Eşim Allah Belanı Versin Dedi

Nisanliyken actiginiz konuyu biliyorum.
Her seyin boyle olacagi apacik belliydi, surpriz olmadi bana.
Bile isteye evlendiniz, devam edip etmemek size kalmis.
Duzelmeyecegi apacik ortada.

Çocuk olmadan boşan. Bu adam düzelmez ve çekilmez

benim bu şehirde gidebileceğim tanıdığım hiç kimsem yok. gidip otelde kalsam yarın bir de hakkımda dedikodu çıkarmasınlar...

Bir kadin kocasını neden boşar sorusunun cevaplari

aslında bunu yapmak hiç tarzım değil yapanlardan da nefret ediyorum.
ama bu adamla ilgili ta evlenmeden önce konu açmışsın.
adam o zaman da dik başlı, dediğim dedik huysuz ve gıcık bir tipmiş, sizin için elini taşın altına hiç koymamış ve çok laf dinlemekten de hiç hoşlanmamış.

yani aslında sorununuz yeni değil.

ve konunda eklemişsin " benim düşündüğüm böyle bir ömür nasıl geçecek. benim ona ihtiyacım olunca yanımda olmuyor. bir şey istesem genelde ilk cevabı hep ben şimdi nasıl yapayım oluyor. ben de gerçekten düğün gibi ona ihtiyaç olan bir şey olmadıkça bir şey istemiyorum artık.

bence bu ilişkide mutlu olmak için benim beklentimi sıfırlamam lazım. anca böyle olacak."

aslında şu an açtığın konuya ta evlenmeden önce cevabını da son satırda kendin vermişsin.
Allah kolaylık versin.

bence eşiniz sizi sevmiyor..
seven adam böyle şeyleri sorun edipte karşısındakini kırmaz

Konuyu yarısına kadar okudum çok uzun geldi ama başlığa istinaden yazıyorum. Allah belanı versin dediğinde tek cevabınız, verdi zaten, senden büyük belamı olur olmalıymış

kronik yani her gün şiddet yok. ama bir kere boğazımı sıkmıştı, bir kere üstüme 5 litrelik şişeyle soğuk su dökmüştü, birkaç kere kafama bir şeyler fırlattı...

Kolay kolay demem ama gönül rahatlığı ile boşayabilirsin bunu..

Su mu döktü koca şişeyle. Birkaç kere de bişey fırlattı falan. Nasıl da rahat söylüyorsunuz bunları. Adam sizin için en ufak şeyden bile vazgeçmezken siz kendinizden vazgeçmişsiniz...

sonuna kadar okudum tam boşanılcak adam ömür törpüsüü. o sizi sevmiyo bariz belli seven adam böyle yapmaz kıyamaz sevdiğine. siz kendinizi sevin ve boşanın bence. önünüzde koca bi ömür var, çekebilir miyim diye bi düşünün değişmez çünkü kimse.
not: ben de dava açtım mahkemem devam ediyo,değişir diye beklemek sadece zaman kaybıymış

vermis saten seni vermis deseydin!
allah yardimcin olsn zor ama sen bile bile lades demsn
insallah düzelir ne dimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…