eşim askerdeyken kayinvalideyle yasamak

Tam bir seçmen şapka kararı yine kendilerine bıraktı.. Yarın gel ortak salonda işe başla

Evinizde kalın derim kaynanıza gitsenz rahat edemezsiniz annenize gitsenz laf olur en güzeli eşinizi ikna edip evinizde kalmanız ...annenize de kaynananızada misafr gibi bi kaç saat gidip gelirsiniz...iyiyken kötü olmayın kaynananızla

Canı annesinde kalmak isterse sırf laf olur diye kalmasın mı?

Ya kendi evinizde ya ailenizde kalın. Arada bir ailene ziyarete giderim deyin. Net olun.
Benim de eşim gitmişti, evimiz başka şehirdeydi, memlekete geldik ailem de kaldım. Ne işim var evde kayınlarım varken dedim. Siz de kararlı durun.

Canı annesinde kalmak isterse sırf laf olur diye kalmasın mı?
Anneme gıdınce neden laf oluyor o kısmı anlayan var mı ıcınızde kızlar? Ben anlamiyorum, benı doguran cıcek gıbı bakan buyuten okutan her durumda arkamda duran, karsılıksız cıkarsız seven biricik anneme gitmek neden laf olur mesela?
Ne derler, ne cesaretle derler?

Gelişmişlikle alakalı. Gelişmemiş zihinler ataerkillikten kurtulamadığı gibi dar bakış açılarını üzerimize boca eder ve insan hayatına karışmayı bir borç bilirler. Keşke şunları konuşmayı bırakabildiğimiz gün gelse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…