- 23 Şubat 2016
- 2.043
- 1.789
- 83
- Konu Sahibi Suleymanin Hurremi
-
Burada derdinizi anlattınız herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil. Ben böyle düşünüyorum iyi gecelerEşimin ayrı çalışma odası var yatak filan da var o odada şu an orada uyuyor mesela. Yani annemle bir bağlantısı yok rahat edememe gibi bir durum söz konusu değil ilkokul çocuğu gibi mutfak masasında ödev yapmıyor neticede. Ayrıca üniversitede çalışıyor odası var orada üniversitenin kütüphanesi de var. İnsan çalışmak istesin annem düğün yapmaya gelmiyor eve. Ben yemek yapamadığım zaman eşim zaman kaybedecek annem arka toplamaya geliyor.
Allah eşinize sabır versin. Ayrıca yazıyı sanırım dersten tam okuyamadınız 6 tane dişim 1 haftada çekilecek anneme ihtiyacım bu yüzden var. Keyfi çağırmıyorum. Dersleriniz gerçekten eşinizin sağlığından daha önemliyse lütfen diplomanız ile evlenin. İnsanları oyalamanıza gerek yok. İnsani duygularınız kitapların arasına sıkışmış sanırımEvet odaya tıkılıp kalcak. Mesela ben şu an ders çalışıyorum . Eğer kaynanam gelse evde rahat olamam. Evde ister çıplak geziyorum ister başka şekilde. Bazen salona gelip ders çalışıyorum. Ama kaynana olduğunda yapamam. Kadın biraz sabretsin sınavdan sonra getirsin annesini
Düşünmek zorunda değilsiniz tabi ama mantıklı eleştiri yapın. İyi gecelerBurada derdinizi anlattınız herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil. Ben böyle düşünüyorum iyi geceler
:) Benim eşim ben hasta olduğumda etrafımda dört döner tatlım. Asla tek başıma doktora gitmem eşim hep yanımdadır. E sende haklısın eşin yardımcı olmadığı için anneni çağırıyosun. Allah kocana değil ama sana sabır versin. İlgisiz koca çok zorAllah eşinize sabır versin. Ayrıca yazıyı sanırım dersten tam okuyamadınız 6 tane dişim 1 haftada çekilecek anneme ihtiyacım bu yüzden var. Keyfi çağırmıyorum. Dersleriniz gerçekten eşinizin sağlığından daha önemliyse lütfen diplomanız ile evlenin. İnsanları oyalamanıza gerek yok. İnsani duygularınız kitapların arasına sıkışmış sanırım
Yalnız çok önemli bi ayrıntıyı atlıyorsunuz erkek annesiyle kadın annesi bir değil ki. Genelde kadının annesi karışmıyo evde huzursuzluk yaratmıyo kısacası kwlik yapmıyo ama erkeklerin anneleri Herseye karışır sürekli tartışma çıkarır ws. Bende kw 6 sene birlikte yaşadım çok zor günler geçirdim ama annem burada 2 ay kaldı eşime hiç rahatsızlık verecek bi durum olmadı. Ki zaten adam odada ders çalışıyo her Saniye kitapları taşıyıp bütün evi gezerek ders çalışılmaz ki.Evet odaya tıkılıp kalcak. Mesela ben şu an ders çalışıyorum . Eğer kaynanam gelse evde rahat olamam. Evde ister çıplak geziyorum ister başka şekilde. Bazen salona gelip ders çalışıyorum. Ama kaynana olduğunda yapamam. Kadın biraz sabretsin sınavdan sonra getirsin annesini
Anneniz istediği zaman gelebilir keyfi de çağırabilirsiniz buna karışmaya eşinizin hakkı yok olamaz da ha çok meraklıysa çalışmaya gidip odasında çalışabilirAllah eşinize sabır versin. Ayrıca yazıyı sanırım dersten tam okuyamadınız 6 tane dişim 1 haftada çekilecek anneme ihtiyacım bu yüzden var. Keyfi çağırmıyorum. Dersleriniz gerçekten eşinizin sağlığından daha önemliyse lütfen diplomanız ile evlenin. İnsanları oyalamanıza gerek yok. İnsani duygularınız kitapların arasına sıkışmış sanırım
Mesele sizin hasta olmanız değil ki eşiniz hasta olduğunda siz o derslerden başınızı kaldıracakmısınız acaba. Ben eşimle zaten olan sorunumu paylaştım sizin eşiniz sizin etrafınızda dört dönüyorsa ne mutlu size ben bunu kıskanacak değilim. Yalnız işinize gelmeyen bi cevap aldığınız için yazdıklarınız da diplomanın insanı gerçekten insan yapmadığının kanıtıdır.:) Benim eşim ben hasta olduğumda etrafımda dört döner tatlım. Asla tek başıma doktora gitmem eşim hep yanımdadır. E sende haklısın eşin yardımcı olmadığı için anneni çağırıyosun. Allah kocana değil ama sana sabır versin. İlgisiz koca çok zor
Kesinlikle zaten ben bu durum için sırf ona çalışma odası hazırladım çalışma masası kütüphanesi var. Her hafta da düzenlerim temizlerimAnneniz istediği zaman gelebilir keyfi de çağırabilirsiniz buna karışmaya eşinizin hakkı yok olamaz da ha çok meraklıysa çalışmaya gidip odasında çalışabilir
Pardon ama sizin eşinizin size nasıl davrandığını konuşmuyoruz biz bayanın annesinin gelmesi gerektiğini konuşuyoruz farkındaysanz:) Benim eşim ben hasta olduğumda etrafımda dört döner tatlım. Asla tek başıma doktora gitmem eşim hep yanımdadır. E sende haklısın eşin yardımcı olmadığı için anneni çağırıyosun. Allah kocana değil ama sana sabır versin. İlgisiz koca çok zor
Eşim hasta olsa ben ona çok güzel bakarım çünkü eşimi seviyorum. Ama sen diploma insanı gerçekten insan yapmaz diyecek kadar terbiyesiz bir insansın. Asıl sen benden istemediğin bir yorum duyduğun için coştun. Seni kibliyorum. Senin terbiyende bir insanın seviyesine inememMesele sizin hasta olmanız değil ki eşiniz hasta olduğunda siz o derslerden başınızı kaldıracakmısınız acaba. Ben eşimle zaten olan sorunumu paylaştım sizin eşiniz sizin etrafınızda dört dönüyorsa ne mutlu size ben bunu kıskanacak değilim. Yalnız işinize gelmeyen bi cevap aldığınız için yazdıklarınız da diplomanın insanı gerçekten insan yapmadığının kanıtıdır.
Duygularıma tercuman oldun. Gerçekten bu sitede sırf muhalif olmak için yorum yapanlar var insanın ayarlarını bozuyor. Zaten moralimiz bozuk olduğu için konu açıyoruz destek olmak yerine nasıl köstek olsam diye pusuda yatıyorlar sanki. Fikrin farklıysa bile alaycı aşağılayıcı konuşmayın bari. Garipler gerçekten.Kadının kadını anlamadığı bi dünyada, erkeklerden anlayış beklemek çok saçma. Biz kadınlar birbirimize destek olacağımıza tam tersi köstek oluyoruz. Annesi istediği zaman gelebilir ve buna eşi karışamaz o kadar.
İyi okuyun o zaman. Benim eşimle ilişkimi örnek gösterdi. Bende anlattımPardon ama sizin eşinizin size nasıl davrandığını konuşmuyoruz biz bayanın annesinin gelmesi gerektiğini konuşuyoruz farkındaysanz
Çok merak ediyorum hiç okuma yazma bilmeyen bi insana tavrınız nasıl? Sizin için Hersey diploma mi.ayrıca empati kurun eşiniz annenizi evde istemezse ne yaparsınız? Tamam canım Gelmesin deyip ailenizle tüm bağları koparır misiniz?Eşim hasta olsa ben ona çok güzel bakarım çünkü eşimi seviyorum. Ama sen diploma insanı gerçekten insan yapmaz diyecek kadar terbiyesiz bir insansın. Asıl sen benden istemediğin bir yorum duyduğun için coştun. Seni kibliyorum. Senin terbiyende bir insanın seviyesine inemem
Benim neyi nasıl okuduğumu mu yargılamak sizin haddiniz değil. Okuma yazmayı sizden öğrenecek değilim...İyi okuyun o zaman. Benim eşimle ilişkimi örnek gösterdi. Bende anlattım
İlginçsin hakikaten. Eşim beni sevmiyor mu demeye getiriyorsun. Hadi öyle olsa bile konu şuan bu değil. İnsanlara laf ebeliği yaparak kendini savunacapına mantıklı bi açıklaman olsun. Gerçekten terbiyen arşa çıkmış ki insanların sorunlarıyla kendi sorunlarını kıyas edip alay geçiyorsun. Muhteşemsin. Ayrıca terbiyeden bahsederken önce eşinin ailesine göster o terbiyeyi lütfen evine gelen insanı geri çevirmemekle başlayabilirsin bu işe. Diplomanı da al konumdan çık lütfen.Eşim hasta olsa ben ona çok güzel bakarım çünkü eşimi seviyorum. Ama sen diploma insanı gerçekten insan yapmaz diyecek kadar terbiyesiz bir insansın. Asıl sen benden istemediğin bir yorum duyduğun için coştun. Seni kibliyorum. Senin terbiyende bir insanın seviyesine inemem
Kim bilir belki de kendi sorunlarını bu şekilde unutuyorlardr? İnsanların dertleriyle ilgili saçma sapan yorum yapmak meslek oldu sanırım. Can sıkıntısı işte yapacak başka işleri yok boşverDuygularıma tercuman oldun. Gerçekten bu sitede sırf muhalif olmak için yorum yapanlar var insanın ayarlarını bozuyor. Zaten moralimiz bozuk olduğu için konu açıyoruz destek olmak yerine nasıl köstek olsam diye pusuda yatıyorlar sanki. Fikrin farklıysa bile alaycı aşağılayıcı konuşmayın bari. Garipler gerçekten.
Yoo eşinizle ilişkinizi örnek göstermedim sizin kuyruk acınız oldu birden anlattınızİyi okuyun o zaman. Benim eşimle ilişkimi örnek gösterdi. Bende anlattım
Aynen öyle mutsuzluklarını kamufle etmek için iyi yöntemKim bilir belki de kendi sorunlarını bu şekilde unutuyorlardr? İnsanların dertleriyle ilgili saçma sapan yorum yapmak meslek oldu sanırım. Can sıkıntısı işte yapacak başka işleri yok boşver
ay sen çok yasa harikasın gecenin bu vaktinde güldürdün beni Allahta seni güldürsünYoo eşinizle ilişkinizi örnek göstermedim sizin kuyruk acınız oldu birden anlattınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?