evet gerçekten onu çok seviyorum.ona herşeye rağmen kıyamıyorum. sevgi benimkisi gibi olmalı işte onunki gibi değil. ben hiç sevilmemişim. bir yalanı yaşamışım arkadaşlar. kendi kendimi kandırmışım. evim var yuvam var.beni seven bir kocam var diye. aslında hiçbir şeyim yokmuş. elimdeki kocaman bir hiç....
belki de boşanayım diye şimdi bana iyi davranıyor bilemiyorum ki...
ben de o kişilerin kim olduğunu sordum. yüzleştirmesini istedim. ama kesinlikle kabul etmiyor. ne yapacaksın öğrenip ben öğreneceğimi öğrendim olay bitti diyor. savunma şansı bile vermiyor...
ben de sana onu dedim ya. adilane değil bu yaptığı. yargısız infaz yapmış. senin de kendini savunma hakkın var oysa. bu olayı neresinden tutsan elinde kalıyor.
Sadece annesi değildir herhalde. Annesi eşinin bir arkadaşını veya bir akrabasını da ayarlamış olmalı:44:
Ama kayınvaliden bu işin içinde mutlaka var.
anlamadigim bir sey var: neden herkes kaynana ayartti komsu ayartti su kanina girdi bu beynini yikadi o yapti bu etti'de yogunlasiyor? diyelim ki oyle. bir insanin baskalari tarafindan boylesine sacmasapan bir nedenle kandirilabiliyor ve esinden bosanmaya ikna edilebiliyor olusu baslibasina bir problem teskil etmiyor mu?? neden boylesine kisilik bozuklugu olan bir insanla evli kalmak ister ki bir insan. gercekten boyle bir adam cocuk yetistirmeli mi? gercekten iyi bir aile babasi, ideal bir es olabilir mi? neden boyle bir insanla evlilik surdurulsun? kadin bunu mu hakediyor yani?
anlamadigim bir sey var: neden herkes kaynana ayartti komsu ayartti su kanina girdi bu beynini yikadi o yapti bu etti'de yogunlasiyor? diyelim ki oyle. bir insanin baskalari tarafindan boylesine sacmasapan bir nedenle kandirilabiliyor ve esinden bosanmaya ikna edilebiliyor olusu baslibasina bir problem teskil etmiyor mu?? neden boylesine kisilik bozuklugu olan bir insanla evli kalmak ister ki bir insan. gercekten boyle bir adam cocuk yetistirmeli mi? gercekten iyi bir aile babasi, ideal bir es olabilir mi? neden boyle bir insanla evlilik surdurulsun? kadin bunu mu hakediyor yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?