- 21 Kasım 2017
- 29.227
- 127.513
- 598
Nutella’ya 90 lira diyene çatmamış, çünkü o konu sahibine kocasını övmemiş.Siz sanırım yorumları pek okumamışsınız herkes herşeyden bahsetmiş atıyorum nutelladan salçalı makarnadan başka türlü türlü şeylerden onlar çok mu fayda edicek konu sahibine siz neden sadece benim yorumuma bu şekilde cevap verdiniz yada neden bana verdiniz nutellaya 90 tl verene değilde
Akıllı kadınları çok seviyorumNutella’ya 90 lira diyene çatmamış, çünkü o konu sahibine kocasını övmemiş.
Valla yapanlar yapıyor ben hamile değilim ama bilirim geçen saat 10 buçuk canım bi dondurma çekti bi dondurma çekti söyledim eşime çıktı gitti almaya hatta marketler kapanmış bi bakkal bulmuş açık ordan almış
Bu tür konuların asla şaşmazı başlık eşim beni çok seviyor, bana ilgisinden ölüyor, çok iyi anlaşıyoruz amaaa…
Aması maması yok
Eşiniz iyi biri değil
İlgili birisi değil
Sevgiyi ne sanıyorsunuz bilmiyorum ama sevmek te bu değil
1 senedir evli olduğunuz için hemen acele birde çocuk yapayım dursun kenarda diye düşündünüz muhtemelen. Ama keşke bu çocuğk doğdudan sonra hava ile beslenip birtek sevgiyle büyümeyeceğinide düşünseydiniz.
500 gr çileği alıp gelmeyen yada gelemeyen adam yarın paket paket bez taşıyacak eve. Rüyamda görsem inanmam.
Niye kendin almadın çık al, uygulamadan sipariş niye vermiyorsun bla bla vallah iyi oldu sizin yazdığınız kadın markete gidip çikolata almayı düşünememişti. Buraya konu açmak gelmiş aklına ama uygulamadan sipariş vermeyi düşünememiş.
Bazı yorumlar şaka gibi gerçekten.
Cebinde para olsa nenemde biliyor getirden sipariş vermeyi.
Hem konu sipariş vermek mi? Kadın hamile, ister naz yapsın ister gerçek olsun canı birşey istediğiyse gidip alacak paşanın oğlu. Kadın gayet her köşede olan yicekten istemiş, gidip mevsimi olmayan birşeyi istememiş, unutuysada tekrar bir koşu gidip alacak.
Bukadar basit
Yok erkekler düzmüş, duygusal değilmişi bla bla geçin bunları
Almıyorsa ortalıkta erkeğim diye dolanmasın.
Aserme diye bir şey var ya. Ben hamile değilken bile bir şeylere aseririm.Pis boğazlılık.
Ama mesela son gebeligimde bir sabah uyandım saat sekiz, bir mangal kokusu var aman Allahım. Komsulardan biri bu saatte mangal mı yakmış dedim. Bir güzel kokuyor. Benden başka kokuyu alan yok.O zaman asermenin nasıl bir şey olduğunu anlamıştım.
Babanız çok korkuyorsa keşke çalışıp istediginiz herşeyi kendi almanız konusunda yonlendirseymiş. Oturup baba evinde yiyor inşallah koca evinde de istediğini yer diye dua etmekten daha faydalı bir iş yapmış olurdu.Benim babamda öyleydi hatta hep korkuyorlardı baba evinde herşeyi yiyip içiyorsun şimdi evleniceksin inşallah kocanda alır diyorlardı çok şükür o da alıyor allah razı olsun
fıstık ezmesi mesela en sevdiğim şey bi kutuyu üç dort gunde yerim herseyi degil tabi onu çok fazla istiyordu canım iki uc kez aldı hemen bitiriyorum diye almayı bıraktı ne zaman bitirdin söyle böyle falan dedi gecende pogaca yaptim onuda cok severim daha gecen gun yapmadın mı şimdi bidaha neden yaptin dedi anlam veremiyorum çok gücüme gitti ama belki komik gelebilir ama su an bi fıstık ezmesi kutusu görsem oturur ağlarım hemen bitiriyorum diye almiyo artik çünkü
Cok uzuluyorum bir meslegi birikimi olmadan evlenen insanlara. Kuzum ilerde cocugun birsey isteyecek param yok demek zoruna gidecek sana tavsiyem bir işe gir.. hamilelikten sonra. Koca da olsa minnet etmeyin ya deliriyorum boyle seylere seni nasil parasiz birakirBir yıldır evliyim daha para vermedi elime bisey istersem alıyor disari çıkarsak yani öyle yapıyordu
bu çoçuğu tek yapmadım deseydin alsın biraz sesin çıksın seninde beklenti içine girmeden ağzınla defalarca söyle o ne yaEşimle aram çok iyi sevgisini her şekilde gösteriyor bana bebeğide heycanla bekliyo ama aşermek konusunda istediklerimi yarın alalım deyip almıyor hep geçiştiriyor kendi canı isterse aklına eserse alıyo geçenlerde çilek ve çikolata istedim yarın alalım dedi markete uğramış evin temel eksiklerini almis deterjan sabun peynir gibi onu almamış çok agirima gitti unutkan bi insanda değil. Gecede istemiyorum hep isten gelirken söylüyorum durumumuz fazla iyi değil ama bir çikolata sadece beni sevmiyormu diye düşünüyorum artık
Kizlar hamile bir kadin var lutfen biraz daha hosgorulu yaklasalim yargilamadan guzel olumlamalar yapalim olan olmus artikBir yıldir almıyormus elinize para vermiyormuş. Bu adamdan çocuk yapatsanız olacağı bu. Yarın birgun cocuga da bisey almaz. Esinizin maddi durumundan bile haberi iz yok. Esiniz sizi es olarak degil de bir esya gibi görüyor fikrinizin onemi yok. Ama konuya eşim veni çok sever yazmissınız secgi oyle bisey değil. Bazı insanlar sevginin ne demek oldugunu bile bilmiyor garip
nakit kullanmıyor kartıma da atıcam diyor ama geçiştiriyor hal böyle olunca bende isteyemiyorum artık eşim olsada bir yapar iki yapar insan yüzsüz gibi hissediyor sıkışık biraz ama istediklerim bazen bes on lirayi geçmiyor
Gerçekten bana da çok garip geliyor,babam mesela hepimiz okuyalım mesleğimiz olsun diye çok emek verdi Allah razı olsun,okumadan yada bir meslek edinmeden koşa koşa evlenenleri anlayamıyorum,dünyanın binbir türlü hali var bir 5 lira bekliyor kocasından dışarı çıkamıyor çok üzücüBabanız çok korkuyorsa keşke çalışıp istediginiz herşeyi kendi almanız konusunda yonlendirseymiş. Oturup baba evinde yiyor inşallah koca evinde de istediğini yer diye dua etmekten daha faydalı bir iş yapmış olurdu.
Durumumuzu bilmiyorum yazmış konu sahibi,benim anladığım evden eşten paradan bi haberKış günü erik erik diye tutturan arkadaşım geldi aklıma. Zavallı eşi otel otel gezip 4 tane dondurulmuş erik bulup gelmişti,onu da beğenip yiyememişti zaten, birşeye benzemiyordu. Ben 2 hamileliğimde de şunu aşerdim,bunu aşerdim demedim,canım birşeyler istedi bazen olmadık zamanlarda ama yarın alırım dedim geçiştirdim ,yarın canım hala istiyorsa aldım. Bazende unutmuş oluyordum sonraki gün. Aşermek bu mu bilmiyorum açıkçası.
Sizin istedikleriniz alınamayacak ,bulunamayacak şeyler de değil,durum sıkışıksa 1 kilo alamıyorsa bir avuç çilek alabilir(evde sadece kızım sever çileği,ilk gün yiyip 2.gün dolapta unuttuğu icin en fazla 2 avuc alıyorum bende marketten bozup çöpe atmayalım diye yani az da alınabiliyor gayet),cikolata zaten bulunabilir,alınabilir.
Eşinizle bence konuşun,neden almıyorsun durumumuz 1 avuç çilekle 1 çikolata alamayacak kadar kötü mü gerçekten diye sorun. Sebebini anlamaya çalışın. Bence kasıtlı yapmıyor ama bilemedim tabi ki.
Gerçekten bu saydıklarının hepsine bir de çocuk eklemek hangi kafanın hareketi hala çözemedim bravooo aynen çok seviyo seni hep ondanDoktora gittm bayılmam için tansiyonum düşüyor eşim dostum arkadaşım da yok olsada gidemem bu halde
Yoo gayet iyi anlıyoruz. Hamile kadının eline 5 kuruş vermeyen adam canının çektiğini niye alsın? Sokağa çıkamıyorum başım dönüyor diyen kadına en azından bir taksi parası bile bırakmıyor. Sizce sorun aşermesi mi, kocasından para istediği halde alamaması mı? Aşermeden geçtim kadın kendini kötü hissetse kanaması falan olsa adamın eve gelmesini bekleyecek.Cidden çoğu üye okuduğunu anlamıyor mu? ..kız hamileyim canım .... çekti kocam almadı diyor.Üyeler yok kuryeden sipariş ver yok aserdikleri ürün detayları, kocalarının gece gittiğini.. yavrum bı duygusal yıkım da buradan gördü
Benimki de öyle, kendi ayaklarimiz üzerinde duralım diye çabaladı hep. Kimseye ihtiyaç duymadan isteklerimize ulaşalım diye uğraştı. Arkadaşın yorumunu görünce şok oldum. Meslek edinmesi için yonlendirmediysen bile inşallah kocan da alır ne demek ya. Bari kocanda almak zorunda diye telkinde bulunda kızin da kendi isteklerinin başkasının insiyatifinde olduğunu dusunmesin.Gerçekten bana da çok garip geliyor,babam mesela hepimiz okuyalım mesleğimiz olsun diye çok emek verdi Allah razı olsun,okumadan yada bir meslek edinmeden koşa koşa evlenenleri anlayamıyorum,dünyanın binbir türlü hali var bir 5 lira bekliyor kocasından dışarı çıkamıyor çok üzücü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?