eşim askerdeyken kayinvalideyle yasamak

koskoca kadınsınız evinide kalın. gün içinde canınız sıkılırsa gidip gelirsiniz.

Valla 6 ayda insan yeri geliyor kendi annesi ile kötü bile oluyor, sanmıyorum kayınvalide ile güzel günler göreceğinizi.

Ne güzel aciklamissin bize niye ıstemedigini eşini al karşına böyleyken böyle diye söyle iyiken kötü olmayalım de 6 ay çok uzun zamansa illa sorun yaşarız kimseyle kötü olmak istemem biz evimizde kalalım canı istedikce annen gelsin de bence anlayışla karşılar ayrıca askere giden erkekleri anlamıyorum evlenmeden önce onca yil kendi annemle yasamisim askere giderken noluyorsa kendi analarinin evinde kalmamizi istiyolar

Eşiniz neden sizin kendi başınıza yaşamınızı idame ettiremeyeceğinizi düşünüyor? Halbuki normal zekaya sahip her birey yanında bir yetişkin olmadan yaşayabilir.

O zaman aileniz gelsin sizinle kalsın. Eşiniz sizin ailenizle 6 ay kalır mı siz yokken?
Aılesı gelirse esının para bırakması lazım. Faturalar gelecek gene
Ama esının dedıgı sekılde olursa maddi olarak giderleri olmayacak.
Kadını kendı ailesıne bırakmama sebebı de kredi borcları varmıs, yuk olurmuş.
Yani altı ay kendısı yokken evdekilere baskası baksın istiyor.

benim eşim de askere gideceği zaman teklif etmişti bunu günlerce kavga etmiştik yine de inadından dönmemişti. gittiğimizin ertesi günü annesinin öyle davranışlarını görmüştü ki ısrar ettiği için utanmıştı o askere gittiği anda ben de pırr kendi aileme gitmiştim. ondan bi süre sonra bize yakın başka ilde iş bulmuştu, kendisi önce gidip bi süre kalacak işe başlayacak ev bulacak sonra bizi götürecekti. tam dediğiniz gibi yine öyle bişey teklif ederse yine günlerce kavgayla dövüşle vakit geçireceğimizi, önünde sonunda kendi istediğimi yapacağımı bildiğinden teklif bile etmedi kendi ağzıyla söyledi bunu. şimdi böyle derim de yine başımızı ağrıtmayalım ama yalnız kalma kendi ailende kal bari dedi. onun kararını da sen veremezsin dedim kendi evimde kaldım haftalarca, ara sıra kendi ailemde kaldım sonra geri evime döndüm yavaştan evimi topladım rahat kafayla.

Sizin 6 aylığına bir işiniz çıksa eşiniz kendi ailesi dururken sizin anne babanızda mi kalcak ? Ne kadar mantıksız geliyor dimi? Toplumumuzda nedir bu kadını küçük görme, güvenmeme ,kumarını mi gördüler aldatmani mi sanki,eşinizin kendi ailesini istemeseninin tek sebebi size güvenmemesi eğer afedersiniz ama eve erkek falan atarsınız diye güvenmemesi bence kendi ailesini seçmesi de bir yanlışınız olursa sizin aileniz belki saklar evliliginiz bozulmasın diye ama kendi ailesi söyler direkt her şeyden haberi olur saat kaçta kimleydin vesaire . Ayrıca kayınvalideyle kalma konusuna da gelince de ne münasebet afedersiniz ama siz aciz mısınız de birisinin muhtaç gibi evinde kalicaksiniz . Eğer Kayinvalidenizle kalırsanız buraya yeni konu açarsınız anca başka da bir şey olmaz sen git eşine ZIHNIYETINI DEGISTIR DE HATTA MUMKUNSE ZEKA YAŞINI DA ÖLÇTÜRSÜN ONUN YANINDA.

Çocuğunuzla kendi evinizde kalın evlenme olgunluğuna anne baba olma olgunluğuna gelmiş insanların kendi yuvasında kalması kadar normal birşey olamaz .nedir bu kv de kalayım derdi eşinize hayır deyin olsun bitsin 6 ay çok uzun kötü olursunuz gelecek icin daha büyük sorunlar çıkar

6 ayda gidip kayınvalidenin evinde kalmam. Hele ki eşim yokken. Eşinizin neden aklı kalıyormuş? Koskoca kadınsınız kendinizi ve çocuğunuzu idare edemeyecek miymişsiniz?

Canım ben 1 ay kalabildim anca. Rahat edemedim çünkü. Benim eşim askeri personel Suriye de. Eve gelmiyor bile. Annemlerle kaldım 2 ay. Orda da olmadı. En son evime geldim tek başıma yaşamaya başladım. Arada kvalidem geldi kaldı arada annem geldi arada kardeşlerim. Göçebeyim hala belki de yıllarca böyle yaşayacağım ama alışıyor insan artk. Virüs yüzünden 2 Aydır evden çıkamıyorum patladım

Boşan daha iyi nasılsa kaynanan da yaşayınca boşanmak için kılı kırk yaracaksın bacım

Offf 6 ay emin misinz evinizde kalın gerekirse onlar gelsinler yanınıza aileniz falan gelsin arada ki annenize bile gidin demiyorum
Çocuğun düzeni bozulmasın deyip oturun evinizde bence

Çocuk musunuz siz veliniz olması gerek illa. Benim eşimde sık sık görev nedeniyle 3-4 ay gider kendi evimde kalırım. Oldu da canım sıkılır dedim annemin evine giderim.
Kaynana ne alaka ki yaşınıtız kaynınız varmış. Yani şu devirde babama bile güvenmezken kaynımla 6 ay aynı ev.

Eşim askerde. 7 aydır kedimle başbaşayız. (eşimin askerliği korona dolayısıyla uzadı.) yalnız yaşamak imkansız değil. Ben olsam başkasının yanında kalmaktansa kendi düzenimde daha rahat ederim. Çocuk da varmış. Yine gün içinde gider gelirsiniz kv ye. Eşinizle de sık sık haberleşirsiniz. En azından her akşam konuşma fırsatınız olur. Akıl kalacak bir durum olacağını sanmam.

Ben eşim askerdeyken kendi ailemde kaldiim .
Eşim annemlerde kal demedi .
Bende önce ablamda kaldım eşim bıraktı zaten oraya.sonra anneme geçtim.

Gerçi bedelliydi de
Şimdi cocuguniz var...ailenizi yanınıza cagrin...kayinvalidenizi de çağırın ailenizi de çağırın dönüşümlü.
Ayıp olur başka türlü kayinvalidene de.hem uzulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…