Eşim anneannem yüzünden evliliğimizi bitirdi

kopması için bir bahane arıyormuş ve bulmuş gibi kendince.çok yanlış çok asılsız saçma bir sebep bunu uydurmasa başka bişey uydurcaktı.herşey normal giderken hemde.ananenizin koskoca kadının da günahına giriyor çok yanlış.aileniz ne diyor peki kimden öğrenmiş böyle bişeyi kim dodurmuş onu o şekilde.ben böyle bişeye inanmıyorum bahane uydurmuş gibi

eşim 30 yaşında ve üniversitede akademisyen.

Demekki neymiş...
30 yaşında,ünv de akademisyenlik yapan bi adam da kişiliksiz olabiliyomuş..Tahsil hiçbişeymiş aslında...
Bu işte bi iş var..Bugün kaçıncı kez söyledim bunu bilmiyorum ama başka bi dolap dönüyo..
İğrenç,tiksinç bi davranış eşinin ve ailesinin yaptığı...
Akşam yemeği beklerken babamın evine bırakılıcam..sebep: görüşmediğim ananemin evine kadınlar erkekler geliyomuş!!!

Hey Allahım yaaaaaaa
Valla konu açıldığından beri sinir kat sayım tavan yaptı..bi yandan gülüorum bi yandan diş biliyorum adama!!!

Arkadaşım çok geçmiş olsun , bebek için üzülüyorsun ya yumurtalarını dondursan, hani ilerisi için, hep böyle kalmıycaksın ki? Hiç bir acı ilk zamandaki gibi olmaz, günler aylar sana derman olacak.İnşallah en kısa zamanda Allahım bir yol göstersin.

eşim 30 yaşında ve üniversitede akademisyen.

yo ben ailesini soruyorum sakıncası yoksa eğer. kültürel yapılarını merak ettim. eğer aşırı derecede "şekilci" muhafazakarlarsa hani sizin modern yapınıza karşı olup kendi çevresinden bir gelin istiyor olabilir, belki de başından beri .

Çok ilginç ya
Anlaşılan eşin ayrılmak için fırsat kolluyormuş yazık
Anneannen öyle bile olsa eşine ve eşinin ailesine ne bundan
Hayatınıza müdahaleleri de yokmuş ne bu çaba anlamadım
Eşin de de var bi tuhaflık,ailesi kabul etmese bile o çok çabuk kabullenmiş maşallahı var yani

diğer gelinleri görücü usulü olarak kendileri aldı. o benden çok daha açık giyinir mesela. onunla ilgisi olduğunu düşünmüyorum...

Katılıyorum valla hayatımda bu kadar saçma bir sebep daha görmedim. Okurken kocanızın tarafından da bakmaya çalıştım ama kocanızın tutumunun tutulur bir yanı yok açıkcası :44: Ayrıca neyi kaldıramıyor onu anlamadım ben hani sizin hakkınızda birşeyler duysa ağır şeyler kaldıramaz derim tamamda anneanneyle ne alakaya onu anlamadım :44:

bu konun sonucunu ve gerçekliğiniı çok merak ediyorum..

adam oynuyor resmen sizi bu şekilde harcıyor ayrıca yaşlı bi kadının günahına giriyor..

bence eşinizi takip edin mutlaka bişeyler bulacaksınız..

aile içinde eltinizle iyi geçindiğinizi söylediniz aradan biraz zaman geçsin onun yalnız olduğunu tahmin ettiğiniz bir zamanda eltinizden bilgi almaya çalışın..

birde eşinizle buluşmayı teklif edin herşeyi açık açık konuşmasını, hiç bişeyin mantıklı olmadığını söyleyin çok sakin olmaya çalışın gerçekleri söylemesini sağlayın..

onun karşısında sakın ağlamayın güçlü olduğunuzu gösterin.. ve seni seviyorum laflarına inanmamaya çalışısın gerçekten seven insan bunları yapamaz..

sizi bu şekilde yüzüstü bırakamaz, hayallerinizi bu şekilde yıkamaz gerçekleri bilmek hakkınız..

ve bu görüşme fayda etmeyecekse işlemleri başlatmasını söyleyin "ben avukatımla görüştüm" diyerek onun sizin gurunuzu yoksayamaayacağını gösterin..

kendinizi üzmeyin herşey olacağına varır, böyle bi durumda güçlü olmak zorundasınız

Siz karşı çıkmadınız mı ?

Tıpış tıpış baba evine mi döndünüz? O arabadan inmeyecektin

Neden mücadele etmediniz?

En azından sizin suçunuzun olmadığını gösterecektiniz.

diğer gelinleri görücü usulü olarak kendileri aldı. o benden çok daha açık giyinir mesela. onunla ilgisi olduğunu düşünmüyorum...

anladım kusura bakmayın insan ne düşüneceğini şaşırıyor. benim çevrem çok ilginçtir islamı yaşama biçimleri çok uç boyutta olan insanlar da özel hayatını dilediği gibi yaşayanlar da vardır etrafımda, ama hangi görüşteki insan bunu yapar. hangi tarafa koysan almıyor inanın o kadar etkilendim ki anlatmaya kelimeler yetmez. Allah sizin yardımcınız olsun! arkadaşlarımızdan birinin söylediği gibi"ya kaviy" zikrini çekin, güç kuvvet anlamındadır inanın size güç verir.

Hakim böyle bir gerekçeyi boşanma sebebi görmeyecektir, kendisi de bilir bunu. Peki o zaman ne diyerek açaca davayı, ne dersiniz?

allah yardımcım olsun. inanın çok zor. allah hiçbirinize bunu yaşatmasın...

AMİİN Allah cümlemizi korusun. inan empatiyle bile kahroluyor insan, ki senin hissetlerini düşünemiyorum bile. ama sen eğer yapabiliyorsan "kendini yıpratmadan" biraz didikle bu işi. ailen bu konuda yardım etsin sana. ama arabulmaya kalkar gibi görünmeyecek formüller bularak!!! yaaa saçmalıyorum belkide sinirimden...bak erkekler kendilerini çok iyi gizler. kocanda aklına hiç getiremediğin bişeyler olabilir. bunları söylemez de bahane bulur. GERÇİ bulduğu bahaneye bakılırsa kusura bakma ama o zaten adam değil ya neyse

hala ben onu çok seviyorum kıyamıyorum diyorsun üff çok kötü. o sana böyle kıyarken bile

evet gerçekten onu çok seviyorum.ona herşeye rağmen kıyamıyorum. sevgi benimkisi gibi olmalı işte onunki gibi değil. ben hiç sevilmemişim. bir yalanı yaşamışım arkadaşlar. kendi kendimi kandırmışım. evim var yuvam var.beni seven bir kocam var diye. aslında hiçbir şeyim yokmuş. elimdeki kocaman bir hiç....

davada benimle anlaşma yoluna gidecek diye tahmin ediyorum. yoksa hiçbir hakim bizi boşamaz...

yaptığı ayıbı aynen anlatacağına inanıyor musunuz. bunu hakimin karşısında itiraf etmesi bile çok enteresan olacak. ben o hakimin yüzünü görmeyi çok isterdim :26:

yaptığı ayıbı aynen anlatacağına inanıyor musunuz. bunu hakimin karşısında itiraf etmesi bile çok enteresan olacak. ben o hakimin yüzünü görmeyi çok isterdim :26:

oops pardon anlaşma yoluna gidecek demişsiniz şimdi algıladım ben epey kaptırdım da kendimi. sinirimden

belli ki mutluluğunuza dayanamayan birileri var belkide anneannenizin yanında sizin isminizide katmışlardır. ve gerçektende saçma bi sebepe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…