Eşim anneannem yüzünden evliliğimizi bitirdi

bencede bu davranış biçimi çok saçma ve aşağlıkçaa dört yıldır anlayamamışlarmı seni ve aileni yani bu anneanne anne değil bişe değil sonra ne yapmış bu kadın zaten hastaymış .... inan bana eşindede iş yokmuş senin insan dört yıllık karısını ailesinin bir kelimesine bırakırmı yaa asıl üzücü olan bu bana göre yani sizin anlatımınız ve olan olaylar çok doyurucu değil ama ortada bir problem var kesin en doğru kararı sen verirsin işin içinde olan sensin çünki burdan seni yanlış yorumlarla yanıltmak istemem allah yardımcın olsun zor bir durumm inan çook üzüldüm adınaa

bir avukata gidip danışın,en azından neler yapacağınız konusunda size yol gösterir

kardeşim avukat. mahkemede ne söyleyeceğini çok merak ediyorum diyor. zaten aileme ve bana ettiği hakaretten manevi tazminat da isteyeceğim. şu yaşadıklarımın karşılığı hiçbir şey olamaz ama... cehennem azabı yaşattı bana...

Peki eşin dönse, ben yanılmışım dese, özür dilese, tekrar bir araya gelelim dese ne yaparsın, ne hissedersin

gerçekten bilmiyorum. şu an bütün güvenimi kaybetmiş durumdayım. kaldı ki bu kadar şeyden sonra ailemin yüzüne nasıl bakacak? şu an galiba beni eşimi kaybetmekten daha çok üzen bidaha anne olamayacak olmak.

Sadece anne olma şansını kaybetmemek için dönmeyi düşünür müsün?

bu yaşadıklarımdan sonra sanmıyorum. ama çok acı çekiyorum. canım çok acıyor. gerçekten bu muameleyi hak etmedim. evde annem, babam üzülecek diye ağlayamıyorum. parklarda ağlayıp ağlayıp eve öyle geliyorum. yaşama sevincim kalmadı. sokakta insanlar soruyo yardım edebilir miyiz diye ((

Anlamadım
O adamla olmasa çocuk sahibi olamıyor musun yani?
İlla o mu gerekli anne olman için?

:44::44::44: ondan olmasın da çocuk..gerisi hayırlı zaten

Canım o kişiden dolayı anne olma şansını kaybettiğini düşünme sebebi erken menopoz, yoksa tabi ki başkasından da olur. Sadece vakti kalmadığını düşünüyor.

benim yumurtalıklarım zaman geçtikçe işlevini kaybediyor. birdaha bir insanı hayatıma sokabilir miyim onu bile bilmiyorum ki. hayatıma birini soksam bile herhalde o zamana menopoza tamamen girmiş olurum...

Yapma böyle. Evde annenin babanın yanında ağla. Elbette üzülecekler ama inan onlar sana destek olmak için çok güçlü olacaklar. Bırak sana destek olsunlar, kendini soyutlama annenle babandan

ayyyy ne kayınvalideler var....en kısa zamanda gidip kaynanacığımın elini öpücem:)....bu ne yaa
insan ,evladının çocuğu olsun istemezmi, bu nasıl anadır yaa

başka neler yapardı kaynanan sorunu bulabilmek adına soruyorum

Ağzım açık bütün yorumları okudum. Bu nasıl bir düşünce şekli? Anneannenin manik depresif olmasını hiç mi göz önünde bulundurmuyor bu adam? Kaldı ki sen onu bu haliyle bile kabullenmişsin. Yani çocuğunun olamayacağı ihtimalini bile bile kabul etmişsin o ise seni hiç alakası bile olmadığın birşey yüzünden terk ediyor?!
İnanılır gibi değil... Çok şaşkınım...

ben mimarlık fak de hocayım. mezun olup çalıştığım üniversiteyi aşağılardı. temizlikçi kadın evime geliyor diye aşağılardı. ailem sorunluymuş aşağılardı. çocuk tedavisini bile gizli oluyorduk olay çıkaracak diye. ailem tüpbebek tedavisi için defalarca para yardımı yaptı ama sorun sadece bende sanıyorlardı. eşimle ilgili durumu hiç açıklamadım. kayınvalidem dolaplarımı açar. dağınık burası diye kızar. balayına onu çağırmadık diye bize kızıp kaç gün konuşmadı. daha da ötesi yok herhalde normal değildi yani.

Kocaman bir sacmalik,,,ona ne be senin annanenden ...madem bu kadar hassasmis sevgili beyimiz ve ailesi evlenmeden once aile kutugunu alip arastirma yapsaymis...sabika kayitlari falan...iiiggg...namuslu gecinirler beyfendiler...bakkaldan bir kilo elma mi almista olmadi deyip babanin evine goturuyo...sacmaaaaaaa....kaynana zaten tam bir sacmalik...hepsinin gelmisine gecmisine.......cok sinirlendim yaaa...

Canim sana sadece sunu soyliyim cocuk meselesi icin....yok oyle bir sey..daha 31 yasindasin...bendede problemler vardi ...erken menopoz telikesi diyorlar...bende tedavi gordum bir sure ...en sonunda her seyi biraktim ....kendi kendime hamile kaldim...esimde hic sorun yoktu ....rahim hala kesfedilmemis bir muamma....asla asla deme...belkide sorunsuz bir adamla cok daha kolay olacak....ayrica boyle bir ailede cocuk ....yarin senin ustunede iftira atip cocugu almaya kalkarlardi....ayyyy...

benim yumurtalıklarım zaman geçtikçe işlevini kaybediyor. birdaha bir insanı hayatıma sokabilir miyim onu bile bilmiyorum ki. hayatıma birini soksam bile herhalde o zamana menopoza tamamen girmiş olurum...

kendini bukadar yıpratma ,tıp ilerledi ve ilerliyor ,eminim bununda bir tedavisi vardır,allahtan ümit kesilmez

umarım inançlı birisindir sana tavsiyem her zor durumda kalinca "116 kere Ya Kaviyy" oku

allah sabır versin.

böyle bi sonda cok şaşırtmamalı ozmn. kurtulmuşşsun bence canm.

Çok üzüldümm ( Rabbim sana yardım etsin..Kayınvaliden çocuk olmasını neden istemiyor ki eşinizin çocuğu oolmayacağını çok benimsemiş olmalı ki çocuk istemesin die baskı yapıyor tamam kayınvalide ile anlaşamıyor olabilirsiniz sevmiyorda olabilirsiniz ama onun sizi aşağılamasını gerektirmez...Yaşaananlar ve sonuçları çok saçma hiç mi insanların vicdanı yok kolay mı bir insanı harcamak .. Sakın kendiini kaybetme evet çok üzücü bi durum evet onur kırıcı.. eşin madem çok tutucu nasıl oluyorda bu vicdansızlığı yapıyor benm ailemde biri hapse girse yada kötü bişi olsa eşimin beni bırakıp gitmesimi gerekir nedenler akıl almaz derecede saçma (

Allahım size sağlık onlara akıl fikir versin inşallah. bence hiç arkana bile bakma. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…