- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
Öyle olmuş biraz
Oldum olası bir dakikası bir dakikasını tutmayan insanlardan tırsmışımdır. (ki kendim de öyleyim biliyorum iğrenç ve korkunç olduğumuzu)
Allah yardımcınız olsun.
Size boşanın demek bize düşmez, ama en acilinden hatta mümkünse bugün eve dönmeyin, güvendiğiniz birinin yanına gidin. Eşiniz aradığında ulaşabilsin size, ama artık elinin altında garantide olduğunuz hissini bir kayıp etsin. Fazla yüz vermişsiniz, biraz burnu sürtsün.
Boyle esle yasamak yasamak denirse cok zor siddet varmi
kronik yani her gün şiddet yok. ama bir kere boğazımı sıkmıştı, bir kere üstüme 5 litrelik şişeyle soğuk su dökmüştü, birkaç kere kafama bir şeyler fırlattı...
kronik yani her gün şiddet yok. ama bir kere boğazımı sıkmıştı, bir kere üstüme 5 litrelik şişeyle soğuk su dökmüştü, birkaç kere kafama bir şeyler fırlattı...
ben çocukken her gün babamdan va abimden dayak yerdim. bu yüzden şiddet beni çok etkilemiyor. bunun normal olmadığının da farkındayım tabii.Amaaan bende birsey sandım hangimizin boğazı sıkılmadı ki
Kırmızı gecelik al ' da var mı bu avatar serisinde
ben çocukken her gün babamdan va abimden dayak yerdim. bu yüzden şiddet beni çok etkilemiyor. bunun normal olmadığının da farkındayım tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?