Eşim annesiyle tartıştı

Siz bu ses mevzusuna aşırı derecede takılmışsınız. Kadın gamsız değil ki diğer torunlarına bakıyo bu yaşta. Siz beklentiye girmeyin diye yazın aramıyodur. Çünkü böyle şeyler için küsen bir gelin var ortada kadın napsın iki gelini arasında kalacağına önceki düzenine devam ediyo. Bence torununu da seviyo sadece sizin yüzünüzden aramak istemiyo

Sizi anlıyorum lakin beklemeyin minnet etmeyin hele bu sebepten kalp kirmayin. Mümkün olsa da eltimle ve bana olan davranışlarını videoya alabilsem, ona iş buyuramaz ona cemkiremez ama eltim samimi degildir. Benle daha farklı bir muhabbeti var onla farklı napayım karalar bağlayan yas mı tutatlim yaşını başını almış insanlar bizden mi ogrenecekler torun sevgisini takilmayin valla takilmiyorum böyle şeylere,canımı sıkan bir tutum olursada çatır çatır söylüyorum anlarsa ekime anlamazsa kasima. Siz esinizle olan huzura bakın gerisi boş.

Başkasından duyuyorum babaannesi şöyle böyle diye
Düşünüyorum bizimkisinin hiç umrunda değil
Kabahat eltimde değil
Eltimin ağzına bakan 50 yaşındaki kadının
İnanın psikolojimi bozdular
Bir de Facebook'ta profil resmini değiştirmiş
Diğer torunuyla fotoğrafını koymuş

Ben böyle bir şey görmedim ya
Hiç böyle bir kayınvalidem olucağı aklıma gelmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…