eşim askerdeyken kayinvalideyle yasamak

hanımlar açılın mevzuyu açıklığa kavuşturuyorum. tabirlerimi mazur görün yalnız baştan söyleyeyim.

şimdi ortada yatırım yapılarak edinilmiş bir mal var.
yatırım = düğün dernek
mal = konu sahibi hanım (çok affedersiniz ama açıklıcam)

şimdi bu adam malını 6 aylığına kullanamıcak boşa çıkacak.
o kadar yatırım yapılmış, boş boş mu dursun kenarda?

kendi anasına babasına ödünç verecek tabii. o altı ayda malı annesi kullanacak.
annesinin evi temizlenecek, işleri görülecek. ki mal bir an önce masrafları amorti etsin.

6 ay sonra da gelip geri teslim alacak, kendi k*çını toplatmaya devam edecek.

ben yokken anamda kal diyen erkeklerin bakış açısı tam da bu hanımlar, bilin istedim. tabirler için kusura bakmayın.
ne de olsa hepimiz birer mal adayıyız :/

Eviniz 1.katta mı..şahsen ben oyle olduğu için güvende hissetmiyorum..eşim kısa surelıgıne gider annemle keyif yaparız..kv hiç kalmadım..
6 ay uzun bir süre kabul etmeyin...gittiniz diyelim kavga edın çekin eve gelin..askerdeyken maddiyat sorunu yuzunden mi istiyor

Esinin akli kalmaz evet ama senin de aklin kalmaz deli olur cikarsin iki tarafta da kalma evinden cikma

İşin aslı yüzümüze tokat gibi çarptı. Gerçekler çok acı maalesef.

Mal demeseydin iyiydi

Keni ailesinin evinde kalmanizi istemesi bencillik en dogrusu kendi evinizde kalmaniz madem iki tarafada bukadat yakinsiniz ara sira bir onlara bir sizinkilere gider bir iki gun kalirsiniz ama cogunlukla kendi evinizde kalmalisiniz kimse okada uzun sure es ailesine tahammul edemez cok sacma. Ozaman evlenmeden yapsaymis askerligini

kotu olmamizi istiyorsan tamam kalirim de esine..

asil amaci anasina hizmet ettirmek mi?

6 ay gerçekten cok uzun bir süre. Ayrica neden esim yokken onun annesinin evinde kaliyim ne münasebet illa bir yere gideceksem (bir yerlere gitmek saçma, evin varken neden gidesin? Mis gibi otur evinde. Illa basinda bir erkek olmasina gerek yok) kendi ailemin evine giderim

Ben esim askerdeyken 6 ay kaldim kvdeyle, ne gibi buyuk sorun olabilir ki, sonucta sizi istememzlik yapmiyor ve o bir anne siz sozunuzu gecirmeye calisacaginiza alttan alin cocugunuzla rahat edin yeter. Siz niye baskin olmaya calisiyorsunuz ki, tutun dilinizi saygili olun o size bir kotuluk yapmiyorsa.

Yuh yaa bu nasil bir dusunce yapisi? Ana babaya hizmet mal olmak mi? Insanlik ölmus. Kvde kotuluk yapmiyorsa o da bir anne gokten inmedi kocaniz

Böyle ölmeyiz, füze at.

Yuh yaa bu nasil bir dusunce yapisi? Ana babaya hizmet mal olmak mi? Insanlik ölmus. Kvde kotuluk yapmiyorsa o da bir anne gokten inmedi kocaniz
Evet o da bir anne, ama eşinin annesi. Kadının üzerinde bir emeği yok, şunun şurasında birkaç senedir tanıdığı biri. O da bir anne deyip kutsaliyet atfedilmesine gerek yok.

Neden kadına erkeksiz fonksiyonunu yitiren canlı muamelesi yapılıyor. Yarım akıllı, eksik etek vs. Sen istiyorsan git. İstemiyorsan evinde kal. Dilersen ailende kal. Market alışverişine katkıda bulun. Sen ne istiyorsan onu yap. Eminim eşin iyiliğini düşünüyordur. Kibarca söyle neyi yapmak istediğini.

Bir sağlık sorununuz olsa veya hamile olsanız aklının kalmasını anlarım da neden şimdi aklı kalıyor? Millet öğrenci haliyle kalıyor. Ben 19 yaşımda benden küçük iki kız kardeşimle 1 ay tek kaldım annemle babam hacca gittiler. Üstelik Avrupa’nın göbeğinde. En küçük kardeşim henüz 1. Sınıfa gidiyordu. Diğeri de lise sona. Yani güven meselesi. Kendini bu kadar büyütmesin eşiniz. O olmayınca bütün düzen çökmüyor.

Konu maddiyatla ilgili ise bence daha da kötü. Düşünsenize 6 ay maddi açıdan kayınvalidenizle kayınpederinize muhtaç olacaksınız. Hep minnet altında hissetmeyecek misiniz? Belki yarın öbür gün aranızda sorun olsa bu gündeme gelecek biz size baktık diyecekler. İçiniz rahat bir şekilde maddi açıdan başka bir ailenin himayesi altında yaşayabilecek ve bunu kabul edebilecek misiniz?

Aklı sadece güvenmediginde kalmaz ki.. Eve hırsız girme,kriz geçirme, rahatsızlanma gibi pek çok durum içinde akıl kalabilir.

Hiç denemeyin bile. Evler yakınmış nasılsa. Eşinizi ikna edin yoksa kesin o 6 ay size sıkıntı verecek.

Saçmalığın da bir mantığı olur ya. Ama bu meseleleri hiçbir mantığa dayandiramiyorum yok almıyor kafam.

Kendi evim varken başkasında neden kalayım? Yahu orası sizin eviniz sizin. Kocanız olsa da sizin eviniz olmasa da. Neyi yapamayacaksınız mesela markete mi gidemeyeceksiniz? Yemeğinizi mi yapamayacaksınız kocanız olmadan? Bakıma muhtaç mısınız? Siz olmasaniz o sizin ailenizde mi kalacak 6 ay? Yapmayin ya...

Aklı kalacakmışmış. Neyde kalıyor aklı Allah aşkına zaten 5 dklik mesafe alo desen kapindalar. Palavra.

Kendi ailenizde kalmanızı niye söylemiyor? Çünkü sizin anne babanız her adımınızı rapor vermez kocaniza değil mi?

Niye sinirlenmişim bu kadar anlamadım sjskk

Ana babaya hizmet mal olmak demek değil doğru da, kişinin kendi ana babasına geçerli. Eşimin annesine neden hizmet edeyim ki? Gökten inmedi tabi de, oğlu hizmet etsin. Bakış açınız bi tuhaf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…