- Konu Sahibi newyorktasonbahar
-
kizlar su an kendimi berbat hissediyorum guclu olmaya calistim olamiyorum agliyorum
hayatta insanin yuzu hic mi gulmez
esim anne mi (uvey)aramis dedim ya bende bunu kendime yediremiyorum affetmek istemiyorum
ne olacaksa olsun mantigiyla annemi geri aradim keske aramasaydim cok kotu seyler soyledi sinirlerim daha cok bozuldu ben oysa birazcik destek gormek isterdim.
uvey annemin bana dedikleri aynen soyle
aklini basina topla koca delisimisin bundan bosanip ikinciyi mi alcan ikinci daha mi iyi olcak saniyon beyinsizmisin
millet niye bosandilar derlerse ben damattan yana olurum butun suc kizimin di derim diyor
kizlar inanin biktim hayattan yillarca cekiyorum
bende tam sen bunları yazmadan önce eşinin neden üvey anneni aradığını düşünüyordum...belki de öz annen olsayd bu kadar rahat arayamazdı... Allah rahmet eylesin bu arada anneciğine... üvey anneene de çok kızdım açıkçası ne demek damattan taraf olurum... böyle diyerek sizi boşanmaktan vazgeçirmeye çalışıyorsa ne yazık... insan olan, öz kızı olmasa bile kızına sahip çıkar....
arkadaşım ne olur daha fazla üzzme kendini destek vermezse vermesin bizler varız burada ... sıkıldığın anlarda yaz nasıl olsa birileri sana destek çıkar burada... kmse olmazsa bile yazıp rahatlarsn en azından....
agrima gidiyor hersey su hayatta sadece sevilmek istedim sadece biraz sevgi ne anne sevgisi gordum ne baba ne koca
insanin kendinden baska kimsesi yokmus hersey yalan oglum olmasaydi adam sandim onu baba yaptim yaziklar olsun emeklerime
bnmkide ilk kendi annesini arrdii heppp sonra bnm annemi tania tania onu aradi daa iyi bnce ona buna dagilmasindansa annemi bilsin telkk
ahhh arkadaşım varya bunları yazarak yaktın benide... evet çok zor zamanlar geçirmişsin... keşke hepimizin hayatı 4 4 lük olsa... bak ne güzel bir oğluşun varmış... seni her zaman koşulsuz sevecek bir cana sahipsin şu an .... en azından böyle avutabilirsin kendini....emeklerinin hakkını da alırsın arkadaşım ... ama bugün ama yarın ...çünkü bu dünada kimsenin hakkı kimsede kalmaz ..sadece sabretmek lazım canım arkadaşım....
kizlar su an kendimi berbat hissediyorum guclu olmaya calistim olamiyorum agliyorum
hayatta insanin yuzu hic mi gulmez
esim anne mi (uvey)aramis dedim ya bende bunu kendime yediremiyorum affetmek istemiyorum
ne olacaksa olsun mantigiyla annemi geri aradim keske aramasaydim cok kotu seyler soyledi sinirlerim daha cok bozuldu ben oysa birazcik destek gormek isterdim.
uvey annemin bana dedikleri aynen soyle
aklini basina topla koca delisimisin bundan bosanip ikinciyi mi alcan ikinci daha mi iyi olcak saniyon beyinsizmisin
millet niye bosandilar derlerse ben damattan yana olurum butun suc kizimin di derim diyor
kizlar inanin biktim hayattan yillarca cekiyorum
Canım benim sıkma canını yaAğla rahatla kasma kendini. Hissettiğin gibi davran. Ağladıkça rahatlarsın ağladıkça güçlenirsin. Çok yorulmuşsun belli ki ama hemen boşan demekle olmuyor. Eğer boşandığınızda eşine yüklenecek ödeme seni idare edebilir mi iş bulana kadar. Eğer boşandığında maddi olarak yaşama olanağın yoksa farklı yollara git. Aile terapisti filan. Ne var şimdi kafanda? Kurtulmak istiyorsun ama iş bulmak imkanını ne görüyorsun?
O anne müsvettesiyle de muhattap olma ya. Canını daha çok sıkacak senin o. Ne işe yarıyor ki sevgi saygı iyi niyet aile bağı... Hiçbir şey yoksa salla gitsin. Telefonlarını açma bence...
Boşanmadan önce bir süre ayrı yaşamayı deneseniz? Hani olur ya belki zaman geçince fikirleriniz değişir?
Eşinizin ailesi ile aranızdaki bağlar nasıl?
Çocuğunuz daha çok küçük, kesin karar almadan önce çoook ama çok iyi düşünün :106:
çok üzüldüm inan bence üvey annenin söylediklerini pek ciddiye alma derim
çünkü muhtemelen ayrıldığında onların yanına gideceğini düşündüğü için seni bu fikirden psikolojik baskıyla uzaklaştırmaya çalışıyor
gerçekten seni düşünseydi hadi boşanmak için vereceği desteği geçtim en azından daha farklı bir dille konuşurdu
boşanma işine gelince de eşinin aylık geliri ne kkadar ayrıldığında sana ev tutabilecek
senin ve çocuğunun tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek durumu var mı
eğer tüm bunları sağlayamayacaksa bi süre daha bekle derim
ya da beklemedin ayrıldın diyelim ee eşin de bu geliri sağlayamadı o zmn ne yapmayı
nasıl geçinmeyi düşünüyorsun çalışsan çocuğa kim bakacak
esim geliri dusuk su an icin cok bir yardimi olmaz kredi borclarida var
ayrilsam cocuga kim bakicak dogru
belki babamlara guvendim ama uvey annenin soylediklerinden sonrdA caresiz kaldim caresiz olmak cok kotu allah dusmanima bile yasatmasin
işte ben de bu sebeple sordum peki üvey ailen sadece baban ve anneden mi ibaret
yani kardeşlerin fln var mı kaç kişi yaşıyorlar evde
yok 4 kisiler 2 kardesim var onlarinda zaten kendine faydasi yok
kardeşlerin küçük mü peki yaşları kaç
yaa işin içine çocuk girince çok zor oluyor karar vermek
yani evliliğini sürdürsen bu ortamda büyüyen çocuk nasıl sağlıklı olabilir
bitirsen babasız ve parasız nasıl büyütebilirsin
yani 2 seçenk var ya bitirip eşinden alabildiğin kadar nafakayla ve çocuğuna bi bakıcı bulup(bu eğer istersen annen de olabilir) çalışmak
ya da çocuğun okul çağına gelene kadar sabredip o zmn ayrılıp tabi yine nafaka + iş bulup çalışmak
en azından çocuğun da büyümüş olur biraz daha
ama daha 2 yaşında bile değil nerden baksan 3-4 yıl daha var
eşinden gelen nafaka + sen çalışsan nasıl olur eskiden ne iş yapıyordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?