Eşim altınlarımi istiyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evliliginizde bi problem yoksa,eşinize güveniyorsaniz araba daha iyi aslinda,hem çocuğunuz oldugunda mecbur lazim olacak hem de artık araba altından daha çok kazandırıyor. Icinizi rahat tutun,insallah bebisiniz olur arabanızla rahat rahat gezersiniz

Bebek daha önemli tabikide ama bu düşüncenizi eşinize söylediniz mi?tedavi için saklamak istiyorum dediniz mi?
Diğer türlü olsa ben verirdim verdimde ev alacağımız zaman peşinat yapmıştık gelinlik altınlarımi sonra eşim yerine koydu bu seferde biraz paramız vardı evi tamamen ödemek için 2 tane daha verdim yine bence hayat müşterek benim düşüncem eğer mal edinmek için satiliyorsa veririm başka türlü olsa bende vermem

Eşime o konuda çok güveniyorum dediğim gibi eşim almazsa bile kayınvalidemler kafasının etini yiye yiye aldirir..en azından bı mal sahibi olduk diye seviniyorum ama elimdeki varım yoğum gitti ona üzülüyorum

Bende zaten mal sahibi olucaz diyerek verdim ama bu seferde pişman oldum yani ilerde tüp bebek yaptırmak gerekirse ne yapicaz elimizde olan varimiz yoğumuz altinlarimdi..

Bende zaten mal sahibi olucaz diyerek verdim ama bu seferde pişman oldum yani ilerde tüp bebek yaptırmak gerekirse ne yapicaz elimizde olan varimiz yoğumuz altinlarimdi..
Esin yerine koyarım demiş koyup koyamayacagini bilmiyormusun eşinin durumunu koyarsa zaten sıkıntı yok

Yeni gelinim.. kayınvalidem gezmeyi de çok sever takıp takistiriyordum güzel oluyordu benim kendi fikrim altınları gerekirse şayet tedavim için kullanmakti..yine bı yerde niyetim eşime destek olmak hemde bı evlat sahibi olmaktı..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…