Eşim annemi istemedi

Wawww ne olmus burda kizlar bosuna kiriyorsunuz birbirinizi konu sahibi bir derdini anlatiyor ki hakli anneler basimizin taci hele ki kiz annesiyse baldir sekerdir istememek de ne demek. Anneler gidince bu dunyadan kiymetini anlarlar

esinin hadsizligi ne bak.nasil anneni istemez.onun kv o.saygida kusur etmemesi gerekir.ne kadar ayip ya annene gelmemesini soyle.sizde ona senin annenler de grlmesin ozaman bende onlari istemiyorum de bakalim tepkisi ne olacak.
bu ne saygisizlik size hic deger vermiyomu kavga edin vurun masaya yumrugunuzu.burda ki sacma yorumlari sa sallayin gitsin.onlar baskalarini sinir ederek rahatliyorlar.sorunlu insanlar cunku..

İnsanın derdiyle insanı vurmak ne kadar itici..
Kadıncağız "Eşim ben hastayken benimle ilgilenmiyor" diyor.
Sizin bu bayanı teskin edeceğiniz yere kendi mutluluğunuzu göze sokma çabaları...
Ayıp ya.
Öğretmeni geçtim de oraya örnek yazmayaydınız iyiydi.

Son düzenleme:
Yüksek lisans tez döneminde birisi olarak doktora tez döneminde bir insan nasıl stresli ve dengesiz olabileceğini az buçuk tahmin edebiliyorum. Bence biraz anlayışlı olmanız gerek jürisine kadar..

kendinize göre yemeginizi yapın doktorunuza öyle gidin.
bir kere de 6 diş çekilmesine de müsade etmeyin.
bir kaç kere de yapmasını rahatsızlıgınızı anlatın doktora.
eşiniz gibi anlayışsız zannetmeyin herkesi.
annenizi istemeyen insana annenizi getirip hizmet ettirmeyin.

Doktora zor bir süreç. Belki eşin evde birini şu surecte istememekte hakli olabilir.

Ama sen de ev isleri ve temizliğe zaman ayiramayacak kadar kötü hissediyorsan eşin 'aradin mi anneni gelmemesini soyledin mi?' Diye sorduğunda 'ben tedavi görürken ev işlerini ve yemeğimizi yapar diye istemiştim. Sindi her sabah gelecek evimi yemeğimi halledecek gundelikci bakiyorum bulur bulmaz anneme gelmemesini soyleyeceğim.' De

Burada kim önce kib lenirse o ceza alıyor.kk yöneticileri herhalde yazılanları okumadan kim kafasına göre önce kiblerse onu cezalandırıyor.haklı haksız ne yazmış okunmuyor.çünkü yazılanları okudum ve konu sahibi bir şey demeden karşı taraf yükselmiş ve kışkırtıcı şeyler yazmış .benim de daha önce başıma geldi.sucsuzken ceza aldım.kk yoneticilerinin eşit ve adaletli davranmadığını düşünüyorum.beni de pasif yapabilirler.Ama bu dusuncedeyim.

Çok geçmiş olsun size eşine de yazıklar olsun sinirden öldüm burda:/

Eşinizle konuşmadan annenizi çağırdıysanız ve eşinize adeta emr-i vaki yaptıysanız ona kızmış olmasın.Bir de bu taraftan bakın olaya.
Annenizle eşiniz arasında bir sorun mu var?

Yaptığı ne büyük ayıp ya.. şimdilik ayıya dayı deyip güzelce konuşun, çağırdım artık çok kırılır bir daha senden habersiz davet etmem, zaten kısa bir süre kalacak, hem ben senin de mağdur olmanı istemiyorum gibi gibi alttan alarak konuşun.

Siz çalışıyor musunuz ?
Paranız varsa gidip annemizin yanında olsanız tedavinizi

Ne vicdansızca iğrenç bir yorum. Konu sahibinin acısını körükleyerek, egonuz tatmin oldu mu merak ettim ?

birileri banlanmis.ama neyseki konu kapanmamis..

Sana göre zararı yok. Sonuçta annen geldiğinde rahat olamayacak ders çalışamayacak
evet zamaninda dersine calismayip son vakte birakmis birileri rahat olamayacak ders calisamayacak diye yeni evli ve hali hazırda uzuntuleri olan bi kadın 6 dişi cekilecek bi sürü zorluk yasayacak ve bunun yaninda annesini yardima cagirmaya hakki bile yok!!! Adalet kavraminiza hayran kaldım!!! umarim ogrencileriniz arasinda da bu sekilde bi karar mekanizmasi kullanmiyorsunuzdur..zira cocugumun öğretmeni olmanizdan korkarim...

kocanız hastayken siz dersleriniz var diye rahat rahat calisin ister ciplak gezin ister baska sekilde..o adam da hastalığıyla ayrica evdeki tuuuum diğer islerle başbaşa kalsin..ne var cnm adam hastaysa , sizin dersleriniz daha muhim sonucta,adam da biraz sabretsin...

Burada derdinizi anlattınız herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil. Ben böyle düşünüyorum iyi geceler
ben de dusuncelerimi belirtmek istedim,umarim hoşgörürsünüz yazdiklarimi...

egonuzu mu tatmin ediyosunuz,karşı tarafi acitmaya mi calisiyosunuz anlayamadim tatlim :) keşke ilgisiz kocayla birlikte hastalik durumunun olmasinin ciddi anlamda nasil bi zorluk olduğunu anlayabilmis olsaniz...

konu sahibinin cevaplarında hic bi terbiyesizlik Göremedim..sizin tavrinizin yaninda harikulade tatlış bi üslup kullanmış..bence de siz çok terbiyesiz,duyarsız,acımasız,bencil birisiniz..ve şunu da ekleyeyim,konuya yaklaşımıniza bakınca,hasta esinize dersleriniz varken yardimci olacaginiza asla inanmiyorum...

İyi okuyun o zaman. Benim eşimle ilişkimi örnek gösterdi. Bende anlattım
eveeeettt tüm kk eşinizle olan mutlulugunza şahit oldu,rahatlayıp güzel bi uyku cekebilirsiniz...caresiz ve uzgun bi kadina yazdiklarinizdan dolayi da vicdan yapmayin elbette,ne var cnm katlansin dimi....?

Gidip annenizin yanında yaptirsaniz dişlerinizi hem daha rahat vakit gecirirsiniz. Böyle evlilik olmaz ki ya neden çekiyorsunuz bu adamı. Kendi kıymetinizi bilin lütfen. Annenizi istememesine gelene kadar çok daha büyük sorunlariniz var.

Genelde kendini veya etrafını övenler tam tersini yaşıyorlardır

Konu sahibi arkadaşım, hani kpss bekliyorum demişsiniz, boşanmak istiyorsunuz galiba. Neden bekliyorsunuz? Ailenizin yanında çalışsanıza? Bu adam da haketmediği bir insanla evli olmak onurunu yaşamasın. Bırakın kendi sevgisizliği içinde boğulsun. Annenize de bir şey demeyin bence, gelsin, eşinizin tavrına göre sonraki adımınızı belirlersiniz. Saygısızlık edrse ona göre siz de annenizle tası tarağı toplar dönersiniz.

Kimse kusura bakmasın erkek annesiyle kadının annesi arasında dağlar kadar fark var ( istisnalar hariç )

Kadının annesi hiçbir şeye ses etmez, oğlu o evde yaşıyor diye kendisini o evin sultanı , kocasının karısını da evin hizmetlisi diye görenler gibi yapmaz , yardım eder, kusur aramaz, kızına destek olur.

Diş çekimi basit bir şey değil , desteğe ihtiyaç olunur. 6 diş travmaya sebep olabilir üstelik şeker hastasiysa.

Odana kapan çalış, kadının calismanda ne etkisi olabilir ?

Hizmet mi bekleyecek , dırdır mi edecek ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…