- 6 Aralık 2018
- 6.691
- 15.597
- 248
- Konu Sahibi Anaymbenana
-
O sözü unutun bence. Verirseniz geri gelmez aksi halde altınları istemedi birde bebek için planlarınız var iyi düşünün ben vermezdim asla.Kızlar ben 1 buçuk senelik evliyim.. düğün zamanı 100 gram altın istemişti ailem kayınvalidemlerde taktılar sağolsun..20 gramdan 5 bileziğim vardi ve altınlarımi takmayı çok seviyorum.. lakin eşim tutturdu araba almak istiyorum diye..arabayi buldu altınlarımı istedi bu seferbende ehliyet ve kolumda bir tane kalması şartı ile altınlarımı vermeyi kabul ettim.. eşimde Aralık ayından sonra borcu bitince aldığı bileziklerini geri yerine koyacağına söz verdi.. verdim ama canımdan can gidiyor ki biz bebek için tedavi oluyoruz gittiğimiz klinik de özel.. sürekli oraya masraf yapıyoruz.. altınları ben tüp bebek için satmayı planliyordum... Tüp bebek pahalı bı süreç ve ben altınlarıma guveniyordum..
Ben sadece müteahhtilerle iş yapan bir kurumdayım evleri de yok kimininBunu bir de müteahhitler yapıyor, oturdukları evlere, eşlerinin çocuklarının giyimine baksanız asla iyi bir gelire sahip olduklarını anlamazsınız, daha çok ev satabilmek müşteri kazanmak için son model arabalara yatırıyorlar parayı.
Maalesef ki rahim ağzı kanseri olma ihtimalim var hpv pozitif çıktı smear testim temiz ama doktorum ilerleyen zamanlarda kansere dönüşebilir 6 ayda bı smear testi vermeye devam et dedi bu süreçte de 1 tane çocuğun olsun ilerleyen zamanlarda olmayabilir dediYahu 22 yaşında ne gördü de öyle dedi? Acele etmeyin bir iki doktor daha görsün. Amh düşüklüğü mü erken menapoz mu tüplerin tıkalı olması mı? Bu kadar ciddi birşey yoksa bu konuda şimdiden stres olmayın. Hatta özel merkezse biraz şüpheli yaklaşın. Doktorun sizin adınıza bir tane olsun hiç değilse demesini saçma buldum
Ailelerimiz den destek alırız gerekirse borca gireriz dediTüp bebek meselesi olmasaydı verin altınlarınızı bu devirde başka türlü ev araba sahibi olamazsınız diyecektim de sizde durumlar farklı. Eşinize söylediniz mi peki tüp bebek parasını nasıl bulmayı planlıyor?
Çok geçmiş olsunMaalesef ki rahim ağzı kanseri olma ihtimalim var hpv pozitif çıktı smear testim temiz ama doktorum ilerleyen zamanlarda kansere dönüşebilir 6 ayda bı smear testi vermeye devam et dedi bu süreçte de 1 tane çocuğun olsun ilerleyen zamanlarda olmayabilir dedi
Ben gitmedik doktor bırakmadım maalesef çok fazla doktor gezdim ve hepside aynı şekilde en azından 1 tane çocuğun olsun dedi o yüzden bizim bu acelemiz..ki benim patoloji sonucum kötü huylu çıktı ileride kansere dönüşme riski daha yüksek..şuan için doktorum temizletme taraftarı da değil temizletsem bile tekrar çıkacağını soylediÇok geçmiş olsun
Hpv aşısının, enfekte insanlarda bile rahim ağzı kanserine karşı koruyucu olduğunu gösteren birkaç yayın vardı. Araştırın. Bi de hpv olsanız bile kanser olacaksanız diye birşey yok. Allah korusun getirmeyin aklınıza öyle şeyleri. Mesela emziren kadınların da emzirmemişlere oranla meme kanserine yakalanma ihtimali daha düşük ama, bu emzirmediyse kanser olacak anlamına gelmiyor. Tabii ki 6 aylık testlerinizi ihmal etmeyin
O zaman da ev alalım, öküze girelim tarzı bir sürü şey çıkacak Mahlas dediydi dersinEşime o konuda güveniyorum Alaçam dediyse alir zaten almazsa da kayinvalidem devreye girer zorla aldırır
O zaman hiç dert etmeyin. Arabanızın keyfini çıkarın şimdiden hayırlı olsın. O çocuk doğduğunda anlayacaksınız arabanın altından değerli olduğunu eliniz ayağınız olacak.Ailelerimiz den destek alırız gerekirse borca gireriz dedi
Fiyatlar artıyor ya ondan heralde bu heyecanı. Ama şöyle bir şey var; o sadece onun değil , senin. Sizin. Öncelikler belirlenip ona göre istekler belirtilmeliydi. Eğer eşine güveniyorsan geri koyar. Arabada bir yatırımdır öyle düşünün. Seni bol bol gezdirsinKızlar ben 1 buçuk senelik evliyim.. düğün zamanı 100 gram altın istemişti ailem kayınvalidemlerde taktılar sağolsun..20 gramdan 5 bileziğim vardi ve altınlarımi takmayı çok seviyorum.. lakin eşim tutturdu araba almak istiyorum diye..arabayi buldu altınlarımı istedi bu seferbende ehliyet ve kolumda bir tane kalması şartı ile altınlarımı vermeyi kabul ettim.. eşimde Aralık ayından sonra borcu bitince aldığı bileziklerini geri yerine koyacağına söz verdi.. verdim ama canımdan can gidiyor ki biz bebek için tedavi oluyoruz gittiğimiz klinik de özel.. sürekli oraya masraf yapıyoruz.. altınları ben tüp bebek için satmayı planliyordum... Tüp bebek pahalı bı süreç ve ben altınlarıma guveniyordum..
Benim onlardan biriBen o eşi siz ehliyeti alınca görürüm. İnşallah bindirir. Burda kaç kadın var araba parası ödeyip o direksiyona elini bile süremeyen
Rahim agzi kanseri icin 6 ayda bir smear vericeksin. Eger kötü huylu hücre vs tespit edilirse konizasyonla rahim agzin alinir, rahim agzi kendini yenileyen bir organ, ben doktor degilim ama birebir bu sureci yasadim, aralikta amelyat oldum nisanda hamile kaldim. Rahim agzi açılıyor mu diye kontrol edildi, dikise gerek yok dendi, sorunsuz hamilelik gecirdim. 45 kilodan 87 kiloya cikip tekerlekli sandalyeyle gezer hale gelmem haric hdggddg, o da benim okuzlugum. Yani oyle kosayim tup bebek yapayim bi durumda degilsin. Doktor var mi acilalim?Maalesef ki rahim ağzı kanseri olma ihtimalim var hpv pozitif çıktı smear testim temiz ama doktorum ilerleyen zamanlarda kansere dönüşebilir 6 ayda bı smear testi vermeye devam et dedi bu süreçte de 1 tane çocuğun olsun ilerleyen zamanlarda olmayabilir dedi
Su devirde o altinlari yerine koymak kolay mi Hadi koyacak gucu var neden arabasina koymadi o zaman....Keske vermeseydiniz sonucta bebek ayri araba apayri bir konu..Kızlar ben 1 buçuk senelik evliyim.. düğün zamanı 100 gram altın istemişti ailem kayınvalidemlerde taktılar sağolsun..20 gramdan 5 bileziğim vardi ve altınlarımi takmayı çok seviyorum.. lakin eşim tutturdu araba almak istiyorum diye..arabayi buldu altınlarımı istedi bu seferbende ehliyet ve kolumda bir tane kalması şartı ile altınlarımı vermeyi kabul ettim.. eşimde Aralık ayından sonra borcu bitince aldığı bileziklerini geri yerine koyacağına söz verdi.. verdim ama canımdan can gidiyor ki biz bebek için tedavi oluyoruz gittiğimiz klinik de özel.. sürekli oraya masraf yapıyoruz.. altınları ben tüp bebek için satmayı planliyordum... Tüp bebek pahalı bı süreç ve ben altınlarıma guveniyordum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?