Eşim annesinin yanında bana bağırdı çağırdı

aysgla

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Mart 2023
267
-47
16
26
Arkadaşlar eski konularımdan da eşimi ve beni az çok biliyorsunuzdur . Eşimin annesi bizim evde birkaç günlüğüne . Ben çok hastalandım hem üşüttüm ziyaretim hem crp yüksek idrar yollarım ağır enfeksiyon oldu mide bulantım baş dönmem var işten geldim eşimle yine de alışverişi yaptım eve geldim yemek hazırladım yemekte kötüleştim çok ağrım ve bulantım başladı daha dayanamadım eşim doktora gidelim dedi yok dedim ilaçları az önce aldım biraz dinleneyim . Annesi de mutfağa geçti mutfağı toplucak . Eşim sıcak su torbası yapayım mı dedi olur dedim gitti yapmaya annesi yapma enfeksiyonda iyi gelmez demiş yapmadan geldi dedim siz çok biliyorsunuz ya yap nolur dedim karnım çok ağrıyo ama eşim beni ciddiye alan cümleler ama dalgacı mimiklere sahip şekilde cevaplar veriyo yanıma uzandı telefonda oyun oynucak neyse annesi çağırıp duruyo bulaşık makinesi nasıl çalışıyor diye birkaç kere baktılar yapamadılar o halde gelip bana sordu ben de Afralı şekilde kalktım sedim ki misafir mi gelecek ne bu bulaşık makinesi telaşı çalıştırırız sonra dedim ağrım var onun da gerginliğiyle . Eşim de bana bağırdı avazı çıktığı kadar . Yakasını çekiştiriyo çıldırmış gibiydi bana terbiyesiz saygısız sen bilerek yapıyorsun ben senin amacını biliyorum gibi yorumlar yaptı . Ben ağlayarak odama geçtim bişe demeden . Sonra eşim evden gitti . Geri geldi . Annesi Diyoki sen afralısın ondan fevrilendi ben se dedim bu kadar bağırmasına ne gerek vardı hastayım insan geeginleşebilir . Eşim se bilerek böyle yaptığımı düşünüyor annesine el bebek gül bebek ilgilenmeme rağmen . İkisinde beni suçladılar . Şimdi beraber oturuyorlar eşim ben annemle oturmam dedi . Ben dedim ki ben hiç ailemin yanında böyle sana bağırdım mı hakkımı size helal etmiyorum dedim . Gitti taa nişanlıyken ben terapi görmeden önce olan bi ses yükseltmemi örnek gösterdi yüzüme vurdu . Sürekli eski hallerimi yüzüme vuruyor düzelmiş olmama rağmen sürekli bende kötülük arıyor gülüyorum sen niye gülüyorsun biliyorum hastalanıyorum sen neden böyle yapıyorsun biliyorum diyip duruyor nolur yardım edin ben napıcam 😩😩

Yani enfeksiyona sıcak su iyi gelmez diye biliyorum ben de, o konuda gereksiz yükselmişsiniz.
Mutfak derli toplu olsun diye de acele etmiştir, bazıları öyle. Arkadaşımın annesi bizde kaldı bi süre, masayı 2 dakika geç toplasam içeri kafasını uzatır "muhtarın karısı mı toplayacak sofrayı" derdi ve bu kadın benim hiçbir şeyim değil :)) bazılarında var bu, oradaki tavrınız da bana yüksek geldi.

Ama hiçbiri eşinizin o kadar yükselmesini gerektirmiyor, yakasını paçasını çekiştirecek kadar neye sinirlenmiş anlayamadım, abartmış, hele de annesi de olsa misafir olan biri varken evde. Gereksiz. Annesi olunca şımardı galiba

Afralısın ne? TDK'ya yeni kelimeler eklenmiş.
Bana siz abartmışsınız gibi geldi. Sanırım eşiniz, kaynananız geldiği için böyle davrandığınızı düşünüyor. Bağırması gerekmiyordu tabiki, amaann ne bileyim saçmasapan bir olay olmuş.

Eşinizin bağırmaya hakkı yok. Saçmalamış. Ama siz de 1,2 günlüğüne gelen kv yi istememişsiniz belli onun gerginliği ile hastalığı bahane edip tavır yapmışsınız bu da bana yanlış geldi
Ne alaka istememek eşim yokkende bende kaldı beraber yattım kadınla dediki sen ne iyi insansın hediyeler herşeyi aldım yedirdim içirdim dedim kimse olmasa ben varım yanında

Kimse hasta diye kimseye yükselmesin valla hastaysa dönsün kıçını yatsın milletle didişmeye haliniz varsa makinenin iki tuşunada basar çalıştırırsınız.
Bağırmadım ki sadece niye acele ediyorsunuz makine için ikide bir makine makine misafir mi gelecek dedim yaparım sonra ben

Bağırılacak bişey mi var bunda avazın çıktığı kadar

Valla sizin evlilik bitmiş niye zorluyorsunuz anlamadım. Kavga ettikçe kocanıza ses edemeyip burayı günlük gibi kullanmayın. Ya eşinize ılımlı olup her konuda fırtına koparmayın, bir süre sonra tepkiniz değersizleşir çünkü, ya da ayrılın bitsin. Eşim babet giyme dedi, eşim şaka yaptı alındım, eşim kızdı bilmem ne, sürekli aynı döngü.

Ay hakikaten sinir bozucu olmuşsunuz yalnız.

“Siz çok biliyorsunuz ya” dese bana biri “ne halin varsa gör” der geçerim.

Kadın makineyi çalıştıracakmış, ne var bunda? Siz iyi hissedince toplarsınız diye beklese yine konu açardınız.

Ay hakikaten sinir bozucu olmuşsunuz yalnız.

“Siz çok biliyorsunuz ya” dese bana biri “ne halin varsa gör” der geçerim.

Kadın makineyi çalıştıracakmış, ne var bunda? Siz iyi hissedince toplarsınız diye beklese yine konu açardınız.
Ne alakası var eşim yanıma geliyo KV çağırıyor çocuk iki dakika yanımda duramadı saçma bence

Yalnız kayınvalide haklı, enfeksiyon için sıcak su kullanılmaz.

Kocan iki yönden haksız.
1. İnsan bir bulaşık makinesi çalıştırmayı nasıl bilmez?
2. Bağırmaya ne gerek vardı
Üşüttüm de yazmışım ishalim yazmışım görüyor musunuz

İkinizde haksızsınız

Back
X