Eşim Annemi Evden Kovdu

Esimin ailesini de katacağım annemden özür dilemesini de sağlayacağım pisman da olacak telafi de edecek. Burada eşimin ayıbını savunanlari da ilahi adalete havale ediyorum umarim annenizin degil sizin basiniza cocuklariniz vasitasiyla gelir.
Allah allah ya yorum yapanlara beddua etmekte yeni moda mi ?
Sizin keyfinize gore mi yorum yapacak insanlar ? Vakit ayirip konunuzu okuyup , yorum yazılıyor; karsisinda alinan tavra bak . Ilahi adalete havale ediyormus ? Neden size zaman ayirdilar diye mi ?
Annenizde sizin gibiyse esiniz gayet anlasilir davranmis.

Eşinizle bu konuyu konuşmanız şart. Çünkü çirkin bir davranış bu. Kibarca kovmuş evet. Mutlaka sebebini sorun ve şöyle deyin: "Ben annene bu şekilde davransam ne hissederdin?"

Bazı insanlarda empati olmuyor.

Allah allah ya yorum yapanlara beddua etmekte yeni moda mi ?
Sizin keyfinize gore mi yorum yapacak insanlar ? Vakit ayirip konunuzu okuyup , yorum yazılıyor; karsisinda alinan tavra bak . Ilahi adalete havale ediyormus ? Neden size zaman ayirdilar diye mi ?
Annenizde sizin gibiyse esiniz gayet anlasilir davranmis.

yine istediği yorumları okumayınca sinirden beddua team'a bağlayan bir üye arkadaşımız.
ben de alt tarafı acaba eşiniz annenizin o anki bir sözünden yada tavrından mı rahatsız oldum diye sordum. koca delisi oldum.
koca delisi olsam 23ümde gelen görücüye varırdım ama neyse :)

Madem ameliyatlısınız eşiniz niye kovuyor kadını... Size söyleseydi bi rahatsızlığı varsa, sizde usulünce konuşsaydınız. Bu erkeklerin sülaleme yemek yap, bulaşık yıka, hizmet et deyip ama ben rahat uzanamıyorum tribi değişik.

Kibarca falan kovmamış çok kaba kovmuş. Size söylesin sorunu varsa konuşun eşinizle.
Çok kızdım. Sizde kalmıyormuş kadın. Bence. görmek istemiyor annenizi o gelmeden gitsin istiyor. Ama tavrı çok kötü.

Esimin ailesini de katacağım annemden özür dilemesini de sağlayacağım pisman da olacak telafi de edecek. Burada eşimin ayıbını savunanlari da ilahi adalete havale ediyorum umarim annenizin degil sizin basiniza cocuklariniz vasitasiyla gelir.
Yuh yani. Eşinizin tavrını çok ayıp bulmuş, size hak vermiştim ama şu söylediğiniz şeyden sonra sizi daha yakından tanısaydık yine size hak verir miydik, acaba olayın iç yüzü anlattıklarınızdan farklı mı diye düşünmeye başladım. İnsanların çocuklarına bela dileyecek kadar mı az vicdanınız, ahlakınız? Gerçekten çok utanmaz bir insanmışsınız.

Anne-kv kıyaslamasına girilmiş yine..
Hasta ameliyatlı insana yardım eden, evde küçük çocuk varken, üstelik de hastayken ilgilenen kişi kv olsaydı da 'istemezdim' denmez. Edep, adâp bunu gerektirir..
Kv'ye de yapılsa ayıp, anneye de yapılsa ayıp..

Sıkıldıysa gitsin başka odada otursun. Her zaman olan şeyler mi bunlar? Ne kadar büyük ayıp.

Anneme bunu yapana "sen biraz git annende kal yaptığım hatayı nasıl telafi ederim diye düşün. O sürede annem burada olacak" diyerek gönderirdim..

Biraz önce eşinizi haksız bulmuştum. Ama siz de amma ayarsızmışsınız.
İsteyen istediği görüşü savunur beddua ne alaka?

İşin düşünce bedava bakıcı, güvenerek hiç aklın kalmadan emanet ettiğin kişi, işine gelmeyincee ısrarla evine bırakayım.

Ben adama hak verenlere şaşırdım. Kocaman kadını evden göndermeye hakkın var sanıyorsan, işin düştüğünde gel bak diyecek kadar yüzsüz de olmayacaksın.

Siz de onun annesine ısrarla gel seni evine bırakayım deseniz tepkisi ne olurdu acaba?
Karşı tarafında dinlemek lazım samson.belki adam ayıp etmiş ama pazarlamacılar gibi zırt pırt kapıyı çalan insan saygıda itibar da bırakmıyor. Benim kv ve kp daha yeni evli olmama rağmen haftada 10 günde bir gelirler. Ben hiç gitmiyorum. Çalışıyorum ve düzen kuramadım henüz. Annemleri davet ettim gelmediler yeni evlisin gelinliğin tadını çıkar dediler ama kv ler canları sıkıldıkça bizdeler ve ben ertesi günü pert olmuş şekilde işe gidiyorum. Herşeyimizi eşimle tek başımıza yaptık 70 bin kadar borç var. Geldiklerinde en az 3 şeçit yemk salata tatlı çerez alıyoruz. Düşünceli olsalar zaten 10 günde bir gidiyoruz masraf ediyorlar borç içindeler yazık günah diye düşünürler ama yok. Ben asla yüz asmam. Yapım değil evime gelen misafire yüz vermemezlik ama acayip soğudum. 10 günlük gelin iken geldiler evime ve halen daha geliyorlar. Ayıpsa bize ayıp

Biraz önce eşinizi haksız bulmuştum. Ama siz de amma ayarsızmışsınız.
İsteyen istediği görüşü savunur beddua ne alaka?
İşte o yüzden diyorum ki çift taraflı dinlemek lazım. Hiç bir insan durduk yere seni eve bırakayım demez. Anasına bak kızını al demişler. Kadın sürekli orada ise ve patavatsız sa adam ne yapsın

Kesinlikle öyle..Hayır mesafeyi kaldirmadim.Ayni devam ediyorum 1 sene oldu bu olay olalı.1 senedir mesafeliyim.Cok hatası olmuştu ben annedir diye göz yumdum.hic saygısızlik etmedim ama inanın asla değeri olmadı.Simdi kafam çok rahat.
Nasıl koydunuz mesafeyi. Neler yaptınız

Yuh yani. Eşinizin tavrını çok ayıp bulmuş, size hak vermiştim ama şu söylediğiniz şeyden sonra sizi daha yakından tanısaydık yine size hak verir miydik, acaba olayın iç yüzü anlattıklarınızdan farklı mı diye düşünmeye başladım. İnsanların çocuklarına bela dileyecek kadar mı az vicdanınız, ahlakınız? Gerçekten çok utanmaz bir insanmışsınız.

valla o kadar çok savunma moduna girdi ki bana da olayın iç yüzü farklı gibi gelmeye başladı bir yerden sonra.

valla o kadar çok savunma moduna girdi ki bana da olayın iç yüzü farklı gibi gelmeye başladı bir yerden sonra.
Aslında çocuklara bela dilememiş, çocukların üstünden anne babalara bela dilemiş, sonradan fark ettim ama aynı kapıya çıkıyor. Sana hak vermedi diye bir insana nasıl kötülük dileyebilirsin? Çocukları işe niye karıştırırsın? Alt tarafı forumda birkaç yorum yani ama işi neredeyse kan davasına çeviriyorlar. Olayın iç yüzünü bilmiyoruz. İlk anlattıklarına bakınca adam durduk yere terbiyesizlik yapmış gibi görünüyor, yani olay gerçekten böyleyse evet ayıp. Ama konu sahibinin birden yükselmesine bakınca, belki de adam bir patlama noktasındaydı, kim bilir neler oldu diyorum artık.

Evet aşırı savunuyor. Ben eşimin ailesini pek sevmem ama eşimin hatırı var ve ona göre davranırım. Eşimde karşılığında benim aileme çok iyi davranır. Bu konu da söylenmeyen bişeyler var. Ben çok anneci olmama rağmen adamı haklı buluyorum

Burda beğenmedimi basıp linç eden arkadaşları da anlayamıyorum.
Yazdığım şey eşinin saldırgan bir tutumla kovmadığı. İstemediğini ima etmiş yardımsever bir tavır takınarak. Elbette hoş olmamış. Politik davranması gerek yazmıştım. Okuduğunuzu anlamadan bir hışımla emoji yi basıyorsunuz.
Herkes sizin gibi ateşli bir şekilde tepki gösterecek değil. Mantık çerçevesinde objektif bir bakış açısıyla yorum yaptım.

Aslında çocuklara bela dilememiş, çocukların üstünden anne babalara bela dilemiş, sonradan fark ettim ama aynı kapıya çıkıyor. Sana hak vermedi diye bir insana nasıl kötülük dileyebilirsin? Çocukları işe niye karıştırırsın? Alt tarafı forumda birkaç yorum yani ama işi neredeyse kan davasına çeviriyorlar. Olayın iç yüzünü bilmiyoruz. İlk anlattıklarına bakınca adam durduk yere terbiyesizlik yapmış gibi görünüyor, yani olay gerçekten böyleyse evet ayıp. Ama konu sahibinin birden yükselmesine bakınca, belki de adam bir patlama noktasındaydı, kim bilir neler oldu diyorum artık.

işte anne en çok çocuğu için üzülür mantığıyla çocuklardan yürümüş. gerçi banı da yemiş.. kim bilir kaç şikayet aldı.

adamın yaptığı ayıp. rahatsızsa da bunu kv sine değil eşine söylemeliydi. ben de kaç kere söyledim. kimse annesine tarafsız bakamaz kolay kolay ama belki de adam o anda bir sözden bir tavırdan rahatsız oldu. olabilir de ayrıca. burada yüzlerce kadın kv sinin "çocuğa neden yelek giydirmedin" demesinden konu açıyor, kv bana karışamaz o benim çocuğum diye. adam da böyle birşey hissetmiş olabilir.

bana da konu sahibi bu kadar defansta bakınca olay anlattığı gibi değil gibi geldi açıkçası.

Yazdığım şey eşinin saldırgan bir tutumla kovmadığı. İstemediğini ima etmiş yardımsever bir tavır takınarak. Elbette hoş olmamış. Politik davranması gerek yazmıştım. Okuduğunuzu anlamadan bir hışımla emoji yi basıyorsunuz.
Herkes sizin gibi ateşli bir şekilde tepki gösterecek değil. Mantık çerçevesinde objektif bir bakış açısıyla yorum yaptım.
Çok takmamak lazım. Beterin beteri var. :confused: Bazıları da sen onun bir yorumunu beğenmedin diye senin alakasız bütün konulardaki yorumlarına o öfkeli emojiyi yapıştırıveriyorlar.

Evet aşırı savunuyor. Ben eşimin ailesini pek sevmem ama eşimin hatırı var ve ona göre davranırım. Eşimde karşılığında benim aileme çok iyi davranır. Bu konu da söylenmeyen bişeyler var. Ben çok anneci olmama rağmen adamı haklı buluyorum

burda bi kitle var hep istediği şeyleri duymayı bekliyor. karşıt fikir olunca hemen ortam gerginleşiyor. hatta geçenlerde biri konu açmıştı bunun için. ben hoşuma gidicek beni pohpohlayacak şeyler duymak istiyorum diye. e o zaman buraya ne gerek var. geç ayna karşısına kendi kendini pohpohla.
bu konuda buna döndü resmen.

bi de sürekli kv ile ilgili kötü örnekler falan.

aa olur mu burda asli görevimiz sürekli hak vermek, karşıt fikir mi ? o da kim ?

Back
X