Eşim anneannem yüzünden evliliğimizi bitirdi

Tahmin ettiğim gibi olmuş
Etme bulma dünyası, Allah bunun acısını çıkarır. Kimsenin yaptığı kötülüğün yanına kaldığını zannetmiyorum. Ramazanda orucunu da tutmuş mu, sevaba gireyim diye?

Bir erkeğin ağlayarak karısından ayrıldıktan sonra gidip detaylı olarak koli yapması tabiki mümkün değil, Birileri alelacele yardım ediyorlar. Allahından bulurlar, yuva yıkmak öle kolay değil.

İnşallah allah yüreğimi onarabilme gücü verir..

sideciğim sen kültürlü bir kadınsın, ayağının üstünde duruyorsun. kimse seni ezip geçemez. tabiki Allahın izniyle yüreğini onaracaksın. ailen, arkadaşların hepsi sana destek çıkacaklar ve sen bugünleri hatırladıkça ne kadar güçlü bir tavır sergilemişim diyeceksin. başını dimdik tut canım, sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır. inşallah herşey rayına oturacak ve mutlu olacaksın canım. umudunu sakın kaybetme. :79::79::79:

şok oldum yazacak bişey bulamıyorum.eğer böyle bişey varsa dahi önce size sorup öğrenmeliydi herşeyi başkalarıylamı dört yıl aynı evi va aynı yatağı paylaşmışki başkalarının sözüne kanıyor.öyle insanla evli kalmanız hata yarın sizin adınıza bir laf çıksa hemen inanacak demekki allah yardımcınız olsun

Tabi ki verecek arkadaşım, sen mazlumsun bu noktada, sana duacıyız inanki hiç tanımasak da, o kadar üzüldüm ki şurada ..

şok oldum.. yazdıklarını tekrar tekrar okudum. eşinin hatalı olduğu ortada.bunu baştan söyleyim.

seni ağlaya ağlaya eve bırakması sanki buna mecburmuş da eli kolu bağlıymış gibi bir izlenim yarattı bende..

ama hala şoktayım düşünemiyorum..

Bir erkeğin ağlayarak karısından ayrıldıktan sonra gidip detaylı olarak koli yapması tabiki mümkün değil, Birileri alelacele yardım ediyorlar. Allahından bulurlar, yuva yıkmak öle kolay değil.

kesinlikle katılıyorum.. hatta olayı ateşleyen de başkaları bence.. yoksa adam ben eşimden bu sebepten ayrılacam dediğinde bile ailesi ya da akrabaları akıl vermez miydi.hadi akıl vermedi hadi bu adamla kimse konuşmadı neden konu sahibini eşinin tarafından kimse aramıyor yaa çok ilginç..

şaştım kaldım

birşey sormak istiyorum anneannenizin şu an ruh sağlığı nasıl? manik depresif demişsiniz ve biraz da saldırgan anladığım kadarıyla annenizi ve komşularını dövdüğüne göre...gidip etrafa bir soruştursanız bu durumun aslı astarı var mı diye yada gidip evini takibe alın belli bir süre bence.böyle birşey olduğuna hiç ihtimal vermiyorum ama en azından sizin de içiniz rahatlar.sonuçta yaşlı kadın neler duyuyoruz televizyonda onu kandırıp yada ilaç vererek uyutup evinde bahsettiğiniz gbi şeyler yaşanıyor olabilir.siz de önleminizi alır hastaneye falan yatırırsınız en azından.ama eşinizin böyle bir durum olsa bile bunu bahane ederek sizden ayrılmaya kalkması çok kötü.birdaha yüzüne bakmam o adamın.

İnşallah allah yüreğimi onarabilme gücü verir..

verir ! Allah Büyük, elbette geçer. Hepimiz böyleyiz geçmeyecek gibi yaşıyoruz acıyı, ama en sonunda geçiyor. Bu da geçer AMA BAzı şeyler eser geçer bazı şeyler deler geçer !!! AMA mutlaka geçer... DUA et ve zihnini başka şeylere yönledirerek dinlendirmeye çalış. biliyorum bu hiç kolay değil, inan biliyorum. ama örnek olsun diye söylüyorum şuan kendi derdimi unuttum seninle yazışırken, ama masa başından kalkıp boş durduğum anda bi sürü soru işareti zihnime hücum ediyor sanki... Derdin varken boş durmak zihni içinden çıkılmaz bi hale getiriyo. kuyuya düşmüş gibi hiç bişeyi sağlıklı düşünememeye, karar alamamaya başlıyorsun. bu da depresyonu artırıyor. İçine atmak hiçbişey yokmuş gibi davranmaya çalışmak da çok kötü. onun da acısı sonradan çıkıyo.
sen çok güçlü bi kadınsın bunu diğer zayıf koşullardaki hemcinslerine oranla daha kolay atlatacaksın. Bak gör. AMA şuan geçmeyecekmiş gibi hissediyor olman çok normal.

konuyu ben de araştıracağım tabi ama benim konuştuğum insanlar böyle bişey yok dese de eşim bunu dinlemeyecek ki. sorun o zaten. boşuna çaba olacak. ananemi hastaneye yatırmayı denedik ama kanser olduğu için maalesef hastaneye kabul etmiyolar...

ya arkadaşlar aklıma ne geldi bu adama büyü yapmış olmasın annesi ablası

olmayacak bişi değil ,adam ağlayarak karısını baba evine getiriyor ,
çok sevdiğini söylüyor ,fakat anneannesi yüzünden 4 yıllık evliliğini bitirmeyi göze alıyor ,üstelik tüp bebek yapılacağı hafta ,ve bebeğide çok istiyor ,çoook tuhaf çoook

Bos yere dememisler tahsil cehaleti alir esseklik baki kalir diye....aileye bak.anne baba muhendis...beyfendi akemisyen...birde olayin basitligine bak...hele esyalarin gelis bicimi....yok yaa...acikcasi bence bu isin icinde kesinlikle bir is var....bana gore kurtuluyorsun arkadasim ....yardim aliyormussun kesinlikle vazgecme...ilac tedavisi hemen cevap vermez yavas yavas....bu arada ailen icin guclu durmaya calisiyorsun ama icine atma....ailende anlayacaktir...gerekirse bagira bagira agla ...icinden her geldiginde...insan icindeki zehiri akitmali...burda konusmaya devam edebilirsin....insan bu gibi durumlarda surekli anlatmak konusmak isteyebiliryor...ve bencede esinizin sevgisi bir halta yaramazmis....insan sevdigini bu kadar basit savasmadan ve bu kadar rezil bir bicimde birakamaz....Annesinin kuklasi olmus...

Dinlemesin, sen ona ispatlamak zorunda değilsin. O utanmadan duyduğu laflara inanıp seninle ilgili bir konu olmadığı halde senden vazgeçiyorsa, yürüsün anca gider. Eş olmak bu değildir arkadaşım, anneannen hakkında böyle şeyler duydum ne yapabilirz demesi gerekirdi. Ama sen kalbini ferah tut, herkes yaptığnın karşığılını bu dünyada görüyor.

Şu kadarını söyleyeyim. eşimin bu araştırmayı yapan arkadaşları bir cemaate bağlı. aynı liseden mezunlar. bana önceden öyle söylemişti

Şu kadarını söyleyeyim. eşimin bu araştırmayı yapan arkadaşları bir cemaate bağlı. aynı liseden mezunlar. bana önceden öyle söylemişti

ne türden bi cemaat olduğunu biraz açabilir misin ? sosyal kulüp aktivite vb., toplumsal sorumluluk, ya da dini yapıda mı ? cemaat deyince dini yapıdakilerden bir araya gelenler geliyor aklıma.

bence korkmana gerek yok benim annemde onların toplantılarına katılıyo gayet memnun iyi niyetliler diyo büyük ihtimal eşinin görüştüğü kişiilerde iyidir kahveye yada boş vakit geçireceğine enazından dinini öğrenir merak etmene gerek yok :)))

hizmet diyolar. fettullahçılar sanırım. eşim gitmezdi sadece öyle bir liseden mezun. bu ramazanda bir kere toplantılarına gitti. sonra o arkadaşıyla görüşmeye başladılar işte...

olabilir ama bu gene bu duruma açıkık getirmezki. gerçekte kalbinde allah korkusu taşıyan seni başkasının yaptığı iddia edilen bişeyle yargılayamaz. çünkü bu da kul hakkıdır. sana haksızlık etmiş olur bu sefer. Bak eğer seninle ilgili bi iftira varsa bilmediğin o ayrı. acaba sana bi iftira attılar da dili mi varmayıp ağlyo diyeceğim ama bu da mantıklı değil söyler sonuçta sen bunları vs nasıl yaparsın diye. anneanneni karıştırması gene yanlış.
islamda anne babanın günahı dahi olsa bu çocuktan sorulamazzzz her insan kendi yaptığından yargılanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…