Eşim anneannem yüzünden evliliğimizi bitirdi

bir de işin ilginç tarafı beni çevreme sorsanız çok hanımefendi derler. çok iyi insan derler. ailem için de öyle. benim babam polis emeklisi. yıllarca doğuda görev yaptı. gerçekten kötü bir aile değiliz biz. beni ananem büyüttü. ananem sadece hasta. o da kötü bir insan değil. ama işte elimden bişley gelmiyo gerçekten ne yapacağımı da bilmiyorum. ama bu durumda gariplik bende değil. onun düşünme tarzında...

Bu nedir ya?? resmen skandal!!
Kusura bakma ama bu ne kadar aptalca, saçma ve cahilce bir sebepmis boyle?!
Diyelim ki esinin dediklerinin asli var, iyi de seninle ne alakasi var? senin ne sucun var bu ne anlamsiz bir neden...
Esin sanirim henuz ruhi gelisimini tamamlayamamis, ergenlik devresini geçememis Senin iraden disinda olmus seni hiç baglamayan seylerle alakali seni suclayip birakabiliyor... senin yerinde olsam çekerim kenara yaptigi seyin ne dinle ne imanla alakasi olmadigini aksine bunun vebal oldugunu anlatirim... hiç sakin kalabilecegimi de sanmiyorum, sen nasil dayaniyorsun bilmiyorum... Hiç akli basinda, normal bir insan yok mu bunlarin ailelerinde? Hepsi mi bu kadar zalim? Ailen ve onlarin hatiri sayilir es, dost akrabalariyla birlikte gidip konussunlar. Boyle bir sacmalik olur mu desinler, herkes bi tarafiyla gulmeden halletsinler...

Ama ben olsam akrabalarimin yaptigi hatalar yuzunden beni cezalandirmayi dogru bulan bir cahille evli kalmaya devam etmezdim Ne yani, acaba kim bir halt yiyecekte esim beni onun yuzunden birakacak diyerek mi yasayacagiz! Bu kafayi degistirmezse siz bugun arayi duzeltsenizde daha çok boyle skandallar yasarsiniz...

Tabi bu isin icinde baska bir is varsa onu bilemem...Mesela kayinvalidenlerle aran nasildi? Seni severler mi?

inanın başka benim bildiğim bişey yok. daha önce de yazdığım gibi kayınvalidem beni sevmezdi. bir oğlu daha var. onun karısını da sevmezdi. diğer oğlundan bir torunu var. diğer gelini doğum yaptığında yapmadığı eziyeti bırakmamıştı.

Eklemek istedim rahmin en onemli dusmani uzuntu stres....yardim al kendine yapma..ben 36 yasindayim ve hamleyim...

bisey sorabilirmiyim ?? kadincagaz , erken menopoza girecegim anne olamayacagim derken , siz neden 36 yasinda ve hamile oldugunuzu yama geregi duydunuz ??? yangina korukle gitmek degil mi bu ???

sorun değil. kötü bir niyetle söylediğini sanmıyorum. allah hepinizin çocuklarını bağışlasın inşallah...

Düşünmekle olacak bişey yok. Bekle ve sakin ol bu arada. Kendini yıpratmamak için bir uzmandan yardım almanı tavsiye ederim. Eğer gerçekten eşinin sebebi bu ise ve bu sebepten ayrılmak istiyorsa zaten konuşmakla biley değişmez. Yok sebep başka ise o da zamanla ortaya çıkar. Her ne olursa olsun senin bir suçun yok ve kendini yıpratma.

soklar içinde , agzim ve gozlerim kocaman açikken okudum butun yorumlarinizi , boyle bisey olamaz boyle bir saçma sebepten yuvayi dagitmak bosanmak ???
size sormak istedigim bazi sorular var , esinizle sabah evden çikarken randevulasip çiktiniz ya , o ogun ne yapacakti , yani çalisacakmiydi , evdemi olacakdi ?? bu onemli bi nokta bence ... gerçekten kendi annesiyle boyle bisey planlamis olablir .. çunku siz 11 de çikip birdaha da evinize donememissiniz, ayni gun belkide kolileri annesiyle beraber yaptilar ki ertesi gun hemn gonderdiler ... yoksa hanimini babasinin evine birakip hatta aglayip ayni gun gidip eve buda onundu koliye koyayim da ertsi gun gondereyim diyemez insan , soylediginiz kadar çok seviyorsa eger ..????????? bide siz onunla , anne oklamaycaginiz ihtimaliyle evlendiniz , simdi ise sizin menapoza girebilme sebebin den dolayi anne olamama gibi bir sorununuz olabilir diyorsunuz .. bence bosanma davasini açtiginizda, birde busebepten dolayi tazminat davasi açin , benim anne olabilme imkanimi elimden aldi diye ... Allah yardimciniz olsun gerçekten çoook uzuldum soktayim hala .. hakkinizda hayirlisi olsun insallah sevgiler .....

bisey sorabilirmiyim ?? kadincagaz , erken menopoza girecegim anne olamayacagim derken , siz neden 36 yasinda ve hamile oldugunuzu yama geregi duydunuz ??? yangina korukle gitmek degil mi bu ???

Satasmadan once onceki mesajima ek yaptigimi benimde ayni problemi yasadigimi tedavi gordugumu..tedaviyi biraktiktan sonra hamile kaldigimi..ustelik ondan cok daha buyukken ...yani imkansiz diye bir sey yoktur demek istedigimi...olumsuz dusunme demek istedigimi okursaniz...ek yapiyim demisim dimi...

Satasmadan once onceki mesajima ek yaptigimi benimde ayni problemi yasadigimi tedavi gordugumu..tedaviyi biraktiktan sonra hamile kaldigimi..ustelik ondan cok daha buyukken ...yani imkansiz diye bir sey yoktur demek istedigimi...olumsuz dusunme demek istedigimi okursaniz...ek yapiyim demisim dimi...yoksa ona ne tabi benim hamileligimden....bende anne olmayacagim diye dusunmenin ne demek oldugunu biliyorum...ve inanin sizden cok empati kurabiliyorum ...

yaşın daha 31 miş canım, bence bebek için bu kadar panik olmak için erken. Allahın izniyle bebeğin olur inşallah. ben de 30 yaşındayım ama çocuğum yok. insanlar 40 yaşında hamile kalıyor. şu anda bir numaralı sorun karşı karşıya kaldığın haksızlık.sana kendini savunma hakkı verdi mi. böyle şey görülmüş mü. buna yargısız infaz derler.

gördüğünüz gibi diyecek bişey yok. allah bana sabır versin sadece. çok acı çekiyorum inanın çok. çektiğim acının tarifi yok....

sorun değil. kötü bir niyetle söylediğini sanmıyorum. allah hepinizin çocuklarını bağışlasın inşallah...

Canim umarim sen ne demek istedigimi iki mesajimida okuduysan anlamissindir...yasamis biri olarak bu umutsuzluga kapilmani istemiyorum...cunku yumurtaliklara zarar veren en onemli sebeb bu olumsuzluklar...bende yasadim bu duyguyu ama yapmamak lazim...sen bana gore cok daha avntajisin yas bakimindan ustelik...neyse asiri hassasim zatem hem sana uzuldum ..hemde yasadigin duyguyu bildigim icin empati yaptim...gerildim neyse...

gördüğünüz gibi diyecek bişey yok. allah bana sabır versin sadece. çok acı çekiyorum inanın çok. çektiğim acının tarifi yok....

Haklısın acı çekmekde. Ama bu hak ettiğin anlamına gelmiyor. Kendini yıpratma, mutlaka bir uzmandan yardım al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…