- 15 Eylül 2022
- 1.788
- 865
- 53
- Konu Sahibi Anaymbenana
-
Verdim ama pişman da oldum simdiKusura bakma ama altınlar sadece senin iken eşine araba almışsın. Kesinlikle aynı şey değil... Senin kenardaki guvenceni neden kocana veriyorsun ki?
Neyse zamanı gelince güncellersin durumuEşime o konuda güveniyorum Alaçam dediyse alir zaten almazsa da kayinvalidem devreye girer zorla aldırır
Verdim gittiSakin verme
Niye hiç güvenin yok eşine?Kendisi kredi çekmiş dükkandan da borç almış..tedaviyi kendim bırakmak istedim bı iki ay dinlenmek için.. çünkü yorucu bir süreç ve ben yoruldum
Bebek daha önemli tabikide ama bu düşüncenizi eşinize söylediniz mi?tedavi için saklamak istiyorum dediniz mi?Kızlar ben 1 buçuk senelik evliyim.. düğün zamanı 100 gram altın istemişti ailem kayınvalidemlerde taktılar sağolsun..20 gramdan 5 bileziğim vardi ve altınlarımi takmayı çok seviyorum.. lakin eşim tutturdu araba almak istiyorum diye..arabayi buldu altınlarımı istedi bu seferbende ehliyet ve kolumda bir tane kalması şartı ile altınlarımı vermeyi kabul ettim.. eşimde Aralık ayından sonra borcu bitince aldığı bileziklerini geri yerine koyacağına söz verdi.. verdim ama canımdan can gidiyor ki biz bebek için tedavi oluyoruz gittiğimiz klinik de özel.. sürekli oraya masraf yapıyoruz.. altınları ben tüp bebek için satmayı planliyordum... Tüp bebek pahalı bı süreç ve ben altınlarıma guveniyordum..
Eşime o konuda çok güveniyorum dediğim gibi eşim almazsa bile kayınvalidemler kafasının etini yiye yiye aldirir..en azından bı mal sahibi olduk diye seviniyorum ama elimdeki varım yoğum gitti ona üzülüyorumEvliliginizde bi problem yoksa,eşinize güveniyorsaniz araba daha iyi aslinda,hem çocuğunuz oldugunda mecbur lazim olacak hem de artık araba altından daha çok kazandırıyor. Icinizi rahat tutun,insallah bebisiniz olur arabanızla rahat rahat gezersiniz
Ben eşime güveniyorumNiye hiç güvenin yok eşine?
Gitti giden doner mi bilmem diridinMalesef az önce verdim gitti..
Bende zaten mal sahibi olucaz diyerek verdim ama bu seferde pişman oldum yani ilerde tüp bebek yaptırmak gerekirse ne yapicaz elimizde olan varimiz yoğumuz altinlarimdi..Bebek daha önemli tabikide ama bu düşüncenizi eşinize söylediniz mi?tedavi için saklamak istiyorum dediniz mi?
Diğer türlü olsa ben verirdim verdimde ev alacağımız zaman peşinat yapmıştık gelinlik altınlarımi sonra eşim yerine koydu bu seferde biraz paramız vardı evi tamamen ödemek için 2 tane daha verdim yine bence hayat müşterek benim düşüncem eğer mal edinmek için satiliyorsa veririm başka türlü olsa bende vermem
E konuyu niye açtın o zaman?Eşime o konuda güveniyorum Alaçam dediyse alir zaten almazsa da kayinvalidem devreye girer zorla aldırır
Üzgünüm altınlarımi çok seviyordum..Gitti giden doner mi bilmem diridinesin geri yaparim demis, yapar mi yapmaz mi sen daha iyi bilirsin adami, biz ne diyelim simdi annem
Derdimi birilerine anlatmak istedim çünküE konuyu niye açtın o zaman?
Onlar da seni seviyodur şüphesiz, belki bir gün biyerler de kavusursunuz. Kocan da geri alicam demis, daha üzülme gariÜzgünüm altınlarımi çok seviyordum..
Altınlarını ödünç vermişsin ve geri geleceğine eminsin. Dert etmene gerek yok o yüzdenDerdimi birilerine anlatmak istedim çünkü
Esin yerine koyarım demiş koyup koyamayacagini bilmiyormusun eşinin durumunu koyarsa zaten sıkıntı yokBende zaten mal sahibi olucaz diyerek verdim ama bu seferde pişman oldum yani ilerde tüp bebek yaptırmak gerekirse ne yapicaz elimizde olan varimiz yoğumuz altinlarimdi..
Yeni gelinim.. kayınvalidem gezmeyi de çok sever takıp takistiriyordum güzel oluyorduBu devirde altın mı takılırşaka bir yana hayat müşterek ortak kullanacağınız bir şey sonuçta arabada. Eşinde söz vermiş bence evliliklerde böyle şeyler sorun olmamalı. Kendini strese sokma tedavine odaklan derim bu arada tüp bebeği altınlarla mı yaptıracaktınız eğer öyleyse vermen kötü olmuş tabiki.
Sağolun teşekkür ederimAltınlarını ödünç vermişsin ve geri geleceğine eminsin. Dert etmene gerek yok o yüzden
Koyacam dedi ve koyacağına da eminim ama üzülüyorum altınlarım gitti diye..Esin yerine koyarım demiş koyup koyamayacagini bilmiyormusun eşinin durumunu koyarsa zaten sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?