esim annemi aramis

cok sukur anne olmayi tattim iste hayattaki tek basarim tek mutlulugumda bu oglum
dantel el isi bilmiyorumki oyle marifetlerim yok maalesef
gizli para biriktirebilirim gecen biriktirdim mecbur kalinca eve harcadim
merdiven silmeye esim izin vermez

bişey merak ettim annenin babanla olan evliliğinden çocuğu yok sanırım

peki başka çocuğu var mı

en kucuk 20 yasindaki kiz uvey annenin kizi onunla birlikte geldi baskada babamla yok

bi de kardeşlerin kız mı onların annenle arası nasıl :26:

1 tanesi en kucuk kiz aramiz maalesef hic iyi degil anlasamiyoruz sanirim sorun hep benim

en kucuk 20 yasindaki kiz uvey annenin kizi onunla birlikte geldi baskada babamla yok

1 tanesi en kucuk kiz aramiz maalesef hic iyi degil anlasamiyoruz sanirim sorun hep benim

o zmn bunların içinde en mantıklısı eşinden gizli kenara para ayırman birikim yapman

ve bu evliliği en azından okul çağına kadar yürütebildiğinin en iyisi olacak şekilde yürütmeye çalışmak

söylediklerine he de geç git ne bileyim sinirliyken sus sinirlendirecek şeylerden kaçın

suyuna git hep güler yüzlü ol o sinirliyken neşesini yerine getirecek bişeyler fln yap

bunları hiç yapmak istemesen de çocuğun için yapmalısın

hem belki bi süre herşeye rağman güler yüzlü olursan ilişkiniz de değişebilir bakarsın

eşinle de konuşsan ama sinirliyken fln değil normal bi zamanda normal bi ses tonuyla

''ben artık mutlu olmak istiyorum bu şekilde ikimiz ve çocuğumuz da çok etkileniyor

gel hayatımıza yani bi yön verelim biraz değişime ihtiyacımız var bir adım sen at bir adım da ben

tüm olumsuzluklara rağmen gülmeyi başarabilirsek daha mutlu oluruz birbirimizi daha fazla

kırmadan,yıpratmadan bizim için olmasa bile çocuğumuz için bunu deneyelim mi ne dersin'' gibi gibi...

tesekkur ederim zahmet edip yaziyorsun onerilerin cok guzel ama adam olana yapilir bunlar karsimdaki adamdegilki iki gun iyiysek ucuncu gun yine ayni kavga dovus hem nasil yapmacik davranicam hic beceremem icimden gelmez onun yuzune bakmakistemiyorum gicik kaptim ona bugun yaptigindan sonra cocugum icin ayni evde 2 yabanci olmaya raziolucam

dun gece esim eve gelmedi butun gece bekledim gelmedi nerede oldugunu da bilmiyorum
telefonunu arayayimmi yoksa onun gelmesini mi bekliyeyim
dun annemi aradiktan sonra onu aramistim kizdim bagirdim cagirdim oda bana tabi
ne yapim simdi oglumda hastalandi bademcikleri sismis gece boyunca uyumadi

o kadar yorgunumki cok bitkinim allahim bir cikis yolu goster diye dua ediyorum yapacak hicbirsey yok oyle yanlizimki ne annem var ne babam dunyada yapayanlizim bu yanlizlik sevgisizlik hissi bana kotu seyler dusunduruyor cok caresiz hissediyorum kendimi . neden benimde guzel bir ailem olamadi neden anne sevgisi sefkati merhameti olmadi. neden sahip cikicak destek verecek birileri olmadi. insan bu kadar yanlizken allah neden izin verir bunlari yasamasina.

Isyan etme canim benim,
buda senin imtihanin
herkesin imtihani okadar farkli, bazilarini duyunca agzimiz acik kaliyor, yinede süküredelim,
allah tasiyamiyacagimizi yükü vermiyor omuzlarimiza, ben buna inanirim.
Bak onca cocugu olmayan insanlar var,
senin bunca yanlizligin arasinda allah sana cok güzel bir evlat nasip etmis,
o sevgiyi onda bulacaksin insallah, ki bulmussundurda zaten.

Esinede allah akil fikir versin,
hem suclu hem güclü, bide gece eve gelmiyor, seni ve cocugunu yanliz birakiyor,
sorumsuz adam
birak arama sakin

bilmiyorum dun gece sabaha dusundum beni neden kimse sevmiyor
neden hersey benim basima geliyor
kendimi insanlarin kactigi bir pislik gibi gormeye basladim artik
annemin sozleri kulaklarimdan cikmiyor cok asagiladi kucukken de simdide aynisini yapiyor
haksizlik adaletsizlik
esim olucak adama zaten soyleyecek hicbirseyim yok yaziklar olsun emeklerime

Üvey annene hala anne diyebiliyorsun, seni taktir ettim.
Ama birak o kadinin dediklerini dinleme bile,
kendini bilmez, ne dedigini bilmiyor,
onun laflariyla kendini bosa üzme,
onunda niyeti oymus belliki..

Üvey annene hala anne diyebiliyorsun, seni taktir ettim.
Ama birak o kadinin dediklerini dinleme bile,
kendini bilmez, ne dedigini bilmiyor,
onun laflariyla kendini bosa üzme,
onunda niyeti oymus belliki..

hicbirgun her ne konuda olursa olsun ne annem ne babam hic destek olmadilar
insan arkadasinda birilerinin oldugunu hissetmek istiyor olmayincada cok yanliz hissediyor
cocuklugumdan beri cektirdi bana kan kusturdu zaten esimle de bu yuzden evlendim evdeki baskidan kurtulma umuduyla
keske o evde kalip okulumu bitirip kendi ayaklarimin uzerinde dursaydim
keske yaptiklarini cekseydim
neler yapmadi neler
psikolojik travmalar atlatmisim annem olmus kucuktum cocuktum acim vardi tirnaklarimi yiyordum
bunu yaptigim icin tirnaklarimin ucuna ucuna demirle dovdu beni hic unutamam

(( eşim eve geldi ne yapayım...?? lütfen bu sorunun cevabını kendin de ara.. alacağın kararda üzücü ama maalesef yalnız olacaksın. bence sinirliyken hareket etme. kendine sahip çıkamayacaksan başka bir odaya geç kapını kapat ve konuş kendinle. ne istediğine net karar vermeden konuşma...

son birşey daha;
eğer yardım görebileceğin kimse yoksa önce çok hızlı bir şekilde hayatına yön ver. çocuğu kreşe gönder kendine bir iş bul, azıcık birikim yap. ondan sonra inan karar almakta uygulamakta çok kolay olacak..
hiç bir zamanda isyan etme. isyan insanı uçuruma sürükler. sadece ne olursa olsun şükret. hala çalışan bir beynin gören gözlerin tutan ellerin olduğu için...

sevgiler

maalesef kendimi tutamadim annemi aramakla ne gecti eline butun hersey cozumlendimi problemlerimiz bittimi dedim
kendi yaptiklarinida anlattin mi dedim
hakkim helal degil haram olsunn sana diyerek odama gittim
hicbirsey soylemedi sesini cikarmadi
acaba yaptiginin yanlis oldugunu anladimi
cocugu alip disari cikti nereye gitti bilmiyorum
ben yine sinirlerim harap sekilde yapayanliz basina dusunuyorum dusun dusun nereye kadar deliricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…