Eklemek istedim rahmin en onemli dusmani uzuntu stres....yardim al kendine yapma..ben 36 yasindayim ve hamleyim...
inanın başka benim bildiğim bişey yok. daha önce de yazdığım gibi kayınvalidem beni sevmezdi. bir oğlu daha var. onun karısını da sevmezdi. diğer oğlundan bir torunu var. diğer gelini doğum yaptığında yapmadığı eziyeti bırakmamıştı.
sorun değil. kötü bir niyetle söylediğini sanmıyorum. allah hepinizin çocuklarını bağışlasın inşallah...
bisey sorabilirmiyim ?? kadincagaz , erken menopoza girecegim anne olamayacagim derken , siz neden 36 yasinda ve hamile oldugunuzu yama geregi duydunuz ??? yangina korukle gitmek degil mi bu ???
bisey sorabilirmiyim ?? kadincagaz , erken menopoza girecegim anne olamayacagim derken , siz neden 36 yasinda ve hamile oldugunuzu yama geregi duydunuz ??? yangina korukle gitmek degil mi bu ???
sorun değil. kötü bir niyetle söylediğini sanmıyorum. allah hepinizin çocuklarını bağışlasın inşallah...
gördüğünüz gibi diyecek bişey yok. allah bana sabır versin sadece. çok acı çekiyorum inanın çok. çektiğim acının tarifi yok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?