Eşim altınlarımi istiyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rica etsem konumu kapatırmisiniz

seviyor ne yapsın ben düğünde bilezikleri gözüksün diye elini çenenin altında tutup oturanın gördüm sırf hava atmak olsun hırsızlara denk gelse kolunu kesecekler haberi yok
Birde vasat yazdım diye hakaret diyen birisi çıktı gerçi kendisi cinsel organın ismini s.k zanneden birisi çokta ciddiye almamak gerek

Kocan için önemli olan bebek değil, araba imiş malesef...

Ahandaa gitti altınlar bidaha geri gelmicek bunu bill

Arabada bir ihtiyaç ve yatırım kaynağıdır. Geçen sene 80 90 bin olan araba şuan en az 200e kadar çıktı. Satılıp kullanılabilir
Araba ihtiyaç değil veya alınmamalı demiyorum ama tüp bebek için özel hastanelere giden ve her seferinde para ödeyen birisi için öncelik bebek olmalıydı..

Araba ihtiyaç değil veya alınmamalı demiyorum ama tüp bebek için özel hastanelere giden ve her seferinde para ödeyen birisi için öncelik bebek olmalıydı..
Henüz yeni evli, doktorların hemen yarın gelin tüp bebek tedavisine başlayalım diyeceğini de ben sanmıyorum. Doktorlar yaşından dolayı hala ilaç ve doğall yola yönlendirebilir. Daha 21 yaşında kendisi. En doğrusunu yapmışlar. Altın arabaya göre daha yavaş artıyor

Eşime o konuda güveniyorum Alaçam dediyse alir zaten almazsa da kayinvalidem devreye girer zorla aldırır
O zaman neden böyle bir konu açıyorsun?
Ayrıca, bazı şeylerden fedekarlık etmeden mal sahibi olunmuyor.
Hayat böyle, ya ayran dökülecek, ya da kötü şeyler yaşanacak!

o değil de kızın ailesi ağzını boşuna yoruyor, geline altın alındı oğlan el koydu, resmen damat için ağzını kirlettiklerine değmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…