- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.971
- 598
Oha yani. Erik ne gece gece.
Ben de deli gibi Kazandibi aşeriyordum ama şekerim sıkıntılıydı doktorum yeme dedi tuttum kendimi yani bi halt olmadı.
Konu sahibinin aile durumunu, eğitim durumunu vs bilmiyoruz ki. Herkes bizim gibi ailelerden gelmiyor maalesefBazı ailelerde durum hep böyle, kadınlara kuruş para vermiyorlar. Okumaları, çalışmaları da imkansız. Belki konu sahibi için bu normal bile olabilir
Yani olabilir ama benim ablam da liseden sonra o zamanlardaki başörtüsü meselesinden dolayı üniversite okuyamadı, eniştemle evlendi, ev hanımı oldu. Eniştemin ablamdan beş kuruş esirgediği olmadı, para da verirdi istediğini de giyiminden yemeğine alır gelirdi. Malesef bizim kadınlarımız eş seçiminde iki güler yüz göründe işte hayallerimin adamı diyip hemen evleniyorlar hiç eleme, tanımaya çalışma vs yok. Aile baskısıyla zorla evlendirilmiş de olabilir bunları da çok duyuyoruz ama bu konuda da malesef artık yapacak bir şey kalmıyorKonu sahibinin aile durumunu, eğitim durumunu vs bilmiyoruz ki. Herkes bizim gibi ailelerden gelmiyor maalesefBazı ailelerde durum hep böyle, kadınlara kuruş para vermiyorlar. Okumaları, çalışmaları da imkansız. Belki konu sahibi için bu normal bile olabilir
Bir şeyler almak için çalışmanıza gerek mi var? Beş parasız mı bırakıyor kocanız sizi?Ben çalışmıyorum
En iyisini yapmış. Bazen düşünüyorum da nazlanmak lazım galiba ya. Ne kadar kendi kendine yetip mütevazı olursan o kadar kıymetin bilinmiyor. Arada bir ayarları düzeltmek için nazlanmak lazım demek ki. Ha ben yapıyor muyum hayır tabii ki.Oha yani. Erik ne gece gece.
Ben de deli gibi Kazandibi aşeriyordum ama şekerim sıkıntılıydı doktorum yeme dedi tuttum kendimi yani bi halt olmadı.
Bir yıldır evliyim daha para vermedi elime bisey istersem alıyor disari çıkarsak yani öyle yapıyordu
Ya ablacım akşam akşam üzdün beni. Nerden buldun bu herifi ? İnsan hamile eşine şu konuyu açtırmaz yani ya. Maddi durumunuzu bilmiyorsunuz cebinizde para yok. Yoldan öğrenci çevirsem yemek yiyecek para çıkar cebinden hiç olmazsa...Maddi durumumuzu çok bilmiyorum nerde ne var o yüzden bisey diyemiyorum
Ah be canım neden bu kadar taviz verdin. Seni üzmek istemem ama bu adam seni önemsemiyor. Sana para harcamayı gereksiz görüyir. Önemsese hem istediklerini alır hem de para verirdi. Ayrıca unutacak bişey yok eve gelmeden arayıp istediğin birşey olup olmadığını sorması lazım. Üniversite mezunuymuşsun. Yüksek ihtimal eşin çalışmana izin vermiyordur. Ne desem bilemedim hamilesin diye daha fazla birşey demek istemiyorum.Bir yıldır evliyim daha para vermedi elime bisey istersem alıyor disari çıkarsak yani öyle yapıyordu
Alamıyor konu sahibinin parası yok çünkü eşi para vermiyormuşArtık bir şeyleri bulmak, almak çok daha kolay aslında. O kadar uygulama var. Yakınlardan bir marketten o uygulamalar ile alınabilir. Eşiniz de sizde sipariş verebilirsiniz. İlla dışarı gitmeye gerek yok aslında.
Ben sizi anladım, sizde gayet alabilirsiniz ama biraz üstünüze titresin, sizi önemsesin istiyorsunuz. Ama erkekler düz varlıklar malesef. Bizim gibi ince düşünmüyorlar ya da işlerine gelmiyor.
Nee?Alamıyor konu sahibinin parası yok çünkü eşi para vermiyormuş
Anlatmak istedigim tam olarak bu beş kuruşluk bi çikolata için evden yapabileceğim is ilanlarina bakıyorum bebek malzemesi bakacagim yerdeBir şeyler almak için çalışmanıza gerek mi var? Beş parasız mı bırakıyor kocanız sizi?
Böyle bir durumda gebe mi kaldınız adamdan azıcık akıl ya .adam bir yıl olmuş bir eline para vermemiş siz saf mısınız bu adam nasıl babalık yapacak acaba?Bir yıldır evliyim daha para vermedi elime bisey istersem alıyor disari çıkarsak yani öyle yapıyordu
Şurayı açar mısınız, ne yapıyor mesela sevgisini gösterecek? Bebeği heyecanla nasıl bekliyor?Eşimle aram çok iyi sevgisini her şekilde gösteriyor bana bebeğide heycanla bekliyo
Bende sizin gibi düşünüyorum ama bu şekilde hayatlar var. Benim annem işçi emeklisi, çalistigi dönemde erkeklerin eşlerine tek kuruş vermedikleri anlatıyor. Sözde kadinlar paranın nasıl kazanıldığını bilmedikleri için çarçur ediyorlarmış, bahaneye bak.İstediği kadar maddi durumu kötü olsun.hic bir şey bana bir senedir karısına para vermeyen adamın durumunu açıklayamaz. Çikolata almıyor hamile kadına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?