Eşim altınlarımi istiyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buradaki çoğu kadının aksine ben evlenince tüm her ama her şeyin ortak olması gerektiğine inanıyorum
gerçi ben evlenince karşı taraftan altın istemeye de tamamen karsiyim da ... kocamı bakmışlar büyütmüşler bide geline 100 gram altın neyse ..
yani o yüzden yine bence o altınlar ortakti, ne bileyim evlilik hayat ortaklığı değil mi kadınların benim altınım vs demesi olayı bana inanılmaz mantıksız geliyor, hayır alınan arabada ortak çünkü.
canımdan can gidiyor filan yazmışsınız o kısmı hiç anlayamadim adam alsa kumarda yese belki anlarım da altından daha hızlı değeri yükselen bir yatırım yapmış , sorun nedir

Onlar da seni seviyodur şüphesiz, belki bir gün biyerler de kavusursunuz. Kocan da geri alicam demis, daha üzülme gari
Gerçekten onlar da beni çok seviyordur birbirimizden vedalaşmak zor oldu inanır mısınız kolumdan çıkmak istemediler hiç böyle anne bizi bırakma der gibi parliyorlardi çok sinirlerim bozuk cidden

Gerçekten onlar da beni çok seviyordur birbirimizden vedalaşmak zor oldu inanır mısınız kolumdan çıkmak istemediler hiç böyle anne bizi bırakma der gibi parliyorlardi çok sinirlerim bozuk cidden
Hdhdhdhhdhdh belli sinirlerin bozuk oldugu vxxvxhcx

Eşin daha evdedir , bozdurmamıştır herhalde. Yol yakınken git geri al.
Zaten gönülsüz vermişsin.
Gönülsüz yenen aş , ya karın ağrıtır ya baş derler.

Ay benim de aynı sizin gibi 20 gramdan 5 bileziğim vardı ev alırken bozdurmuştuk
Ben pişman olmadım evimi çok sevdim inşallah siz de olmazsınız. Vermişsiniz artık üzülmeyin. Mehir olarak istediyseniz ve inançlı biriyse yerine koymak zorunda arada hatırlatın. Bi de ben de tüpbebek tedavisi görmüştüm, umarım kolaylıkla bebeğinize kavuşursunuz

Koyacam dedi ve koyacağına da eminim ama üzülüyorum altınlarım gitti diye..
Bence boşa üzülüyorsunuz. Hayatınız ortaksa alınan şeylerde de katkı sağlanmalı bence. Eğer eşinize güveniniz tam ise tüp bebek tedavisine tekrar başlamak istediğinizde para bulamazsanız arabayı satarsınız.

Ben bilezikleri vermemistim. Cocuk olunca ona harcadim, o zaman esim isten cikarilmisti. Duguj takilarini anca bosanirken alabiliyosunuz, oda taksitle benimki seneye odenmeye baslayacak

Altınları tedavi için kullanabilirdik..tüp bebek pahalı bı süreç maalesef..tabiki altın ikimizindi arabada ikimizin ama tedavi için kullansak daha iyi olmaz mıydı?

Ee tabiii benim kocada diyodu aşkım sana ehliyet alırız yavrum araba kullanmayı zaten biliyosun. Araba aylardır var direksiyona sadece o sigara yakarken dokunabiliyorum şoför koltuğu bana yasak bile
Ehliyeti en basindan beri istiyordum ama arabamız yok diye aldirmiyordu şimdi arabada var ehliyetimi aldiracagina söz verdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…