- 22 Eylül 2022
- 6.683
- 20.566
- 278
- Konu Sahibi Anaymbenana
-
Alırken öyle diyorlar sonra dokundurtmuyolarOnuda soyledim tabiha senin üstüne ha benim sonuçta ikimizin malı dedi zaten eşim işe servisle gidip geliyor araba kapının önünde kalacak istediğin zaman istediğin yere bin git dedi
Tüp bebek gerekirse tabiki yaptıracaz ama benim kendi niyetim altınları tedavi için kullanmaktiŞimdi araba için tüp bebek yaptıramayacak mısınız?
Gerçekten miAlırken öyle diyorlar sonra dokundurtmuyolar
Yas kaç pardon?bende altın takmayı çok severim ama bu kadar da büyütmeyinKoyacam dedi ve koyacağına da eminim ama üzülüyorum altınlarım gitti diye..
Tüp bebek gerekirse tabiki yaptıracaz ama benim kendi niyetim altınları tedavi için kullanmakti
Gerçekten onlar da beni çok seviyordur birbirimizden vedalaşmak zor oldu inanır mısınız kolumdan çıkmak istemediler hiçOnlar da seni seviyodur şüphesiz, belki bir gün biyerler de kavusursunuz. Kocan da geri alicam demis, daha üzülme gari
22 yaşındayım ben ama altınlarıma karşı fazla ilgim vardı çocuklarım gibi olmuslardiYas kaç pardon?bende altın takmayı çok severim ama bu kadar da büyütmeyin
Hdhdhdhhdhdh belli sinirlerin bozuk oldugu vxxvxhcxGerçekten onlar da beni çok seviyordur birbirimizden vedalaşmak zor oldu inanır mısınız kolumdan çıkmak istemediler hiçböyle anne bizi bırakma der gibi parliyorlardi çok sinirlerim bozuk cidden
Evcil hayvanla mi karistiriyosunuz acaba?22 yaşındayım ben ama altınlarıma karşı fazla ilgim vardı çocuklarım gibi olmuslardi
Bence boşa üzülüyorsunuz. Hayatınız ortaksa alınan şeylerde de katkı sağlanmalı bence. Eğer eşinize güveniniz tam ise tüp bebek tedavisine tekrar başlamak istediğinizde para bulamazsanız arabayı satarsınız.Koyacam dedi ve koyacağına da eminim ama üzülüyorum altınlarım gitti diye..
Ee tabiii benim kocada diyodu aşkım sana ehliyet alırız yavrum araba kullanmayı zaten biliyosun. Araba aylardır var direksiyona sadece o sigara yakarken dokunabiliyorum şoför koltuğu bana yasak bileGerçekten mi
Ben bilezikleri vermemistim. Cocuk olunca ona harcadim, o zaman esim isten cikarilmisti. Duguj takilarini anca bosanirken alabiliyosunuz, oda taksitleGerçekten onlar da beni çok seviyordur birbirimizden vedalaşmak zor oldu inanır mısınız kolumdan çıkmak istemediler hiçböyle anne bizi bırakma der gibi parliyorlardi çok sinirlerim bozuk cidden
Altınları tedavi için kullanabilirdik..tüp bebek pahalı bı süreç maalesef..tabiki altın ikimizindi arabada ikimizin ama tedavi için kullansak daha iyi olmaz mıydı?Buradaki çoğu kadının aksine ben evlenince tüm her ama her şeyin ortak olması gerektiğine inanıyorum
gerçi ben evlenince karşı taraftan altın istemeye de tamamen karsiyim da ... kocamı bakmışlar büyütmüşler bide geline 100 gram altın neyse ..
yani o yüzden yine bence o altınlar ortakti, ne bileyim evlilik hayat ortaklığı değil mi kadınların benim altınım vs demesi olayı bana inanılmaz mantıksız geliyor, hayır alınan arabada ortak çünkü.
canımdan can gidiyor filan yazmışsınız o kısmı hiç anlayamadim adam alsa kumarda yese belki anlarım da altından daha hızlı değeri yükselen bir yatırım yapmış , sorun nedir
Çoğu kadın sever altın ama sen altinlara mi yanıyorsun tedaviye mi yoksa altınları geri alamazsam diye mi anlayamadım ben cnm22 yaşındayım ben ama altınlarıma karşı fazla ilgim vardı çocuklarım gibi olmuslardi
Ehliyeti en basindan beri istiyordum ama arabamız yok diye aldirmiyordu şimdi arabada var ehliyetimi aldiracagina söz verdiEe tabiii benim kocada diyodu aşkım sana ehliyet alırız yavrum araba kullanmayı zaten biliyosun. Araba aylardır var direksiyona sadece o sigara yakarken dokunabiliyorum şoför koltuğu bana yasak bile
Altın büyük bı yatırımdi ve ben tedavi için kullanmaktan yanaydimÇoğu kadın sever altın ama sen altinlara mi yanıyorsun tedaviye mi yoksa altınları geri alamazsam diye mi anlayamadım ben cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?