- 13 Ağustos 2022
- 8.822
- 4.471
- 123
- 32
Babam emekli maaşıyla eve neler neler aliyor.Tek maaş.Çok saçma çok bencilce ve çok acımasızca aşermesi gerekmiyor çikolata istemesi için insanız canımız normaldede çekiyor yani ben ara sıra diyorum çikolata al diye gidiyor bi kaç çikolata bi kaç çikolatalı başka bişe ıvır zıvır abur cubur dolduruyor torbaya geliyor ki benim eşimde 16 bin maaş alıyor ve bizimde kredimiz ve kiramız var bu biraz umursuzlukk
Karpuz sevilmez mi ?Ben karpuz sevmez, yemezdim. Gebeliğimde aserdim. O gün bugündür severek yiyorum. Bir de elmalı sodadan tiksinmiştim hâlâ içemem
Valla yapanlar yapıyor ben hamile değilim ama bilirim geçen saat 10 buçuk canım bi dondurma çekti bi dondurma çekti söyledim eşime çıktı gitti almaya hatta marketler kapanmış bi bakkal bulmuş açık ordan almışBabam emekli maaşıyla eve neler neler aliyor.Tek maaş.
Benim babamda öyleydi hatta hep korkuyorlardı baba evinde herşeyi yiyip içiyorsun şimdi evleniceksin inşallah kocanda alır diyorlardı çok şükür o da alıyor allah razı olsunBabam emekli maaşıyla eve neler neler aliyor.Tek maaş.
Sevmeyeni vatandaşlıktan mı çıkarıyorlar?Karpuz sevilmez mi ?
Ay maşallah sizin eşinize, konu sahibine şimdi çok faydası oldu.Valla yapanlar yapıyor ben hamile değilim ama bilirim geçen saat 10 buçuk canım bi dondurma çekti bi dondurma çekti söyledim eşime çıktı gitti almaya hatta marketler kapanmış bi bakkal bulmuş açık ordan almış
Bunlar zaten yapması gereken şeyler, normali bu yani. Minimum'a fit olup evlenmişsiniz, bir de böyle bi adamdan bu parasız haliyle çocuk yapmışsınız..Hergün arıyor isteyken vakit buldukça bebeğimizle napıyosunuz bakalim falan diyor gelince iltifatlar ediyo sen gittikçe güzellesiyosun diye hamile kalmadan öncede böyleydi uyurken saçlarımı okşuyo mutlaka seni seviyorum deyip öyle uyuyo giydiğim yaptığım söylediğim herseye tesekkur ediyo vs vs
Bu seni ilgilendiriyor mu acabaAy maşallah sizin eşinize, konu sahibine şimdi çok faydası oldu.
Bayılıyorum böyle yorumlara
Biz ne söylersek söyleyelim emin ol çok faydası olur sen akıl ver bari yazıktırAy maşallah sizin eşinize, konu sahibine şimdi çok faydası oldu.
Bayılıyorum böyle yorumlara
İşten geleceği sırada mı aşeriyosunuz? :)Eşimle aram çok iyi sevgisini her şekilde gösteriyor bana bebeğide heycanla bekliyo ama aşermek konusunda istediklerimi yarın alalım deyip almıyor hep geçiştiriyor kendi canı isterse aklına eserse alıyo geçenlerde çilek ve çikolata istedim yarın alalım dedi markete uğramış evin temel eksiklerini almis deterjan sabun peynir gibi onu almamış çok agirima gitti unutkan bi insanda değil. Gecede istemiyorum hep isten gelirken söylüyorum durumumuz fazla iyi değil ama bir çikolata sadece beni sevmiyormu diye düşünüyorum artık
Bu tür konuların asla şaşmazı başlık eşim beni çok seviyor, bana ilgisinden ölüyor, çok iyi anlaşıyoruz amaaa…Eşimle aram çok iyi sevgisini her şekilde gösteriyor bana bebeğide heycanla bekliyo ama aşermek konusunda istediklerimi yarın alalım deyip almıyor hep geçiştiriyor kendi canı isterse aklına eserse alıyo geçenlerde çilek ve çikolata istedim yarın alalım dedi markete uğramış evin temel eksiklerini almis deterjan sabun peynir gibi onu almamış çok agirima gitti unutkan bi insanda değil. Gecede istemiyorum hep isten gelirken söylüyorum durumumuz fazla iyi değil ama bir çikolata sadece beni sevmiyormu diye düşünüyorum artık
Noldu? Niye bukadar gerildiniz?Bu seni ilgilendiriyor mu acaba
Siz sanırım yorumları pek okumamışsınız herkes herşeyden bahsetmiş atıyorum nutelladan salçalı makarnadan başka türlü türlü şeylerden onlar çok mu fayda edicek konu sahibine siz neden sadece benim yorumuma bu şekilde cevap verdiniz yada neden bana verdiniz nutellaya 90 tl verene değildeNoldu? Niye bukadar gerildiniz?
Size siz diye yazan birine sen diye cevap vermenizden belli seviyeniz.
İnmeyeceğim ben.
Size iyi günler
Her yorumu okumadım.Siz sanırım yorumları pek okumamışsınız herkes herşeyden bahsetmiş atıyorum nutelladan salçalı makarnadan başka türlü türlü şeylerden onlar çok mu fayda edicek konu sahibine siz neden sadece benim yorumuma bu şekilde cevap verdiniz yada neden bana verdiniz nutellaya 90 tl verene değilde
İşte bende bunu diyorum tek ben değilim siz beni kestirmişsiniz bana yanıt verdiniz hepsini okusanız benim sadece onu yazmadığımı da görürsünüz zatenHer yorumu okumadım.
Bu tür yorumların konu sahibine ne gibi faydası var
Herkes yazdı diye doğrumı oluyor?
Kadının aklına sokmanın gereği varmı? Canın istediğini yiyememiş ken ay ben de hamileyken şunu canım çekiyordu sağolsun kocişim kasa kasa taşıyordunun kime faydası var yada bundan kime ne?
Kadın hamileyken canınız ne istiyordu diye sormamış dimi
Anlamiyorsunuz galiba?İşte bende bunu diyorum tek ben değilim siz beni kestirmişsiniz bana yanıt verdiniz hepsini okusanız benim sadece onu yazmadığımı da görürsünüz zaten
O zaman bunu kimseyi alıntılamadan yazacaktınız bana cevap olarak duyar kasmaya çalışarak değil anladınız mıAnlamiyorsunuz galiba?
Birşeyi birçok kişi yapınca yada yazınca doğru olmuyor diyorum
Aman neden laf anlatmaya çalışıyorsam bende sabah sabah
2 3 tane yorum okumuşsunuzdur elbette onlara normal yorum olarak yazsaydınız herkese itafen bende bunu anlatmaya çalışıyorumAnlamiyorsunuz galiba?
Birşeyi birçok kişi yapınca yada yazınca doğru olmuyor diyorum
Aman neden laf anlatmaya çalışıyorsam bende sabah sabah
Neyi kime yazacağımı size soracak değilim2 3 tane yorum okumuşsunuzdur elbette onlara normal yorum olarak yazsaydınız herkese itafen bende bunu anlatmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?