eşim askerdeyken köyde kalma kabusu :)

Bu kadar aileci olduğunu önceden belli etmişmıydı? Ben okurken daraldım..
Bu Arada mesleğiniz nedir ve yasiniz

Oturduğunuz yer çok mu tekinsiz güvensiz bir yer? Neden aklı kalıyor? hiç mi yalnız kalmadın daha önce? Hayır o kadar tekinsiz bir yerse eşiniz nasıl koruyor sizi tek başına? Kimi insan evde tek kalmaya korkar, öyle olsanız da kendi talebiniz olsa anlayacağım da evde tek kalmaya gönüllü koca kadına da git annemlerde kal diye darlamak çok manasız geldi.

Yani demek istediğim size düzenli olarak maddi yardim yapiyorlar mi ? Bazı durumu iyi aileler yapıyor ,ki yapılır tabii evlat gayet normal de bu yardimi yapan erkek tarafi ailelerin üstünlükleri olabiliyor ,hissettiriyorlar yani .O yüzden sordum .Çevremde böyle görüyorum.

Sizi zaten sindirmişler. Ne dediğinizi yada ne istediğinizin bir önemi yok. Tıpış tıpış gideceksiniz oraya. Sonra gün sayın. Şu kadar kaldı falan diye. Oğlan hareketliymiş, bolca dışarı çıkarın kaçın evden, evde durmuyor diye. Gitmeden bir hastalık uydurun, migren falan olabilir. Çok kötüyüm deyip yatın iş yapmayın. Bolca sabır diliyorum size

pek sayılmaz yani köyde yaşayıp ürettikleri için et yoğurt hep onlardan gelir. bi defa da maddi yardımda bulundular o kadar. ama ona bakarsak benim ailem daha çok yardım ediyor maddi olarak. bilmiyorum yani maddi yardım yapsalar bile bizi yönetmeye çalışmaları çıkarcılık oluyor

işte kocaman insansınız size kalmalı.
çocuk olsanız evet kalamazsınız evde.

yoo çokta güzel bi yerde oturuyoruz aslında. gece 11 de parka gidebiliyorum o derece rahatım. üstelik baya yüksekte oturuyorum öyle balkondan hırsız girme olayı falan da olamaz. eşime çok söyledim ben evimde rahatım hiçbi yerde kalmak istemiyorum dedim ama anlamıyor.

Eşiniz bebeginizi ailesi görsün istiyosa 5 gün kaldiginizdada görürler
10 gün kalmanıza gerek yok
Böyle söyleyin eşinize

Israrcı olun 5 gün kalın köyde
SOnra gidin ailenizin yanina.

(Bu arada ķoyde yer yatağimi serip yatiyolar
Benim esimin tarafi köyde yerde yattıkları için
ben korkttugumu bahane edip kalmıyorum hatta bi gece inandiricı olsun diye arabamizda yattim:) evlerinde yatmadım
Onlarda bidaha kal demediler bana)

yok yerde yatmıyoruz. ama isterse sarayda otursunlar ya ben evimde kalmak istiyorum anlayan yok

Valla cok bencilce davraniyor. 1 aylik evliyim ama ben annemde bile kalamam 10 gun insanin rahat ettigi evi gibisi var mi ? Ben olsam cok diretirdim galiba biraz yumusak yûzlûsûn.

Ben de size katılıyorum da maalesef yaptiklari sıfır olsa yani durumları olmasa böyle yapmazlar inanin.Yani bu kadarını yapmazlar demek istedim.Kadınin tarafı yapınca aynı beklenti icinde olunmuyor onu da biliyorum.Bir zaman sonra eşiniz önceligi size verir .Ama zaman icinde anlıyor erkekler kendi eşinin kendi cocugunun öncelikli olduğunu ve kararlarini kendilerinin verebilecegini.Daha yeni evli gibi duruyorsunuz.Erkekler eninde sonunda yönetimi kadinlara veriyor ama evrilince.Hep yasadim sizinkine benzer şeyler.Artik 21 yillik evliyim ve eşim 15.yilda evrilmişti ,umarim sizin esinizde cok daha cabuk gerceklesir bu.

yok yerde yatmıyoruz. ama isterse sarayda otursunlar ya ben evimde kalmak istiyorum anlayan yok
Ben eşimin istemediği bişeyi yapıcaksam eğer
Ésim bana en fazla ne der ne yapar diye düşünurum oyle devam ederim yoluma

Şimdi sizde kvdenizde 2gün kalıp
annenize veya evinize geçseniz

Eşiniz en fazla ne yapabilir ne tepki verir size ?
Yani sadece kızarsa boşverin kalmayin okadar köyde

Kendi evinde kalinca neden akli kaliyor? Gercekten anlamiyorum. Senin bir kac konunu biliyorum sanirim, kocan baya anlayissiz birisi. Beyfendi kendi gidiyor nasilsa senin nerde kalacagin kararini neden o veriyor mesela?

Buarada ben severim degisiklik koy filan is yapmayida severim 10 gun idarede edilir ama kucuk bebekle cok zor biliyorum. Heleki kendi duzenin degil.

Bu konuyu acmissin ama sorununun cozumu bizde degil esinde ve sende.

Ay inanmıyorum resmen benim yerime konu açmıssınız
Eşim Pazartesi gidiyor aynen sizin gibi 10 gun köyde, 10 gun annemde kalacağım.
Ve köyde kalmayı, eşimin gitmesinden daha cok kafama takıyorum.
Bizimkiler karısmazlar, cok sükür cok iyiler ama yinede zor olur gibi geliyor. Özellikle duş almak nasil olacak bilmiyorum
Neyse sabredeceğiz artık. Allahtan sen isteyince ailene bırakırız hic cekinme söyle dediler.

10 gün kalınmayacak bir süre değil açıkçası ama ailesi biraz sorunluymuş , illa torunla vakit geçireceklerse eşin gelince beraber gidin vakit geçirsinler o zaman. Eşine öyle teklif etsen, sen yokken çekinirim, çocuğun yediğine içtiğine döktüğüne laf söylüyorlar duş filan rahat edemem de

Bir iki gün önce bi kız kanserden ölmüş.. ne mı alaka bunu bi düşünüp bir gününü bile boş insana harcama diye. Birgün hepimiz öleceğiz neden huzurlu yaşamıyoruz da dotu bklilarin kahrını çekiyoruz.. yanı başka seçeneğin imkanın kimsen yoksa birşey diyemeyecegim

Çünkü ailesi doldurmuştur ve guvenmiyordur

Madem yalnız kalmanızı istemiyor 10 gün ailesi gelsin sizde kalsın sonrada kendi aileni gelir. Çocuğun düzeninin bozulmasını istemiyorum falan deyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…