biliyor musunuz benim eşyalarımı toplamışlar. kullandığım banyodaki şampuana kadar koymuşlar kutuya. eminim eşyalarımı toplarken kayınvalidem o kadar mutlu olmuştur ki. ben sana dedim demiştir eşime. o kadar ahh ediyorum ki. allah inşallah bu dünyada canlarının yandığını bana göstersin. beni attıkları boşluk ve acı gibi onlar da aynı boşluğa ve acıya düşsünler...
İnşallah allah yüreğimi onarabilme gücü verir..
Bir erkeğin ağlayarak karısından ayrıldıktan sonra gidip detaylı olarak koli yapması tabiki mümkün değil, Birileri alelacele yardım ediyorlar. Allahından bulurlar, yuva yıkmak öle kolay değil.
İnşallah allah yüreğimi onarabilme gücü verir..
konuyu ben de araştıracağım tabi ama benim konuştuğum insanlar böyle bişey yok dese de eşim bunu dinlemeyecek ki. sorun o zaten. boşuna çaba olacak. ananemi hastaneye yatırmayı denedik ama kanser olduğu için maalesef hastaneye kabul etmiyolar...
Şu kadarını söyleyeyim. eşimin bu araştırmayı yapan arkadaşları bir cemaate bağlı. aynı liseden mezunlar. bana önceden öyle söylemişti
hizmet diyolar. fettullahçılar sanırım. eşim gitmezdi sadece öyle bir liseden mezun. bu ramazanda bir kere toplantılarına gitti. sonra o arkadaşıyla görüşmeye başladılar işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?