- 24 Ağustos 2018
- 4.296
- 10.957
- 208
Benim ailem bana gelmez hala kagit ustunde evliyim. Evliyken ailem bana hic gelmedi istemezler kizlarinin duzeni bozulsun damat rahatsiz olsun ailem heo derki aman cocugum sen iyi olda biz iyiyiz sukur Allah muhtac etmesin. Ama maddi manevi hep yanimdalar. Abim evlendi abimede gitmiyorlar gelin rahatsiz olmasin diye. Ama gelinede hediyeler alirlar halini hatrini sorarlar. Gelin bizimkileri cok sever. Ama benim esimin karakterinde sorun var kendi ailesi gelio aylarca kaldigi icin kendi ailesinin pisligini kapatmak icin benim aileme her daim bok atmistr. Demem oki benim ailem gercekten harikaymis bazi ailekeri gorunce. Simdi bu kayinvaliden yeni gitmis ne diye gelip tekrar kaliyorKızlar eşimin annesi başka şehirde. Kızıyla komşular. Biz istanbuldayiz pandemiden önce bizdeydi, 1 ay kadar kaldı. Bir sebeple gitti. Ama eşim annesini her gün arıyor yalnız kalmasına cani dayanmıyor. Biraz önce aradı annecim gelip seni alayimmi dedi, o da heralde gelecek ay gel dedi. 3 hafta sonra o şehre gidip alacak yine annesini, yine 1 ay kalır.
Bende 42 yaşına geldim ve bu uzun misafir etmeler beni bozmaya başladı. Kontrolde bende değil çünkü ucu açık. Ne zamana kadar belli değil. Ayrıca kızına hiç yatiya gitmememesi de enteresan. Damattan çekiniyor sanirim.
Sizce ben nasıl vaziyet alayım, siz olsanız ne yapardınız bu sonu görülmeyen misafirlikler hakkında?
1 ay nedir ya . Bana ters. Bana gore aileler elden ayaktan dusmedigi surece muhtaclik yoksa ki bana gore muhtaclik varsada el birligiyle bakici tutulur. Ben giderim haftada bir temizlik yemek yaparim. Aradada dgisiklik olsun diye getiriirm eve bir hafta havasi dgissin.yani ben olsam dogrusu budur.ama erkek aileleride erkeklerde asla anlamior.