Eşim Allah Belanı Versin Dedi

Allah belanı versin dedi ama sevdi mi güzel sever. Boşanma davası açtı ama güzel sözler söyler güzel sever.

Kadın olarak önce kendinize saygınız olsun sonra adamın bela okumasını dert edinin. Yakında aldatılma konunuzu da okuruz böyle giderse. Adam sizi sevmiyor çünkü!

Kurtul gitsin !!! En azından bi süre ayrı kalın ki anlayabilsin hatalarını..

Herşey gönlünce olsun...

aynen bunu ben de çok söyledim. benim seninle kavga etmemem için görmemem duymamam düşünmemem gerekiyor. başka türlü küçük anlaşmazlıklar olmadan beraber yaşamak teknik olarak mümkün değil. illa ki anlaşmazlık çıkacak. bunları büyütmemeyi öğrenmemiz lazım diyorum... anlatamıyorum.

Yani oturduğum yerde sinirle okudum yazdıklarınızı ne biçim adam bu okumuş doktor olmuş ama adam olamamış ve siz hala nasıl özünde iyi bir adam seviyor diyebiliyorsunuz anlamadım iyi olan bir adam sevdiğine böylemi davranır bırakın ne hali varsa görsün yazık değilmi size bence eşiniz sizi hiç sevmiyor seven adam hemen ilk kavgada boşanmaya gitmez allahtan çocuk yok çok sevindim

Canım çok iyi düşün taşın. ..ve bence o evden uzaklas. .bosanma davasını sen aç. .Bu sürede kafanı dinle. .o insanı inan kimse çekmez. .hatalarının farkına varıp pişman da olacaktır ama sen o saatten sonra kabul eder misin tabi...bence seni kaybetmeyi yaşasın. ..Bu işkence resmen..keşke ben de katlanmasaydim. .bn koyamazdim en son o terketti beni çok adice hemde..Eğer seviyorsa seni pişman olur gelir yanına. .sevmiyorsa aramaz. .ama mutlu da olmaz olamz. ..benim ki aramadi ama eminim mutlu olamayacak çünkü çok canımi yaktı..Sadece İlahi Adalet diyorum. Sen de öyle de....

en son geldiğinde kayınvalideme anlattım bunları. ki annemden daha çok güvenirim ona...
özetle: o öyledir çok çabuk kızar ama çabuk barışır. siz birbirinizi çok seviyorsunuz. birbirinizi idare edin dedi.

artık paylaşacak bir halim kalmadı. paylaşmak demek yine görüşmek konuşmak iletişim kurmak, yine kavga yine kavga demek.

Bu sefer bela geliyorum diyor.

Aslinda sevince güzel seviyor uydurmasini gecelim.
Güzel seven psikopat dolu memleket.
Yani, ömrünüze aciyin, ona bir bakin cocugunuza nasil davranir. Eger gönlünüz razi gelirse yola devam edin.

Boğardım öyle adamı. Ne çekiyorsun şu şımarık adamı ya. Peri padişahı mübarek.

Belamı bulmuşum seninle evlenerek de diyesim geldi
Çok alttan almışsın ego patlaması yaşamış adam bu kadar alttan alma sen bırak biraz ailenin yanına git belki yanlızlıktan alır nasibini

O kısırı kafasına geçirmemiş olmanız mucize. O sahnedeki ben olsaydım başka bir son olmazdı çünkü. Manyak mır nedir? Ne kıymet bilmez, huysuz, egoist bir adammış. Bu adam bu kafayla kimseyle mutlu olamaz. Öyle kırp döküp, ama seviyor masalına da inanmam hayatta. Sevgi başka türlü bir şey. Kendinizi kurban etmeyin bu dengesize. Şu hayata bir kez geliyoruz, daha kıymetli, daha mutlu, huzurlu sürdürmenin yolları var.

Böyle bir insanla hayat mı sürdürmeye çalışıyorsunuz. Kurtarın kendinizi bela okumakta neymiş belamı buldum senin gibi biriyle evlendim diyemediniz mi

Huylu huyundan vazgecermi sen kime şikayet dert yanarsan yan değişen bişey oldumu hayır
Boşuna kendini yıpratmışsın bu kadar süre

esinizin psikolojik olarak birsuru sorunu var bugun bir doktora goturseniz en az 2-3 ayri rahatsizliktan teshis konulur ve hepsinin sebebide gecmis yasantisi cocuklugu buyume seklidir. Bu sekilde yasamaya devam ederseniz hem sizin hemde o ailede buyuyecek cocuklarin psikolojileri bozulacaktir. Size yaptiginin aynisini zamanla daha katlanarak yapmaya devam edecek yaslandikca daha huysuz cekilmez mantiksiz dik kafali sadece kendi keyfine duskun bencil bir adam haline gelecek cocuklarininda hayatini mahvedecektir.
Hicbir cocuk mahvolmus bir cocukluk ve gencligi, surekli birbirine nefret ederek bakan anne babayi, surekli gordukleri magdur ezilen anne imajini, ustune ustluk sinir krizleri gecirip ben sizin icin katlandim bu adama sozleriyle psikolojileri bozan bir anneyi.. ..anne baba ayri ama olsun yinede ruhsal olaraka saglikli ve mutlu bir hayata tercih etmez
Siz dusunun bunlara hazirmisiniz...

Banada ogretsenee

Oldum olası bir dakikası bir dakikasını tutmayan insanlardan tırsmışımdır. (ki kendim de öyleyim biliyorum iğrenç ve korkunç olduğumuzu)
Allah yardımcınız olsun.
Size boşanın demek bize düşmez, ama en acilinden hatta mümkünse bugün eve dönmeyin, güvendiğiniz birinin yanına gidin. Eşiniz aradığında ulaşabilsin size, ama artık elinin altında garantide olduğunuz hissini bir kayıp etsin. Fazla yüz vermişsiniz, biraz burnu sürtsün.

Çocuk olmadan kurtarın kendinizi size bunu yapmasına siz izin veriyorsunuz yanında her halukarda kalarak. ..sizden mahrum edin ve yolunuzu ayırın ....İnanın üç beş yıl ve hatta çocuktan sonra daha zor olur.....o size saygı duymuyor ve bu asilabilecek bir sorun değil ....karakter meselesi. ...

Aynen böyle senin kocan gibi tanıdığım biri var.
O dünya da tek zannediyordum demek ki değilmiş.
Çocuğun yokmuş bence gerçekten ayril ama sana diyeyim ki sen boşanmak istersen arıza çıkarır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…