- 22 Ocak 2013
- 41.692
- 210.597
- 798
- Konu Sahibi Belgisizamir
Biliyorum ben de evliyim. Bir tek konuda farklı düşünüyoruz. İster anne, ister k.v olsun rahatsız olan taraf eşine söylemeliydi. Çocuğu hastaneye götürelim diyen kadına, seni eve bırakalım demiş; kadın gene de gitmemiş. Bu bile toruna olan sevgisini gösteriyor. Demek ki çok endişelenmiş.Tabiki kayınvalide anne gibi bakmaz o konuda hemfikiriz, benim demek istediğim adam bunalmış olabilir kavga çıkarıp kovmamış sonuçta, kibarca isteğini dile getirmiş birazda eş açısından düşünmek lazım, küçük bir örnek vereyim size geçen kış eşimin ailesinin evinde kombi arıza yaptı 3 gün kadar bizde kaldılar, eşim kendi ailesinden bile rahatsız oldu gittikleri gün oh be dedi ki normalde çok düşkündür ailesine erkekler bizim gibi değil sıkılıp bunalmıştır, eş hasta çocuk hasta birde kayınvalide herşeye müdahale halinde kendimizi onun yerine koyup düşünmek lazım.
Eşi ameliyat olmuş küçük çocuğu var sabretmeli ya da çocuğa ben bakarım annen evine gidebilir demeliydi. Peki bu rahatına düşkün koca sizce çocuğa bakar mıydı? Hastaneye gitmeye bile üşeniyor.