Eşim anneannem yüzünden evliliğimizi bitirdi

Side75 umarım her şey düzelecek. Ben eşinin biraz zayıf karakterli olduğunu, sorunun da kayınvalidenden çıktığını düşünüyorum. Kayınvaliden bence iyi bir plan yapmış. Bayramda seni terslemesi, bu karalamanın da bayramdan hemen sonra yapılması, torun istememesi, karalamak için bu yüzden acele edilmesi, bence kayınvalidenin suçlu olduğunu gösteriyor. E bir de mühendis, kafası da çalışıyor, ne yazık ki kötülüğe çalışıyor. Oğlunun zayıf yanını senin haricinde en iyi anne0*si bilir. Kafaları tutucu olduğuna göre plan da ona göre yapılmış. Bu karalamayı kayınvalidenin düzenlediği ortaya çıkarsa, eşini kazanırsın. Eşin de annesinin gerçek yüzünü görmüş olur, bir daha da bu tip bir karalamalara inanmaz.
Eşin böyle bir şeyi, ilk defa arkadaşından 15 dakika önce duyup da hemen ayrılmaya, seni evine bırakmaya karar veremez diye düşünüyorum. Böyle bir şeyi duyunca insan altüst olur, ani karar alamaz bence.
Eşinle konuşup bu bilgiyi veren kişileri öğrensen, o kişilerle bir de sen görüşsen çok iyi olur diye düşünüyorum.
Bu arada bol bol yürümeni, rahatlamanı dilerim. İnşallah yakında her şey düzelir.

vay be! bence bu kadar kisiliksiz ve zeka ozurlu bir erkekten kurtuluyor olmaniza sevinmeniz lazim. bu saatten sonra o bosanmaktan vazgecse bile siz gecmezsiniz herhalde degil mi? insan su hayatta kisilik, onur ve akildan baska ne ister ki?

canım benim başına bunların gelmesi seni çok üzüyor,şu anda çok mutsuzsun, kafanda bir sürü soru işareti var. ama zamanla kafanı kurcalayan soruların cevaplarını bulacaksın ve Allahın izniyle bu günleri geride bırakıp mutlu günler göreceksin. umutlu olmalıyız hepimiz. çoğumuzun acı günler gördük ama herşey aynı kalmıyor. belki de seni çok sevecek biriyle karşılaşacaksın ve mutluluğu onunla yakalayacaksın. kimbilir.kimsenin ettiği de kimseye kalmaz.ben hep buna inandım.

ben de o kişilerin kim olduğunu sordum. yüzleştirmesini istedim. ama kesinlikle kabul etmiyor. ne yapacaksın öğrenip ben öğreneceğimi öğrendim olay bitti diyor. savunma şansı bile vermiyor...

ben de sana onu dedim ya. adilane değil bu yaptığı. yargısız infaz yapmış. senin de kendini savunma hakkın var oysa. bu olayı neresinden tutsan elinde kalıyor.

belki de boşanayım diye şimdi bana iyi davranıyor bilemiyorum ki...

off bu çok acı ama akıllıca, belki başka bir neden var ve söylese o suçlu düşecek. sizin gururunuza hücum ediyor, hem kendini aklayıp hem amacına ulaşıyor.

aman yarabbi bu kadar kötü olabilir mi tansel diyorum kandime neler düşünüyorsun sen böyle ??? ama evet maalesef olabilir, eğer öyleyse o sadece vicdansız değil ileri boyutta hastadır, sadisttir. ne hayatlar var insanoğlu neler yaşıyor artık suizan da bulunmayayım ben aman dikkat edeyim deyince darbe alır olmuşuz. kalkanı açıp korunacağız derken de paranoyak

ben de o kişilerin kim olduğunu sordum. yüzleştirmesini istedim. ama kesinlikle kabul etmiyor. ne yapacaksın öğrenip ben öğreneceğimi öğrendim olay bitti diyor. savunma şansı bile vermiyor...

Sadece annesi değildir herhalde. Annesi eşinin bir arkadaşını veya bir akrabasını da ayarlamış olmalı:44:

ben de sana onu dedim ya. adilane değil bu yaptığı. yargısız infaz yapmış. senin de kendini savunma hakkın var oysa. bu olayı neresinden tutsan elinde kalıyor.

kesinlikle. ya eşinin anlatmadığı farklı iftiralar da var ve beyni yıkandı ya da kendini temizliyor. demagoji yapıyor

ben olsam bu adama bosanma davasiyla beraber maddi manevi tazminat davasida acardim ailenize ve size iftira ve hakaret edip bu kadar sacma abuk bir sebepten sizden bosanmak istedigi icin.Ama bana kalsa altinda kesinlikle baska bir sebep var diye düsünüyorum kulagina gelenler dogru olsa bile insanin esini birakmasina sebepmi bu yani

anlamadigim bir sey var: neden herkes kaynana ayartti komsu ayartti su kanina girdi bu beynini yikadi o yapti bu etti'de yogunlasiyor? diyelim ki oyle. bir insanin baskalari tarafindan boylesine sacmasapan bir nedenle kandirilabiliyor ve esinden bosanmaya ikna edilebiliyor olusu baslibasina bir problem teskil etmiyor mu?? neden boylesine kisilik bozuklugu olan bir insanla evli kalmak ister ki bir insan. gercekten boyle bir adam cocuk yetistirmeli mi? gercekten iyi bir aile babasi, ideal bir es olabilir mi? neden boyle bir insanla evlilik surdurulsun? kadin bunu mu hakediyor yani?

biliyor musunuz benim eşyalarımı toplamışlar. kullandığım banyodaki şampuana kadar koymuşlar kutuya. eminim eşyalarımı toplarken kayınvalidem o kadar mutlu olmuştur ki. ben sana dedim demiştir eşime. o kadar ahh ediyorum ki. allah inşallah bu dünyada canlarının yandığını bana göstersin. beni attıkları boşluk ve acı gibi onlar da aynı boşluğa ve acıya düşsünler...

Ama kayınvaliden bu işin içinde mutlaka var.

Yaptığı iftiradan, sizi ayırdığından çok mutlu bir şekilde, elini çabuk tutup kolileri de kayınvaliden hazırlayıp kayınpederinle yollamış olmalı. Dönüşün olmasın, iyice yıkıl diye!
Sanki müneccim gibi oldum. Ama hislerim çok kuvvetlidir.
Umarım bir an önce sorun çözülür, seni daha fazla üzmeden.

Allah adildir canım hiç süphen olmasın. belki bu dünyada belki öbür dünyada ama kimsenin ettiği yanına kalmaz. sonuçta herkes ölüp gidecek ve Allaha hesap verilecek.

kelimesi kelimesine katılıyorum böyle bir adamla 1 gün gün bile evli kalınmaz

öncelikle geçmiş olsun en kısa zamanda yaralaını kapatırsın inşallah..böyle bir durumda ne denir nasıl bir tavsiye verilir yada nasıl teselli edilir bilemiyorum okuduğumda çok şaşırdım.Eşiniz başkasının bir durumundan sizi nasıl sorumlu tutabilir nitekim anneannenizin evine birileri bile giriyor olsa ne amaçla olduğu araştırmadan sormadan anneannenizide haksızlık ve kötülük etmiş oluyorki size tamamen haksızlık etmiş.. Allah yardımcın olsun ve eşinizide Allah ıslah eylesin sizden özür dileyerek biraz kötü bir deyiş olacak ama söylemeden edemeyeceğim özür dileyerek "eşiniz akademisyen olmuş ama adam olamamış" maalesef...sen onun helalisin sen ona verilmiş emanetsin seni el üstünde tutup benim eşim benim canım demeliydi belliki kafası karışmış belkide bu kadar sevilmek hiç kimseden görmediği sevgiyi ilgiyi sizden görmüş olması ona ağır bir yük olarak gelmiştir ki 4 senedir hatta severek evlendik dediğinize göre daha uzun zamandır araştırmadığı bir konuyu şimdi araştırmış olması bu yükü kendi üstünden atıp size suçluluk duygusu yaşatarak üzerinizde egosunu yaşatacaktır bilemiyorum insanın aklına herşey geliyor bol bol dua edin felak nas okuyun la havle vela kuvvete illa billa çekin sürekli birde sirkeli suyla evinizin kapısının önünü yıkayın batıl gibi gelebilir ama nazara gelmiş olabilirsiniz Allah yardımcın olsun...allahım snin istediğin doğrultuda hakkında hayırlısıyla bu işin sonuçlanmasını nasip etsin

Son düzenleme:
allh allh nekadar ılgınc ya cok sasırtıcı ama olayda baska bsıy var bence nese o adamdan pek hayır gelmezmış sana ama gercekten cok ılgınc allh enazından nıye ayrımak istedıgını ortaya cıkarı umarım allh yardımcın olsun ya cok uzldm

canım Allah yardımcın olsun .... hemen eşyalar gönderiliyorsa bana sanki planlı olarak yapılmış gibi geliyor ....o kaynana inşl kendi kazdığı kuyuya düşerde hiçbir zaman çıkamaz ne isterler evlatlarından yuva yıkmadan ....bence anneannene o lafları kim söylediyse yüzleştirsin eşin madem ortada böyle bir laf dolanıyor değil mi?

Ama onun gönlüne bunu anlatması da kolay değil, ya zaman alacak ya da olayın gidişatına göre değişik tesellilerle eşiyle bir ayara gelecek yeniden... Allah güç kuvvet versin. Yüreğini onarabilsin inşallah !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…