Eşim annesinin yanında bana bağırdı çağırdı

Herkes bi b.k biliyor gibi sanki daha önce idrar yolu enfeksiyonu geçirmiş gibi ahkam kesiyor. İyi gelir kardeşim !!! Kronik idrar yolu enfeksiyonu geçiren biri olarak nüksettiginde karnıma sıcak su ve hatta ısıtıcıyı açıp tam popomu da ona tutup rahatlarım. Bilimin ne dediği umrumda değil ağrım böyle geçiyor !! Ve o sırada yaşadığım gerginlik ve sinirlilikle herkesin kalbini kırabilirim.
Sen kendin kalkıp hazırlasana o gerzeklerin eline mi kaldın o bağırdıysa sen iki katı bağıracaktın hem anasına hem oğluna!
Gerçekten bende sağlıkçıyım herkes burda doktor kesildi bana da iyi geldi ağrım sıcak su torbasıyla rahatladı

Allah korusun verem olmuş gibi davranmaya ne gerek var yahu? "Siz çok biliyorsunuz" falan. Kayınvalidenizin sizi hastasınız diye öpüp koklamayacağına göre, kadın da mutfağı topliyim bir yardımım olsun demiş.

Ayrıca üşütmek üst solunum yollarının virüs ile enfekte olmasına denir. Su torbasını koyup ısınınca üşütmeniz geçmiyor?
Ağrıya iyi geliyor

Abartma ya.
Biliyorum bende o ağrıyı.
O zaman hastane teklifini kabul edecekti konu sahibi.
Yok cinayetlik yok küfrederim falan.
Böyle abartılı tepkilere gerek yok
Ettim bu kez diyor ki akşama kadar hastanedeydin (çalıştım) niye gitmedin diyor e akşam kötüleştim

Hastasın geçmiş olsun, kocanında o kadar yükselmesini doğru bulmuyorum ama sende fevri davranmışsın. Kadın sana yardımcı olmak istemiş ne var bunda?

Kadına çemkirmedim eşime dedim bu bir ikincisi de bağıran Çağıran her fırsatta kızan adam iyi ben mi haksızım ne tuhafsınız ya
tuhaf olan sizsiniz
tuhaf saygısız geçimsiz

siz çok biliyorsunuz ya ne biçim bir laftır kv duydu mu bunu siz söylerken

kv ile iyiyizdir o kadar iyi olmamıza rağmen bu lafı ben desem ya da o da bana dese hiç çekemeyiz ikimizde

tedaviye başlayıp düzensiz ilaç kullanırsanız maalesef düzelemezsiniz

siz istiyorsunuz eşiniz hiçbişey demesin sürekli ağzınıza baksın

Cok biliyorsunuz gibisinden söylenmesen kavga cıkmazdı ama eşin de sana annesinin yanında bağıramaz yok öyle bir dünya annesi anne olsa zaten tamam bagırma esine özür dile falan derdi

Konu sahibi siz birikmişliklerinizi hastalık mazeretinin arkasına sığınarak kusmuşsunuz ama eşiniz daha sert çıkmış. Birikmişlikleriniz konusunda haklısınız, sadece yanlış zamanda yanlış tepki göstermişsiniz ve yine siz üzülmüşsünüz. Sakinleşip sağlıklı şekilde iletişim kuramadığınız sürece eşinizle çözüm bulamazsınız. Haklı yada haksız olsanız da gösterdiğiniz her tepkiye kat kat fazla karşılık alıyorsunuz. Demek ki eşinizle yanlış bir iletişim şekli bu. Eşinizi en iyi siz tanırsınız, daha fazla yıpranmadan ve yıpratmadan doğru iletişim şeklini bulursanız sorunlarınız çözülür.

Çoğu erkek öyle hasta kadına tahammülleri yok erkek hastalanınca kadın etrafında pervane döner
Çoğu zaten ana kuzusu anaları yanlarında olunca daha bi değişik oluyorlar

Back
X