- Konu Sahibi newyorktasonbahar
-
evet bende istiyorum artik
üzüldüm ben ya durumunuza.Eşiniz de tam çocukmuş ne öyle anne falan aramalar.Boşanacaksa defolsun gitsin.inş şiddet uyguladığında hastahaneden rapor almışsınızdır.Eğer öyleyse açın davayı, acımayın.çocugunuz için acımayın.
hastaneye niye gitmedin ya,orada bi rapor alsan kocanı 6 aylığına evden sepetlerdin.parkta mı uyur anasında mı uyur artık kendisi karar verirdi.
bende artik bosanmak istiyorum bunu bugun daha iyi anladim
eskiden yine kavga ettigimizde yuzunu gorunce yumusardim onu seviyordum
ama artik ayni duygular yok siradan donuk bir insan gibi benimicin hatta bazen yuzunu gormek istemiyorum gicik kapiyorum
sevgi bitti sanirim
cevreden cekiniyorum ne diyecegim disardan herkes o kadar mutlu goruyorki bu evliligi cunku esim hep oyle yansitti mukemmel kocayi oynadi simdi bana diyecekler bu melek gibi adamla nicin ayrildiniz ama ici beni disi seni yakar hesabi bilmiyorlar ki neleroluyor 4 duvar arasinda.
ben 27 yasindayim esim 35 yasinda 6 yillik evliyiz yakinda 2 yasina girecek olan bir oglum var.evlenmeden once calisiyordum simdi calismiyorum evdeyim.
her allahin gunu kavga ediyoruz hicbir ortak noktamiz kalmadi
o bana hakaretleri saydiriyor ben ona
disarda sut kuzusu kimseye sesini cikarmaz ama evde bana siddet uygulayacak kadar gozu doner
hayatim yanlislar dolu buda yaptigim en buyuk yanlis onunla evlenmek
Canim ya ilk önce otur esinle konus
yaptiginin cok yanlis oldugunu söyle
niye annemi aradin sen cocukmusun de?
Madem cok bosanmak istiyorsun, otur konusalim anlasmali bosanalim de
gözünü korkut, zaten hic sanmiyorum bosanmak istiyecegini, bir anlik sinirle yapti bence
üvey annenin laflarinida hic dinleme, bidahada muhatap olma bu konu hakkinda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?