- Konu Sahibi newyorktasonbahar
-
Eşin ve sen kaç yaşındasınz, ne kadar zamandır evlisiniz, çocuk var mı, çalışıyor musun. Birikim sonucu kavga etmiş olabilirsiniz, önemli olan bu biriken konuların temeli.
bende artik bosanmak istiyorum bunu bugun daha iyi anladim
eskiden yine kavga ettigimizde yuzunu gorunce yumusardim onu seviyordum
ama artik ayni duygular yok siradan donuk bir insan gibi benimicin hatta bazen yuzunu gormek istemiyorum gicik kapiyorum
sevgi bitti sanirim
cevreden cekiniyorum ne diyecegim disardan herkes o kadar mutlu goruyorki bu evliligi cunku esim hep oyle yansitti mukemmel kocayi oynadi simdi bana diyecekler bu melek gibi adamla nicin ayrildiniz ama ici beni disi seni yakar hesabi bilmiyorlar ki neleroluyor 4 duvar arasinda.
ınsanlar sızın evde ne yaşadığınızı bılemez kı
boşanmak ıstıyorsan bıle elalem ne der dıye hıç düşünme
şıddet gösterebılcek kadar gözü dönüyorsa, ve senın dedığın gıbı sevgı saygı bıttıyse
fazla zorlamanın bı anlamı yoktur
eşın nerde şuan
belkı bı anlık sınırle söylenmış sözlerdır
siddet uyguladi zaten 2 kez birinde dudagim patlamisti digerinde 1 tokat atmisti
ama hersey icin affetmistim
artik affedemiyorum kaldiramiyorum
zaten maddi manevide mutlu degilim
cinsellik de yok
bu evde hizmetciden farkim yok
bi anliksoylediyse bile 1 kacgun gun sonra tekrar kavga edicez boyle donup dolasip devam ediyor
çalışıyor musun yanı kendıne ve bebeğıne nasıl bakıcaksın
çalışmıyorsan ışe gırmenı tavsıye ederım
annemle pek konuşmuyoruz dedın büyük ıhtımalle onlarla yaşamazsın dıye düşünüyorum
Güzel bir iş bulun. Madem boşanmak istiyor, sizi mağdur edemez, çocuğunuza ve size maddi olarak katkı sağlamak zorunda. İşte bulursanız daha rahat edersiniz. Bırakın çeksin gitsin...
Elaleme ne, boşverin kim ne derse desin. Sizin çektiğinizi görüyorlar mı? Siz ağlarken gelip sizinle ağlıyorlar mı ? Siz şiddet gördüğünüzde saçınızı okşayıp şefkat gösteriyorlar mı?
Sadece konuşurlar, sonra başka birisi boşanır, ya da başka olaylar olur unutulursunuz. Sıkmayın canınızı, kendinizi de ezdirmeyin lütfen.
calismiyorum maddi olarakta bir birikim yapmadim esimden gizli
evet annemlerle kalamam gercek annem degil zaten uvey annem oz annem ben 14 yasindayken vefat etti
Aileyi araya sokacak kadar kararlı demek ki.. Siz düşünüyor musunuz boşanmayı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?