- 11 Ekim 2017
- 1.144
- 12.753
- 128
- 34
- Konu Sahibi Suleymanin Hurremi
-
Neyse ki tüm kk öğrendi bayanın eşi onu seviyormuş bizimki sevmiyor sankiAynen öyle mutsuzluklarını kamufle etmek için iyi yöntem
:) Benim eşim ben hasta olduğumda etrafımda dört döner tatlım. Asla tek başıma doktora gitmem eşim hep yanımdadır. E sende haklısın eşin yardımcı olmadığı için anneni çağırıyosun. Allah kocana değil ama sana sabır versin. İlgisiz koca çok zor
Çok geçmiş olsun size eşine de yazıklar olsun sinirden öldüm burda:/Eşim duygusuz bir insan. Ayağımı çatlattığımda ben gelemem bin tramvaya git hastaneye demiş bir insan. Yada bi tencere çorba pişirmesini sabahtan akşama kadar aç beklediğim oldu. Psikolojik olarak yanımda zaten hiç değil. Gelip de baş ucuma nasıl oldun asla demez çalışma odasına kapatır kendini. Ben korkuyorum dudağım ucukladı bu yüzden annemi yanımda istiyorumo öyle dedikten sonra annem gelse bile zaten ben huzurlu olmam...
Eşinizle konuşmadan annenizi çağırdıysanız ve eşinize adeta emr-i vaki yaptıysanız ona kızmış olmasın.Bir de bu taraftan bakın olaya.Selam hanımlar dün telafisiz doktor hatası diye bi konu açnmıştım okumayanlar için özetle diş doktorum dişlerimi katletti ve yeni doktora gittim. Bu hafta içinde 6 tane dişim çekilecek.
Neyse sorun şurada eşim doktora yapıyor iki ay sonra jüride geldiği aşamayı anlatacak gözleme süreci işte. Evde yoğun çalışıyor. Ama benim dişler de çekileceği için üst üste yemek yapmak bulaşık çamaşır idare etmek zor olacak eşim zaten yardım eden biri değil bende mecburen annemi çağırdım. Annem istanbuldan gelecekti. Eşime söylediğimde gelemez ben ders çalışıcam neden çağırıyorsun dedi. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Daha jüriye 2 ay var bütün yaz yattı şimdi sıkışınca saldırıyor üstelik annem tek gelecek babamda yok bir zararı yok yanında sürekli durmak zorunda değil zaten bize yardım için gelecekti. Bana bakmıyor dişçiye kendim gidip gelicem işlerini bahane ediyo tramvayda bayılıp kalmaktan korkuyorum. Evde bi tabak çorba vermeyecek üstüne benden yemek bekleyecek. Bana hiç acımıyor bencillikte üstüne tanımıyorum. Çok bozuldum hala aradın mı anneni gelmemesini söyledin mi diyor. Bende umarım senin annenler benim sınav zamanım gelmek isterler dedim. Sıkıldım anlatmak istedim...
Kısasa kısas hiç yapmadım eve gelen basibi ile gelir ben sadece canı acısın diye söyledim. Çocuğunun suçunu zaten anne babasından çıkaramam yaşlı insanlar. Çok bayılmıyorum ama saygı gösteriyorum her zaman. Eşim böyle garip bi insan. Ben zaten çok sıkıldım aileme tek göndermiyor da sorsan okumuş insan. Kafa 1800lerde
Ne vicdansızca iğrenç bir yorum. Konu sahibinin acısını körükleyerek, egonuz tatmin oldu mu merak ettim ?:) Benim eşim ben hasta olduğumda etrafımda dört döner tatlım. Asla tek başıma doktora gitmem eşim hep yanımdadır. E sende haklısın eşin yardımcı olmadığı için anneni çağırıyosun. Allah kocana değil ama sana sabır versin. İlgisiz koca çok zor
evet zamaninda dersine calismayip son vakte birakmis birileri rahat olamayacak ders calisamayacak diye yeni evli ve hali hazırda uzuntuleri olan bi kadın 6 dişi cekilecek bi sürü zorluk yasayacak ve bunun yaninda annesini yardima cagirmaya hakki bile yok!!! Adalet kavraminiza hayran kaldım!!! umarim ogrencileriniz arasinda da bu sekilde bi karar mekanizmasi kullanmiyorsunuzdur..zira cocugumun öğretmeni olmanizdan korkarim...Sana göre zararı yok. Sonuçta annen geldiğinde rahat olamayacak ders çalışamayacak
kocanız hastayken siz dersleriniz var diye rahat rahat calisin ister ciplak gezin ister baska sekilde..o adam da hastalığıyla ayrica evdeki tuuuum diğer islerle başbaşa kalsin..ne var cnm adam hastaysa , sizin dersleriniz daha muhim sonucta,adam da biraz sabretsin...Evet odaya tıkılıp kalcak. Mesela ben şu an ders çalışıyorum . Eğer kaynanam gelse evde rahat olamam. Evde ister çıplak geziyorum ister başka şekilde. Bazen salona gelip ders çalışıyorum. Ama kaynana olduğunda yapamam. Kadın biraz sabretsin sınavdan sonra getirsin annesini
ben de dusuncelerimi belirtmek istedim,umarim hoşgörürsünüz yazdiklarimi...Burada derdinizi anlattınız herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil. Ben böyle düşünüyorum iyi geceler
egonuzu mu tatmin ediyosunuz,karşı tarafi acitmaya mi calisiyosunuz anlayamadim tatlim :) keşke ilgisiz kocayla birlikte hastalik durumunun olmasinin ciddi anlamda nasil bi zorluk olduğunu anlayabilmis olsaniz...:) Benim eşim ben hasta olduğumda etrafımda dört döner tatlım. Asla tek başıma doktora gitmem eşim hep yanımdadır. E sende haklısın eşin yardımcı olmadığı için anneni çağırıyosun. Allah kocana değil ama sana sabır versin. İlgisiz koca çok zor
konu sahibinin cevaplarında hic bi terbiyesizlik Göremedim..sizin tavrinizin yaninda harikulade tatlış bi üslup kullanmış..bence de siz çok terbiyesiz,duyarsız,acımasız,bencil birisiniz..ve şunu da ekleyeyim,konuya yaklaşımıniza bakınca,hasta esinize dersleriniz varken yardimci olacaginiza asla inanmiyorum...Eşim hasta olsa ben ona çok güzel bakarım çünkü eşimi seviyorum. Ama sen diploma insanı gerçekten insan yapmaz diyecek kadar terbiyesiz bir insansın. Asıl sen benden istemediğin bir yorum duyduğun için coştun. Seni kibliyorum. Senin terbiyende bir insanın seviyesine inemem
eveeeettt tüm kk eşinizle olan mutlulugunza şahit oldu,rahatlayıp güzel bi uyku cekebilirsiniz...caresiz ve uzgun bi kadina yazdiklarinizdan dolayi da vicdan yapmayin elbette,ne var cnm katlansin dimi....?İyi okuyun o zaman. Benim eşimle ilişkimi örnek gösterdi. Bende anlattım
Genelde kendini veya etrafını övenler tam tersini yaşıyorlardır:) Benim eşim ben hasta olduğumda etrafımda dört döner tatlım. Asla tek başıma doktora gitmem eşim hep yanımdadır. E sende haklısın eşin yardımcı olmadığı için anneni çağırıyosun. Allah kocana değil ama sana sabır versin. İlgisiz koca çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?