,kendine benzer bir oğlu olsa allah muhafaza, ömür boyu uğraş dur.

boşanırmısın bilmiyorum ama hasta oldugundan eminim

konuştum. saatlerce hiç durmadan anlattım bir kere. tamam bundan sonra küsmeyeceğim yatağı ayırmayacağım dedi söz verdi. evet dün gece sonra gelip yanıma yatmış. ama allah belanı versin dedikten sonra ne anlamı var ki.

terapiye gidelim diyorum ben gitmeyeceğim diyor. sen hastasın sen git diyor. terapist kim bana ne faydası olacak diyor. bunu diyen adam da doktor.

ailesi çok iyi insanlar. onları çok seviyorum. aramız iyi olduğu zaman her şey çok güzel. maddi olarak bir şey kısmaz. içkisi sigarası interneti vb yok...

peki konuşun normal zamanda o vakit. belli ki öfke kontrolü yok. yardım alsın..

çocuk yoksa boşanmanı tavsiye ederim.. ama varsa bi süre ailene falan mı gitsen acaba kurtarmak için..

değişeceğini hiç sanmıyorum ama boşanmaklada kurtunulmuyor..

Doktoru farklı bi kadin mi doğurdu
Herkes normalde 9 aylık
Eğitimli olmak bu yaptıklarını yapamaz anlamına gelmiyor ne yazıkki

İnan daraldım bu adamla hayatmı geçer yahu !!!!
Burdan bir tane indiresim geldi yaa bune yani
Yeter be sen ne sin! kimsin sen!! diye çığırasım geldi ya !!!sabır taşı olsa çatlar
Eşin istiyorki hop otur hop kalk hep o istiyor yani sizin söz hakkınız yok
E bu adama boşanma davası açsan zaten havada kabul eder gibi geliyor
Baksanıza daha 1 yıl dolmadan kendi gitmiş mahkemelere adamadaki özgüvene bak ozaman iyi bir ders verecektiniz aslında eşine ama işte ama......
Aslında yuva kolay kurulmuyor boşanıp boşanma diye birşey diyemem
Ailenizle görüşün fikirlerini alın eşinizinde genel anlamda artı ve eksilerini toplayın
Ona göre en doğru kararı verirsiniz inşallah ama bu bey ile gerçekten zorr.......
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.......

Adamın psikolojisi bozuk, bu ne ya böyle. Öylesiyle bir hayat geçmez ki, insan tımarhanelik olur. Kendinize acıyın ve hemen boşayın onu. Yoksa çok pişman olursunuz.

Resmen ömür törpüsü...

çocuk yoksa boşanmanı tavsiye ederim.. ama varsa bi süre ailene falan mı gitsen acaba kurtarmak için..

değişeceğini hiç sanmıyorum ama boşanmaklada kurtunulmuyor..

çocuk yok.
ailem başka şehirde yaşıyor. ben burada işe gidiyorum. onlara gitmem mümkün değil.

bilmiyorum bu akşam ne yapsam, gidip bir otelde filan mı kalsam? ev mi baksam kendime?

eğer gerçekten bu evlilik sizin için bitmişse.. değişmeyeceğine inanıyorsanız ailenizi yada sevdiğiniz bir arkadaşınızla paylaşabilirsiniz..

eğerki ailemin haberi olmasın diyorsanız eşyalı küçük bir daire bakabilirsiniz...
yada hiç düzeninizi bozmazsınız eşiniz evi size bırakır çıkar..

ilk önce boşanmak işstediğinizi eşinizle paylaşmalısıunız bence

İzini kaybettir bi süre ama aradığında aç polise filan gitmesin. İyiyim bi süre yalnız kalıp evliliğimizi gmzden geçirmek istiyorum sen de düşün de. Bakalım ne tepki vericek. Seni kaybetmekten korkuyorsa çabalar yoksa bırak gelmesin zaten.

çekilmez bu adam ömrünü ziyan etme..
ne o öyle çocuk gibi küsüp yatak ayırmak falan üstelik ortada sebep bile yok.. egosu fazla şişkin ..

arkadaşım sen eş mi gittin bu adama köle mi? bununla ömür mü geçer ya? bir de adam pazardan domates almaya gider gibi elini kolunu sallayarak gidip boşanma davası açıp gelmiş zamanında. zerre kadar kaybetme korkusu yok. yapma. hayatını heba etme bu egoist herife.

Adam bencil, egoist saygisiz ve sanirim sizi hic sevmemis ve sevmiyor, yine bir evlenmis olmak icin evlenen erkek vakasi..
siz boyle adama agzinizla kus tutsaniz yaranamazssiniz, boylesine ancak gormeyen duymayan konusmayan hatta dusunmeyen bir kadin dayanir yani kendinde ve hayatindan vazgecmis bir kadin. Cidden zor isiniz boylesi hatasinida kabul etmez psikolojik vaka yani, orneklerini cok yakindan gordum tanidim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…