gerçekten bilmiyorum. şu an bütün güvenimi kaybetmiş durumdayım. kaldı ki bu kadar şeyden sonra ailemin yüzüne nasıl bakacak? şu an galiba beni eşimi kaybetmekten daha çok üzen bidaha anne olamayacak olmak.
Sadece anne olma şansını kaybetmemek için dönmeyi düşünür müsün?
Anlamadım
O adamla olmasa çocuk sahibi olamıyor musun yani?
İlla o mu gerekli anne olman için?
:44::44::44: ondan olmasın da çocuk..gerisi hayırlı zaten
bu yaşadıklarımdan sonra sanmıyorum. ama çok acı çekiyorum. canım çok acıyor. gerçekten bu muameleyi hak etmedim. evde annem, babam üzülecek diye ağlayamıyorum. parklarda ağlayıp ağlayıp eve öyle geliyorum. yaşama sevincim kalmadı. sokakta insanlar soruyo yardım edebilir miyiz diye((
hakime ne söyleyeceksin dedim zaten bilmiyorum dedi. söyleyecek bişey yok ki. ona karşı yerine getirmediğim hiçbir şey yok. bizim kavga ettiğimize bile kimse şahit olmadı şimdiye kadar. ha kayınvalidemle sorunlarıma gelince baştan beri beni hiç sevmedi. çocuk istemesin diye eşimi doldurdu. gecenin bir yarısı geldi evimizde kaldıı. sürekli evimi inceledi. temiz miyim?pis miyim? beni her fırsatta aşağıladı. en son bayram günü hiçbişey yokken sen çık mutfaktan sana burda ihtiyaç yok diye bağırıp ağlattı beni...
benim yumurtalıklarım zaman geçtikçe işlevini kaybediyor. birdaha bir insanı hayatıma sokabilir miyim onu bile bilmiyorum ki. hayatıma birini soksam bile herhalde o zamana menopoza tamamen girmiş olurum...
ben mimarlık fak de hocayım. mezun olup çalıştığım üniversiteyi aşağılardı. temizlikçi kadın evime geliyor diye aşağılardı. ailem sorunluymuş aşağılardı. çocuk tedavisini bile gizli oluyorduk olay çıkaracak diye. ailem tüpbebek tedavisi için defalarca para yardımı yaptı ama sorun sadece bende sanıyorlardı. eşimle ilgili durumu hiç açıklamadım. kayınvalidem dolaplarımı açar. dağınık burası diye kızar. balayına onu çağırmadık diye bize kızıp kaç gün konuşmadı. daha da ötesi yok herhalde normal değildi yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?