Eşim aserdigim seyleri almıyor

Ben bezelye yemeği aşerdim Normalde pek sevmezdim üstelik nasıl canım istediyse 3 tabak yemiştim
Ben aşermedim aşermedim hatta aşermenin yalan olduğunu kadınların uydurduğunu düşünmeye başlamıştım ki
7 ayımda gece 3 buçuk gibi uyandım ve beyin dil çorbası aşerdim

Adam beni ciddimisin sen ya diye götürdü çorbacıya
Bir içtim. Bir içtim bir güzeldii

Ben nefret ederim birde sakatattan
Şu anda bile içtiğim o günler gelince aklıma midem kalkıyor

Öyle sansa bile hamile olmasa bile atla deve değil istediği çikolata alması lazım. He geçinmeye para da az kalıyor adama da çok yüklenmek istemiyorum ama uygununu alsın ya da 2 3 güne bir alsın hepten unutmuş gibi yapmasın. Yani bugün karısına alamayan yarın çocuk her dışarı çıktığında abur cubur isteyince napacak o da belli değil.

Doktora gittm bayılmam için tansiyonum düşüyor eşim dostum arkadaşım da yok olsada gidemem bu halde
Benim dusuk tansiyonum var kucuk hep 5lerde buyuk en fazla 10u gordu bugune kadar hic dusup bayilmadim sokak ortasinda baska bise olabilir.
Ayrica kac aylik hamilesiniz 31 haftalik hamileyim hergun cikarim
Sagliginiz icinde yuruyus falan yapmaniz gerek zaten

Ne mezunusunuz ? 24 yaşında derdinize ne kendinize bu hayatı reva görüyorsunuz ? Keşke cevap verseniz artık ?
Evet bende merak ettim
Hani herkes üniversite mezunusun çalış diyor da bu her üniversite mezunu için mümkün değil bu bir gerçek ülkemizde

Ama ben çalışamamasına değil, küçük kız çocuğu gibi herşeyden bi haber masum cahilliğinde konuşmasına kötü oldum

Çalışamayan çok kadın var ama çoğu gerçeklerin farkında
Mesela çocuk yapmıyor
Yada evlenmiyor
Yada bişeylerin çabasını veriyor.

Bu hanım kızımız bana şeker almadı babam diyen çocuk gibi

Üzüldüm akşam akşam. Gencecik kız yaşadığı hayata bak , seçtiği eşe bak. Cevapta vermiyor.

Valla bende anlayamadim yani hamile olmasina gerek yok cikolata bu en pahalisi 50 tl zaten ben cok saskinim gercekten annem anlatirdi kardesime hamileyken kiraz asermis babam o zaman issizmis cebindeki son parayla bir avuc kiraz alip gelmis

Esinle aranin çok iyi olduğundan eşinin haberi varmı adam resmen yok sayıyor

Hayır çıkmıyodum arkadasim yok
Kız evin içinde hareketsiz nasıl duruyorsun. Hamilesin yürüyüş yapman lazım, doğum için önemli yürüyüş, spor. Kapanma eve lütfen bende öğrenciyim başka bir ilde hiç para olmadığı zamanlar bile yanima ekmek arası alırım yürürüm, parka otururum. Farkında değilsin ama eşin seni durumumuz yok ayağına eve bağlamış. Lütfen kendi değerinin farkına var.

Adam seni para ile kontrol ediyor farkında değilsin. Yaptığı ekonomik şiddet. Bunu kabullenip bir de nasıl çocuk yapıyorsun anlamıyorum. İleride işler kötü gider ve ayrılmak durumunda kalırsan nasıl olacak? Bin tane konu okuduk burada bilmem kaç senelik evli, şiddetli geçimsizlik yaşadığı halde sırf maddi imkansizliktan dolayı bosanamayan. Hamile kadına da bu yazılmaz ama kendini çok kötü bir duruma sokmussun. Gerekirse kavga et, bu adam sana harçlık vermek zorunda

Çok saçma çok bencilce ve çok acımasızca aşermesi gerekmiyor çikolata istemesi için insanız canımız normaldede çekiyor yani ben ara sıra diyorum çikolata al diye gidiyor bi kaç çikolata bi kaç çikolatalı başka bişe ıvır zıvır abur cubur dolduruyor torbaya geliyor ki benim eşimde 16 bin maaş alıyor ve bizimde kredimiz ve kiramız var bu biraz umursuzlukk

Kaynanandan işte.Annenden veya da komsundan.Kocam bana birşey almıyor de.Belki utanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…