- 15 Eylül 2022
- 1.788
- 865
- 53
- Konu Sahibi Anaymbenana
-
Bu devirde altın mı takılırKızlar ben 1 buçuk senelik evliyim.. düğün zamanı 100 gram altın istemişti ailem kayınvalidemlerde taktılar sağolsun..20 gramdan 5 bileziğim vardi ve altınlarımi takmayı çok seviyorum.. lakin eşim tutturdu araba almak istiyorum diye..arabayi buldu altınlarımı istedi bu seferbende ehliyet ve kolumda bir tane kalması şartı ile altınlarımı vermeyi kabul ettim.. eşimde Aralık ayından sonra borcu bitince aldığı bileziklerini geri yerine koyacağına söz verdi.. verdim ama canımdan can gidiyor ki biz bebek için tedavi oluyoruz gittiğimiz klinik de özel.. sürekli oraya masraf yapıyoruz.. altınları ben tüp bebek için satmayı planliyordum... Tüp bebek pahalı bı süreç ve ben altınlarıma guveniyordum..
Aklınızdaki bu düşünceyi eşinizle paylaşıp ona göre önceliği belirleseydiniz keşke. Önce altinlar bebeğe mi arabaya mı diye, daha iyi olmaz mıydı? Yani eşinize icinizdekileri söylemeyip burda bizimle paylasmanizin size nasıl bir katkısı olacak anlayamadım.Kızlar ben 1 buçuk senelik evliyim.. düğün zamanı 100 gram altın istemişti ailem kayınvalidemlerde taktılar sağolsun..20 gramdan 5 bileziğim vardi ve altınlarımi takmayı çok seviyorum.. lakin eşim tutturdu araba almak istiyorum diye..arabayi buldu altınlarımı istedi bu seferbende ehliyet ve kolumda bir tane kalması şartı ile altınlarımı vermeyi kabul ettim.. eşimde Aralık ayından sonra borcu bitince aldığı bileziklerini geri yerine koyacağına söz verdi.. verdim ama canımdan can gidiyor ki biz bebek için tedavi oluyoruz gittiğimiz klinik de özel.. sürekli oraya masraf yapıyoruz.. altınları ben tüp bebek için satmayı planliyordum... Tüp bebek pahalı bı süreç ve ben altınlarıma guveniyordum..
Eşime bunu söyledim zaten oda biliyor.. doktorum aşılama yapacağı ay ben tedaviyi bıraktım kendi halimde bı süre daha denemek istedim.. eşimde aşılama veya tüp bebek yaptıracagimiz zaman düşünürüz kafana takma dediAklınızdaki bu düşünceyi eşinizle paylaşıp ona göre önceliği belirleseydiniz keşke. Önce altinlar bebeğe mi arabaya mı diye, daha iyi olmaz mıydı? Yani eşinize icinizdekileri söylemeyip burda bizimle paylasmanizin size nasıl bir katkısı olacak anlayamadım.
Eşim araba almak için çok hevesli kırmak da istemedimEe peki neden vermeyi kabul ettiniz o zaman?
O zaman arabayı üstünüze alsın.Eşim araba almak için çok hevesli kırmak da istemedim
Malesef az önce verdim gitti..Böyle içinizde kalacaksa asla vermeyin eşiniz başka çare düşünsün. Çünkü bu gidişle ister istemez konusu açılacak. Verip kötü olacağınıza sizde kalsın
Onuda soyledim tabiO zaman arabayı üstünüze alsın.
E kendin tedaviyi bırakmışsın. Sende de kararsızlık var bence. Evlilik sonrası edinilen mal olduğundan arabanın yarısı zaten senin oluyor. 4 bilezikle araba alınmaz demekki eşin de kendi maddi yatırımın altına girdi araba için. Olan olmuş artık devam edin hayatınıza.Eşime bunu söyledim zaten oda biliyor.. doktorum aşılama yapacağı ay ben tedaviyi bıraktım kendi halimde bı süre daha denemek istedim.. eşimde aşılama veya tüp bebek yaptıracagimiz zaman düşünürüz kafana takma dedi
Eşime o konuda güveniyorum Alaçam dediyse alir zaten almazsa da kayinvalidem devreye girer zorla aldırırGiden gelmez. Yerine koyması zor
Kusura bakma ama altınlar sadece senin iken eşine araba almışsın. Kesinlikle aynı şey değil... Kenardaki guvenceni neden kocana veriyorsun ki?Onuda soyledim tabiha senin üstüne ha benim sonuçta ikimizin malı dedi zaten eşim işe servisle gidip geliyor araba kapının önünde kalacak istediğin zaman istediğin yere bin git dedi
Kendisi kredi çekmiş dükkandan da borç almış..tedaviyi kendim bırakmak istedim bı iki ay dinlenmek için.. çünkü yorucu bir süreç ve ben yoruldumE kendin tedaviyi bırakmışsın. Sende de kararsızlık var bence. Evlilik sonrası edinilen mal olduğundan arabanın yarısı zaten senin oluyor. 4 bilezikle araba alınmaz demekki eşin de kendi maddi yatırımın altına girdi araba için. Olan olmuş artık devam edin hayatınıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?