Burdaki bazı kadınları gerçekten anlamıyorum.
Konu sahibini suçlama levelinden, konu sahibinin annesini suçlama leveline atladık.
Kadin torun bakmaya gelmişse el üstünde tutulmalıdır. Bu anne olabilir, kv olabilir, dedeler olabilir... ya da bir başka büyük. Her kimse bize yardımcı olmaya geleni el üstünde tutmalıyız.
Eğer istemiyorsak, öncelikle durumu eşimize söylemeyiz. Ve kesinlikle gelen kişiye iş yaptirmayacak ve minnet etmeyeceğiz.
Sen çocuğuma bak ama ben sıkılınca seni kovarım... öyle mi
Baba kişisi madem çocuğu ile ilgili karar vermek istiyor, o halde çocuğun bakımı ile bizatihi ilgilenecek.
Terbiyesizliğin nankörlüğün lüzumu yok.
Eşim annemi kovsa boğarım eşimi. Ve hakeza ben onun annesini kovsam o da aynı şekilde muamele eder.
Kv tarlasından domates toplamama izin verdi diye nasıl teşekkür edeceğimi şaşırdım ben. Insanlar çocuğuna bakan kadini oldukça nazik ve kibar bir şekilde kovuyor.
Daha da vahim olani burdaki bazı kadınlar bu durumu "eşin sıkılmıştır" "Eşin rahat edememiştir" vb bahanelerle adamı anlıyorlar.
Inanamiyorum şu anda.
Kkda beni en çok hayal kırıklığına uğratan konu oldu.
Ben sıkılıp kv mi evden kovsam "hem çocuğuna batırıp hem de nasıl kovarsın" diyen kadınlar burda adam "nazikçe" kovdu diye adamı savunuyor.
Lütfen kimse alıntı filan yapmasın. Öfkeliyim. Kırıcı olabilirim.