Eşim anneannem yüzünden evliliğimizi bitirdi

çok severek evlendik demişsin ama çok sevmek böyle oluyorsa...demekki eşin seni gerçekten sevmemiş ki karısını doğruluğu kesin olmayan birşey için terkedebiliyor.belki duydukları doğru belki yanlış ama bu senin suçun değil ki.senin adına üzüldüm ama bence bu saatten sonra o seninle barışmak istese bile barışma derim.senden böyle bir şey için ayrılıyorsa sana ne kadar değer verdiği de ortada

canım okurken inan yüreğime bi fenalık geldi. öyle kaldım yemin ederim. kızların da söylediği gibi insanın nutku tutuluyor

aycandincer arkadaşımıza katılıyorum. ek olarak da, hayatına bir kadın girmiş olma ihtimali geliyor aklıma öyle insanlar var ki iki gözü ik çeşme ağlayan, seviyormuşşşşş. ağlıyor bir de ha. size kendinizi suçlu hissettirerek kendi ayıbını kapatıp bitirmeye çalışıyor olmasın o bu evliliği. allahım deliricem
çok tutucu bir aileden geliyor olsa bile !!!!... "allah" ı biliyorsa, allaha olan sevgisinden dolayı, hatırından dolayı suçsuz bir insanı başkalarının suçuyla değerlendiremez ki ! çok muhafazakar olduklarını iddia ederlerse bile inanın çook cahil maneviyatı çok zayıf insanlar bunlar... Eşiniz size kesinlikle onunla görüşmeyeceksin der olur biter !
KESİNLİKLE konunun netleşmesi lazım. kayınvalide tarafınızdan böyle bişey yaşatılmamış, eşiniz bunu bahane ediyor olablir mi diye? ?? vallahi erkek milleti yani. bişekilde o taraftan bilgi almak şart !!! çıksın bi akkoyun kara koyun ortaya da. sonra eğer gerçekse ya da yalansa bile hayatınızla ilgili kararı gene en iyi verecek olan sizsiniz. ama bu şekilde iletişimsiz bir boşanma olursa, ileride acaba başka bi nedeni var mıydı diye aklınızda kalır bence. hiiiç şüphe kalmamış olsun. onun sevgi sözcükleri sizi etkilemesin. ailesini bahane edemesin. yok eğer doğruysa da kusura bakmayın ama ben o adama adam diyemeyeciğim

belki de haklısınız beni hiç sevmedi. belki 4 yıldır ben bir yalanı yaşadım...ben onu o kadar çok seviyorum ki hala ona kıyamıyorum. o bana nasıl kıydı?

kendi ailesi peygamber torunlarından mıymış ne bu burnu büyüklük ya gıcık oldum.

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim. elimden geleni yapacağım. umarım ben de günün birinde anne olabilirim...

Bu anlamda kendini uzme, erken menapoz için yapilabilecek seyler var. Bitkisel kürler var mesela, bu kurleri uygulayarak erken menapozdan kurtulan insanlar var. Ümitsizlige kapilma, oyle bir zamandakiyiz ki bir cok seyin devasi var onemli olan dermani aramak.... Sen bunlari dusunme simdi. Bu çirkin ve zor durumu daha kolay atlatmak adina en kisa zamanda profosyonel bir destek alman gerekiyor. Bunun için adim atmalisin canim. Sonrasi için de sabret ve bekle er geç bu isin iç yuzu ortaya çikacaktir. Sen psikolojik destek ile guçlenmeye basladigin zaman esinle bas basa gorusmeyi iste. Hani birbirinize zaman vermissinizya... Bu zamani iyi kullanmani tavsiye ediyorum, onun karsisina dimdik ve guclu çik. Ve hesap sor! onun zihniyetini sorgula, bu isin mantigini sorgula... Esinin vijdanini sorgula... Ayrilacak bile olsan, onun içine de ates dusur, belki insanligini ve yaptigi haksizligi hatirlar da yanar... Içini ferah tut sen, hepsini atlatacaksin buna inan...

Kim dedi diyorsun cevap yok.

babasını gondertmis diyorsun, sonra ailesine beni bıraktıktan sonra anlatmıs diyorsun.

yani ortada bir gariplik var. Dini butun bir insansa zaten bilir ki zina yapanı gordugunuzde 3 kere gozumuzu ovusturup bakacagız. yani oyle soylentiyle sunla bunla degil. bizzat gorsen bile yanında ancak 2 sahit daha olacak ki o zina olsun.

hakim bir tarafıyla guler adama. sen ne kisiliksiz adamsın diye.

bence sakin ol. biz burada ne olaylar gorduk. oyleeee bir dönüp gelecek kiiii..

Ama o kadar kalpten dua ediyorum ki, Allah bunu soyleyen yuvanı bozan bozmatya calısan her kimse anneannenin aynısı yapsın. aynı hastalık aynı huysuzluk aynı suclama.

sadece bir ahhhhh cekersin yerde kalmaz.

anne olamayacagım diye de dusunme. Allah'ın izni ile olursun ama yumurta dondurtmak cok mantıklı. bence bol bol dondurt:)

acaba esinizin ciddi bir rahatsizligi olabilirmi?
sizden sakliyor olabilicegi,
cok sacma gelebilir
fakat bu kocanin yaptiginin yaninda okadarda sacma degil:-(
1 gunde nasil bukadar degisebilirki bi insan,

bu arada beni kütüphaneden almaya geldiğinde telefonuna bakmıştım. bir arkadaşı aramıştı. sanırım ananemle ilgili araştırma yaptırdığı arkadaşı. beni almaya gelmeden 15 dak önce aramış.

bir uzmandan yardım aldım. şu an ilaç kullanıyorum. bir sakinleştirici ve uyku ilacı. başka türlü uyuyamıyorum zaten. belki bir de psikoloğa gitmeliyim.

yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim çookk....:

Şuan hayretler içerisindeyim. Bu sebepten dolayı evliliğinizi bitirmesi o kadar saçma geliyorki bana. Başka birşey olmalı sebep bu olamaz.
Bu hafta tüp bebek transferim yapılacaktı demişsiniz ve kayınvalidenizde bebek istemiyormuş. Annesinin tepkisinden korkup, bebek yapmamak için transferden hemen önce ayrılmış olabilir mi sizden?

herşeyden önce Allah sabır versin diyorum..

eğitim veren birisi olarak yapmanız gerekenler belli sizde biliyorsunuz..
bütün konuyu ve yorumlarınızı baştan sona okudum..
aynı durum benim başıma gelmiş olsaydı..

önce yakın bir arkadaşıma durumu anlatır ananemin olduğu mahalleye yollar bilgi toplamasını sağlardım.. gerçekten bu şekilde söylentiler var mı diye..
daha sonra ananemin yanında 1 hafta kalmaya çalışır ona yardım etmek istediğimi söyler temizliğini yapar yemeğini yapar aramı iyi tutar durumu üstten izah etmeye çalışırdim ki mutlaka yardım etmeye çalışacaktır böyle bi durumda..
daha sonra eşimle yüzleştirirdim.. eşimle yüzleştirdikten sonra kaynanan olacak kadını alır bir de onun yüzüne karşı konuştururdum..
daha sonra kaynanamla asla görüşmezdim belli ki oğlunu kendisi fitliyor..
bu arada bir avukatla çoktan görüşmüş olurdum..

eğer ki gerçekten durum eşinizin anlattığı gibiyse bu yolları denerdim..
ki durum bana eşinizin anlattığı gibi gelmedi eşiniz size gerçekten yalan söylüyor ve çok iyi bir oyuncu..

bu arada eşinizin yaşını ve işini merak ettim?

sanmıyorum bebek için o da çok hevesliydi. hatta transfer sonrası bekleme döneminde otele gideriz diyodu annem rahatsız etmesin diye. bir önceki transferde annesi yüzünden ben sinir krizi geçirmiştim...

olabilir ama gene de karısına seni babanın evine bırakmak deyip bunları yapmasına sebep bu olaamza

değişik bi çeşit tarikat mı ki bunlar, ya da hitler gibi kafatasına bakıp insan seçen cinsler mi, çok sinirliyim ne söylesem bilemedim. dediğim gibi en kötü ihtimalle kötü bir anneanneniz olsa bile yapılır mı bu. bak karıcım vs. ben bunları duydum kesiklikle görüşmeni istemiyorum ona göre der.
onun ailesini biraz tarif edebilir misiniz eğer sakıncası yoksa, yani okumuş olmakla cehalet geçmez elbette kimse yanlış anlamasın ama, kafamda şekilllendiremedim. "sahte" modern ya da "şekilci" derecede tutucu mudurlar ? kusura bakmayın çok şaşırdığım için nasıl şey ki bunlar diyor insan.

eşimin annesi ve babası makine mühendisi ve çok tutucu bir aile. zaten önceden de giyinmeme filan karışırlardı. yani türbanlı değiller ama muhafazakar bir aile.

bir uzmandan yardım aldım. şu an ilaç kullanıyorum. bir sakinleştirici ve uyku ilacı. başka türlü uyuyamıyorum zaten. belki bir de psikoloğa gitmeliyim.

Daha çok yeni herşey. Zaten ilaçlat tam olarak bir kaç hafta geçmeden etkisini göstermiyor. En azından uyuyabiliyorsun artık, zamanla daha da iyi olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…