esim annemi aramis

üzüldüm ben ya durumunuza.Eşiniz de tam çocukmuş ne öyle anne falan aramalar.Boşanacaksa defolsun gitsin.inş şiddet uyguladığında hastahaneden rapor almışsınızdır.Eğer öyleyse açın davayı, acımayın.çocugunuz için acımayın.

ilk kez aradi daha once hic aramamisti
yok rapor almamistim

Son düzenleme:
çok gençsin.
hakkında hayırlısı olsun.
tabi çocuk olunca, boşan demesi bile kolay değil.
aslında şiddet olmasa bu karar için çok erken derdim.
daha çok başlardasınız.
ama şiddet konusunu görmezden gelemiyorum.
eninde sonunda ayrılık olacaksa, o kadar zaman çektiğine yanarsın.

ya canımm boşanmasına boşan da ya sonra...zaten üvey annen de kalman söz konusu olacakmış çocuk ta var nasıl olacak rahat edebilecekmisinsonrasını iyi düşün bence...eğer şartların iyi olacak rahat edebileceksen hiç durma boşan...:26:ama sonunu iyi düşün derimherşey gönlünce olsun... çok üzgünüm

erkekler çocuk gibi hiç akıl yok anneyi aramak da ne demekşiddet de var diyorsun ne denir ki bu durumda
çocuk olunca ayrılık kelimesini kullanmak istemiyorum ama şartlarını sen daha iyi biliyorsun düşünüp en doğru kararı ver
hakkında hayırlısını diliyorum

kendi annesini arayanı ya da anasının evine kaçan erkekleri duymuştum da eşinin annesini arayanını ilk defa duydum! neden anneni de rahatsız ediyor,boşanmak istiyorsa bunu seninle halletsin.

bence hemen boşanma derim. ama eve de alma derim. dul kalmakta zor sosyal baskıya katlanabilecek misin? bence iki tarafta profesyonel destek alsa iyi olur aile danışmanı gibi. ortada çocuk var çünkü. boşansanız bile size bir pusula izletir.

Canım kim ne derse desin! Millete göre karar verilmez ki.. Senin hayatın,melek gibi adamı niye bıraktın derlerse bende melek gibiyim kaçırmasaydı dersin!

Her şey bir yana anneni arayıp söylemek ne demek! Dönüşü olmayan bir yola sokmaya çalışıyor her halde.. Boşanmaya zorluyor ben öyle anlıyorum.. Her gün kavga çocuğa da zarar verir.. Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin..

peki boşanırsanız hemen iş bulabilecek misiniz, çalışırsanız çocuğunuza kim bakacak?

iyi bir tazminat ve nafaka almadan boşanmayın bence

anlattığın adam bana çok tanıdık geldi nedense

annenizi araması hoş olmamış ama yaşadınılan büyük girdaptan tekrar birarada çıkılmak isteniliyorsa ve sorun başka birisiyle paylaşılacaksa en yakın paylaşılıcak insanda eşlerin annesi olur;asıl kendi annelere söylense ilikşinin bitirilmesi çabuklaştırılır..kızgınlıkla alınmış bir tavır olabilir..sakinleşin,sukunetinizi koruyun,bekleyin..sakinleşmeden eşinizle irtibata geçmemeye özen gösterin..

kizlar su an kendimi berbat hissediyorum guclu olmaya calistim olamiyorum agliyorum
hayatta insanin yuzu hic mi gulmez
esim anne mi (uvey)aramis dedim ya bende bunu kendime yediremiyorum affetmek istemiyorum
ne olacaksa olsun mantigiyla annemi geri aradim keske aramasaydim cok kotu seyler soyledi sinirlerim daha cok bozuldu ben oysa birazcik destek gormek isterdim.

uvey annemin bana dedikleri aynen soyle
aklini basina topla koca delisimisin bundan bosanip ikinciyi mi alcan ikinci daha mi iyi olcak saniyon beyinsizmisin
millet niye bosandilar derlerse ben damattan yana olurum butun suc kizimin di derim diyor
kizlar inanin biktim hayattan yillarca cekiyorum

Canim ya ilk önce otur esinle konus
yaptiginin cok yanlis oldugunu söyle
niye annemi aradin sen cocukmusun de?
Madem cok bosanmak istiyorsun, otur konusalim anlasmali bosanalim de
gözünü korkut, zaten hic sanmiyorum bosanmak istiyecegini, bir anlik sinirle yapti bence

üvey annenin laflarinida hic dinleme, bidahada muhatap olma bu konu hakkinda..

annemi aradi ya inan daha fazla nefret ettim ondan artik yuzunu bile goresim yok
bende artik surduremembu evliligi zerre kadar saygim da yok onakalmadi bitti
beni cocuk gibi sikayet etmis suclu ben oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…