Eşim aserdigim seyleri almıyor

Oha yani. Erik ne gece gece.
Ben de deli gibi Kazandibi aşeriyordum ama şekerim sıkıntılıydı doktorum yeme dedi tuttum kendimi yani bi halt olmadı.

Şımarıklık başka bir şey değil. Dizilerde görüp özeniyor insanlar herhalde aşerme denilince o an yemesi lazım kocası koştur koştur gidip alıp getirecek gibi. Ben de hamileliğim boyunca bir kere aşerdim sadece gerçek anlamda. Neleri neleri canım yemek istedi yoksa yasak olan midye, kızartma, cola vs. Herhalde yasak olduğu için cezbetti

İstediği kadar maddi durumu kötü olsun.hic bir şey bana bir senedir karısına para vermeyen adamın durumunu açıklayamaz. Çikolata almıyor hamile kadına.

Yani olabilir ama benim ablam da liseden sonra o zamanlardaki başörtüsü meselesinden dolayı üniversite okuyamadı, eniştemle evlendi, ev hanımı oldu. Eniştemin ablamdan beş kuruş esirgediği olmadı, para da verirdi istediğini de giyiminden yemeğine alır gelirdi. Malesef bizim kadınlarımız eş seçiminde iki güler yüz göründe işte hayallerimin adamı diyip hemen evleniyorlar hiç eleme, tanımaya çalışma vs yok. Aile baskısıyla zorla evlendirilmiş de olabilir bunları da çok duyuyoruz ama bu konuda da malesef artık yapacak bir şey kalmıyor Eşinin yaptığı çok korkunç bir şey, evindeki eşini eş gibi görmüyor ihtiyaçlarını isteklerini önemsemiyor. Çok bencil bir adam, Allah yardımcısı olsun

Artık bir şeyleri bulmak, almak çok daha kolay aslında. O kadar uygulama var. Yakınlardan bir marketten o uygulamalar ile alınabilir. Eşiniz de sizde sipariş verebilirsiniz. İlla dışarı gitmeye gerek yok aslında.
Ben sizi anladım, sizde gayet alabilirsiniz ama biraz üstünüze titresin, sizi önemsesin istiyorsunuz. Ama erkekler düz varlıklar malesef. Bizim gibi ince düşünmüyorlar ya da işlerine gelmiyor.

Oha yani. Erik ne gece gece.
Ben de deli gibi Kazandibi aşeriyordum ama şekerim sıkıntılıydı doktorum yeme dedi tuttum kendimi yani bi halt olmadı.
En iyisini yapmış. Bazen düşünüyorum da nazlanmak lazım galiba ya. Ne kadar kendi kendine yetip mütevazı olursan o kadar kıymetin bilinmiyor. Arada bir ayarları düzeltmek için nazlanmak lazım demek ki. Ha ben yapıyor muyum hayır tabii ki. aşere aşere salçalı makarna aşermiş insanım. Vizyon yok

Bir yıldır evliyim daha para vermedi elime bisey istersem alıyor disari çıkarsak yani öyle yapıyordu

Ya siz ciddi misiniz? Bir haber alsanız bir yere gitmeniz gerekse vs minibüse binecek paranız bile yok yani. Ped alacaksınız mesela kocanız mı alsın diye bekliyorsunuz? Para vermiyor ne demek nasıl bir saçmalık bu? Hayret ettim gerçekten bu durumu bu kadar normal karşılamanıza. Çalışmayıp kendi paranızı kazanmayıp isteklerinizi kocanızın keyfine bırakmışsınız. Bir de üstüne bir senede hemen hamile kaldığınıza göre memnunsunuzdur bu durumdan normal karşılıyorsunuzdur diye düşünüyorum.

Yahu annelerimiz de ev hanımıydı bizim, babamız pazar parasını market parasını haftalık bırakırdı eve.
Böyle evlilik olur mu güzel kardeşim ? Sen ikide bir ona el açmak minnet etmek zorunda mısın?
Allahın 3 kuruşluk çikolatasını da gidip alacak para vermiyorsa neden evlenmiş neden çocuk yapmış bu adam ? Hele onca sene okuyup kendini bu durumlara düşürmene ne demeli... Adam 5 kuruş para vermiyor çocuk istiyor diye koştur koştur yapıyorsunuz. Yazık günah değil mi o çocuğa ? Beze de ne gerek var der, ilerde büyür canı bir şey ister çocuğun, babası ona da ne gerek var der... Bu kadar sessiz olmayın. Maaşını bilmiyorsunuz daha adamın. Bunların hiçbiri normal değil. Gurur yapacak bir durum da yok. Maaşını bilmek, evin giderlerini birlikte yönetmek, evin bütçesinde söz sahibi olmak en doğal hakkınız. Çalışmıyor olmanız buna engel değil siz de ev içi emek harcıyorsunuz, eşsiniz siz yahu...

Maddi durumumuzu çok bilmiyorum nerde ne var o yüzden bisey diyemiyorum
Ya ablacım akşam akşam üzdün beni. Nerden buldun bu herifi ? İnsan hamile eşine şu konuyu açtırmaz yani ya. Maddi durumunuzu bilmiyorsunuz cebinizde para yok. Yoldan öğrenci çevirsem yemek yiyecek para çıkar cebinden hiç olmazsa...

Bir yıldır evliyim daha para vermedi elime bisey istersem alıyor disari çıkarsak yani öyle yapıyordu
Ah be canım neden bu kadar taviz verdin. Seni üzmek istemem ama bu adam seni önemsemiyor. Sana para harcamayı gereksiz görüyir. Önemsese hem istediklerini alır hem de para verirdi. Ayrıca unutacak bişey yok eve gelmeden arayıp istediğin birşey olup olmadığını sorması lazım. Üniversite mezunuymuşsun. Yüksek ihtimal eşin çalışmana izin vermiyordur. Ne desem bilemedim hamilesin diye daha fazla birşey demek istemiyorum.

Alamıyor konu sahibinin parası yok çünkü eşi para vermiyormuş

Eşin ne kadar vicdansızmıs .İnsan hamile karısına kıyar mı ya normalde tanımadığımız hamile birine bile kokar canı çeker vs deriz kaldı ki canım çekti diyosun direk. Vardır parası bi çilek bi çikolatadan ne olacak yorumlarda para bırakmıyo demişsin önce bu sorunu çöz, belli ki uyumlu sessiz birisin iki cevap verip ağzını kapatıyo. Geç karsısına maas aldiginda bana aylik haftalik bir miktar nakit bırak dünyanin binbir türlü hali var acil bir sey olsa sen iştesin elaleme mi el açayim ne yapayim de. Rest çek ve bebegin 3 yasina gelince mutlaka çalis hayatını çürütürsün böyle anne olacaksın güclü ol.
Ben memurum şuan ucretsiz izin aldım fakat aktif calisma dönemimde bile eşim eve para birakir cunku ben kart çeke ceke nakiti hep unuturum, maas aldigim halde evde kutumuz var oraya su ekmek pazar parasi gibi seyler icin koyar sen ev hanimisin sana hayli hayli vermesi gerek

Market uygulamasını indiriyorsunuz.
Eşinizin kartını kaydediyorsunuz.
Siparişi veriyorsunuz.
Çileğinizi yerken bir yandan da en azından acil ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bir iş bakıyorsunuz/ üretiyorsunuz.
Hayatınızın geri kalanında da çocuğunuz ve kendiniz için kendinizden başka kimseyi güvence olarak görmüyorsunuz.

Böyle bir durumda gebe mi kaldınız adamdan azıcık akıl ya .adam bir yıl olmuş bir eline para vermemiş siz saf mısınız bu adam nasıl babalık yapacak acaba?

Sonradan yazdığınız yorumlara istinaden;

Eşimle aram çok iyi sevgisini her şekilde gösteriyor bana bebeğide heycanla bekliyo
Şurayı açar mısınız, ne yapıyor mesela sevgisini gösterecek? Bebeği heyecanla nasıl bekliyor?

İstediği kadar maddi durumu kötü olsun.hic bir şey bana bir senedir karısına para vermeyen adamın durumunu açıklayamaz. Çikolata almıyor hamile kadına.
Bende sizin gibi düşünüyorum ama bu şekilde hayatlar var. Benim annem işçi emeklisi, çalistigi dönemde erkeklerin eşlerine tek kuruş vermedikleri anlatıyor. Sözde kadinlar paranın nasıl kazanıldığını bilmedikleri için çarçur ediyorlarmış, bahaneye bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…