Eşim aserdigim seyleri almıyor

Babam emekli maaşıyla eve neler neler aliyor.Tek maaş.

Bacım bu devirde çirkef olacaksın. Muhtemelen sessiz sakin birisin. Seslenmiyor diye seni kafese kapatmış. Keşke ekonomik özgürlüğün olsaydı çok sinirlendim eşinize. Kendi ailen yakınında mı, üstelik hamilesin atıyorum sancın geldi eşin yok hastaneye gittin ama para yok böyle bir adamlık olmaz. 1 yıllık evliyim demişsin, keşke çocuğu erteleme vs yapsaydınız. Eşinin davranışları normal değil bu adamla bir ömür çok zor. Dediğim gibi bu devirde sesini çıkarıcaksınn gerekirse kavga çıkar kuzum benim

Ay maşallah sizin eşinize, konu sahibine şimdi çok faydası oldu.
Bayılıyorum böyle yorumlara

Bunlar zaten yapması gereken şeyler, normali bu yani. Minimum'a fit olup evlenmişsiniz, bir de böyle bi adamdan bu parasız haliyle çocuk yapmışsınız..

Üniversite mezunu biri gibi değil konuşmalarınız, cevaplarınız.
Bazı soruları mesela bilerek görmezden geliyorsunuz, cevaplamıyorsunuz.
Üni. bölümünüz ne?
Evde sizin başınıza birşey gelse minibüs/taksi parası yok ne yapacaksınız?
Kocanıza üni mezunu biri olarak bunu akıl edip nasıl söyleyemiyorsunuz?

"Çıkamıyorum bayılıyorum" demişsiniz. Sıcaktan mı bayılıyorsunuz?
Sabah serinliğinde çıkın yürüyüş yapın?

Ailenize/kendi ailesine haber verin "Bu adam eve market parası bile koymadan çıkıyor" diye.
Sizi eve kapatmış, beş kuruş vermiyor, evde köle gibi kapalı parasız pulsuz hizmet yapıyorsunuz sadece.
Sesinizi çıkarın, eve para bırakmak ZORUNDA.

İşten geleceği sırada mı aşeriyosunuz? :)
Geldiğinde sormuyo musunuz hani çikolata falan diye

Çare Getir, banabi, migros hemen :)

Bu tür konuların asla şaşmazı başlık eşim beni çok seviyor, bana ilgisinden ölüyor, çok iyi anlaşıyoruz amaaa…
Aması maması yok
Eşiniz iyi biri değil
İlgili birisi değil
Sevgiyi ne sanıyorsunuz bilmiyorum ama sevmek te bu değil
1 senedir evli olduğunuz için hemen acele birde çocuk yapayım dursun kenarda diye düşündünüz muhtemelen. Ama keşke bu çocuğk doğdudan sonra hava ile beslenip birtek sevgiyle büyümeyeceğinide düşünseydiniz.
500 gr çileği alıp gelmeyen yada gelemeyen adam yarın paket paket bez taşıyacak eve. Rüyamda görsem inanmam.
Niye kendin almadın çık al, uygulamadan sipariş niye vermiyorsun bla bla vallah iyi oldu sizin yazdığınız kadın markete gidip çikolata almayı düşünememişti. Buraya konu açmak gelmiş aklına ama uygulamadan sipariş vermeyi düşünememiş.
Bazı yorumlar şaka gibi gerçekten.
Cebinde para olsa nenemde biliyor getirden sipariş vermeyi.
Hem konu sipariş vermek mi? Kadın hamile, ister naz yapsın ister gerçek olsun canı birşey istediğiyse gidip alacak paşanın oğlu. Kadın gayet her köşede olan yicekten istemiş, gidip mevsimi olmayan birşeyi istememiş, unutuysada tekrar bir koşu gidip alacak.
Bukadar basit
Yok erkekler düzmüş, duygusal değilmişi bla bla geçin bunları
Almıyorsa ortalıkta erkeğim diye dolanmasın.

Noldu? Niye bukadar gerildiniz?
Size siz diye yazan birine sen diye cevap vermenizden belli seviyeniz.
İnmeyeceğim ben.
Size iyi günler
Siz sanırım yorumları pek okumamışsınız herkes herşeyden bahsetmiş atıyorum nutelladan salçalı makarnadan başka türlü türlü şeylerden onlar çok mu fayda edicek konu sahibine siz neden sadece benim yorumuma bu şekilde cevap verdiniz yada neden bana verdiniz nutellaya 90 tl verene değilde

Her yorumu okumadım.
Bu tür yorumların konu sahibine ne gibi faydası var
Herkes yazdı diye doğrumı oluyor?
Kadının aklına sokmanın gereği varmı? Canın istediğini yiyememiş ken ay ben de hamileyken şunu canım çekiyordu sağolsun kocişim kasa kasa taşıyordunun kime faydası var yada bundan kime ne?
Kadın hamileyken canınız ne istiyordu diye sormamış dimi

İşte bende bunu diyorum tek ben değilim siz beni kestirmişsiniz bana yanıt verdiniz hepsini okusanız benim sadece onu yazmadığımı da görürsünüz zaten

İşte bende bunu diyorum tek ben değilim siz beni kestirmişsiniz bana yanıt verdiniz hepsini okusanız benim sadece onu yazmadığımı da görürsünüz zaten
Anlamiyorsunuz galiba?
Birşeyi birçok kişi yapınca yada yazınca doğru olmuyor diyorum
Aman neden laf anlatmaya çalışıyorsam bende sabah sabah

Anlamiyorsunuz galiba?
Birşeyi birçok kişi yapınca yada yazınca doğru olmuyor diyorum
Aman neden laf anlatmaya çalışıyorsam bende sabah sabah
2 3 tane yorum okumuşsunuzdur elbette onlara normal yorum olarak yazsaydınız herkese itafen bende bunu anlatmaya çalışıyorum

2 3 tane yorum okumuşsunuzdur elbette onlara normal yorum olarak yazsaydınız herkese itafen bende bunu anlatmaya çalışıyorum
Neyi kime yazacağımı size soracak değilim
İster size, ister genele yazarım
Nasıl ki siz her yazdığım yoruma bir değilde birkaç cevap yazıyorsunuz onun gibi
Neyse dediğim gibi size iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…