Eşim aserdigim seyleri almıyor

Nutella’ya 90 lira diyene çatmamış, çünkü o konu sahibine kocasını övmemiş.

Yemek konusu kapatılsın, konu sahibinin canı çekebilir yazıldıktan sonra yazdınız bu mesajı.
Nutellalar, makarnalar, karpuzlar ortadan kalkmıştı zaten. Keşke başkalarına söylediginiz gibi ara mesajları sizde okusaydiniz.

+1111111111

Yarım kilo çileği alıp getiremeyen adam da konu sahibine kredi kartını vermişti çünkü Getir’den, Banabi’den söylesin diye

Şu an ben de aşeriyorum sayenizde not: hamile değil, oburum

Bundan daha kötüsü ne biliyor musunuz? Çocuğunuzun canının istediği bir şeyi alamamak. Baban para vermiyor o yüzden alamam isteme mi diyeceksiniz? Sokağa çıkınca bayılan kadın evde dolaşırken de bayılır. Neyse en azından akşam gelir kaldırır sizi düştüğünüz yerden.

Hiç, çocuğuna çok düşkün olur bir dediğini iki etmez demeyin. Bu karakterde adamlar oturup bebek bezi sayar. Sütünüz olmasa eski usül mama yap der. Hiç mi düğün takınız yok, hiç mi kenarda gizli saklı tuttuğunuz 300-500 TL yok? Adam dün böyle olmadı değil mi hep böyleydi. Kendi çilenize küçücük bir bebeği de ortak edeceksiniz, ne hakkınız var buna?

Benim babamda öyleydi hatta hep korkuyorlardı baba evinde herşeyi yiyip içiyorsun şimdi evleniceksin inşallah kocanda alır diyorlardı çok şükür o da alıyor allah razı olsun
Babanız çok korkuyorsa keşke çalışıp istediginiz herşeyi kendi almanız konusunda yonlendirseymiş. Oturup baba evinde yiyor inşallah koca evinde de istediğini yer diye dua etmekten daha faydalı bir iş yapmış olurdu.

Kendinizi soktuğunuz hale bak ya. Çalışsanız kendi ayaklarınızın üzerinde dursanız hemen çocuk yapmasanız olmazdı çünkü. Valla ben size zerre üzülmedim gereksiz romantizm de kasmayın hiç. Esas o bebeğe yazık iki sorumsuz ebeveynle yarım yamalak beslenerek büyüyecek.

Bir yıldır evliyim daha para vermedi elime bisey istersem alıyor disari çıkarsak yani öyle yapıyordu
Cok uzuluyorum bir meslegi birikimi olmadan evlenen insanlara. Kuzum ilerde cocugun birsey isteyecek param yok demek zoruna gidecek sana tavsiyem bir işe gir.. hamilelikten sonra. Koca da olsa minnet etmeyin ya deliriyorum boyle seylere seni nasil parasiz birakir

bu çoçuğu tek yapmadım deseydin alsın biraz sesin çıksın seninde beklenti içine girmeden ağzınla defalarca söyle o ne ya

Kizlar hamile bir kadin var lutfen biraz daha hosgorulu yaklasalim yargilamadan guzel olumlamalar yapalim olan olmus artik

Kış günü erik erik diye tutturan arkadaşım geldi aklıma. Zavallı eşi otel otel gezip 4 tane dondurulmuş erik bulup gelmişti,onu da beğenip yiyememişti zaten, birşeye benzemiyordu. Ben 2 hamileliğimde de şunu aşerdim,bunu aşerdim demedim,canım birşeyler istedi bazen olmadık zamanlarda ama yarın alırım dedim geçiştirdim ,yarın canım hala istiyorsa aldım. Bazende unutmuş oluyordum sonraki gün. Aşermek bu mu bilmiyorum açıkçası.
Sizin istedikleriniz alınamayacak ,bulunamayacak şeyler de değil,durum sıkışıksa 1 kilo alamıyorsa bir avuç çilek alabilir(evde sadece kızım sever çileği,ilk gün yiyip 2.gün dolapta unuttuğu icin en fazla 2 avuc alıyorum bende marketten bozup çöpe atmayalım diye yani az da alınabiliyor gayet),cikolata zaten bulunabilir,alınabilir.
Eşinizle bence konuşun,neden almıyorsun durumumuz 1 avuç çilekle 1 çikolata alamayacak kadar kötü mü gerçekten diye sorun. Sebebini anlamaya çalışın. Bence kasıtlı yapmıyor ama bilemedim tabi ki.

Para isteyemedigin adamdan cocuk iste, harika.......

Gerçekten bana da çok garip geliyor,babam mesela hepimiz okuyalım mesleğimiz olsun diye çok emek verdi Allah razı olsun,okumadan yada bir meslek edinmeden koşa koşa evlenenleri anlayamıyorum,dünyanın binbir türlü hali var bir 5 lira bekliyor kocasından dışarı çıkamıyor çok üzücü

Durumumuzu bilmiyorum yazmış konu sahibi,benim anladığım evden eşten paradan bi haber

Yoo gayet iyi anlıyoruz. Hamile kadının eline 5 kuruş vermeyen adam canının çektiğini niye alsın? Sokağa çıkamıyorum başım dönüyor diyen kadına en azından bir taksi parası bile bırakmıyor. Sizce sorun aşermesi mi, kocasından para istediği halde alamaması mı? Aşermeden geçtim kadın kendini kötü hissetse kanaması falan olsa adamın eve gelmesini bekleyecek.

Benimki de öyle, kendi ayaklarimiz üzerinde duralım diye çabaladı hep. Kimseye ihtiyaç duymadan isteklerimize ulaşalım diye uğraştı. Arkadaşın yorumunu görünce şok oldum. Meslek edinmesi için yonlendirmediysen bile inşallah kocan da alır ne demek ya. Bari kocanda almak zorunda diye telkinde bulunda kızin da kendi isteklerinin başkasının insiyatifinde olduğunu dusunmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…