- 5 Ekim 2018
- 1.297
- 1.797
- 83
- 38
- Konu Sahibi Liona Esposito
-
Malesef esim restten falan anlayacak bi insan değil. Huyuna giderek guzellikle ikna edilir anca (ki bunu yapmakta benim gururuma dokunuyo istemiyorum huyuna gidip iyi davranmak) cok zıtlasırsam aşırı cirkinlesir el kaldırır surekli biseylerle tehdit eder. Zaten şöyle soyliyim evleneli 2 bucuk sene oldu, kavga tartısma, sonra guzellikle anlatma derken simdi 2 sene onceki halinden daha iyi durumda. Mesela 2 sene önceki esim olsaydi 10 gün koyde 10 gun kendi ailende demez, 20 gün de koyde kalacaksın derdi. Simdi benim çabalarımla düzelmiş hali bu siz düşünün.Iste o resti cekemedigi icin bibdikce biniyolar kizin ustune. Neden rest cekemiyor onuda konu sahibi soylesin bize
Yine bizimle ayni sehirde. 1 saatlik mesafedeKöy nerede?
Çok mu yüz veriyorsunuz bu adamlara? Bu kadar hadsiz nasıl konuşabiliyor eşiniz. Ağaç kovuğundan çıkmadınız sizin de bir aileniz var. eşinizin ve ailesinin tavrı düzgün olsa 10 gün idare edilir. Ama bu durumda kendi evinde kalmalısım
Babasi bugun diyorki 20 gun bizde kalacak birakmam goturmem sehre diyor. Köylerine minibüs vs girmez sahsi araci olmayan cikamaz oyle bi yer. Kendisi goturmezse gidemicegimi soyledi. Ben cevap vermedim çünkü 1 hafta falan kalmayi düşünüyorum sonra da babama diyeceğim gel al diye. Kendisine muhtacmis gibi beni birakmasini söylemeyip babami cagiricamEşinin olmadığı zamanda neden ailesinin yanında kalasın ki, istemediğin birşeye seni zorlamaya hakkı yok vs.diyecegim normalde ama konu sizin eşiniz olunca işler değişiyor. Çünkü hali hazırda sizin ne istediğinizi ne düşüğünüzü önemsemeyen bir eşe sahipsiniz malesef. Israrla gitmek istemesiniz olay başka yerlere bile gidebilir.
O yüzden madem gideceksiniz, kayınpederiniz 20 günün tamamını orada kalmanız için ısrar etmesin diye ben olsaydım farklı yerlerde yaşıyorlarsa ailemin yanına gideceğim bileti şimdiden alırdım ki konu kapansın. Bolca sabır diliyorum size.
Bence de boyle olmali zaten. Normal olan sizsiniz... yani benim esim aileme gittigimizde sıkılsa yüzü düşse hissetsem ben de diken ustunde gibi olurum kalkalim falan derim. Bu adamin kafasi nasil calisiyor anlamıyorum.Bu nasıl oluyor. Hiç anlamıyorum.
Biz eşimizle birbirimizi hiçbir şeye zorlamıyoruz. Birimiz keyifsizse rahatsız da öteki de öyle oluyor çünkü.
Aksi olsaydı. Bas kaldırırdim. Sırf zorladığı için gideceğim varsa da gitmezdim. Anlayamadigim için yardımcı olamıyorum. Benim olaya bakış açım bu
bilmiyorum benim despot bir yapim vardir, baskin bir karakterim var. gercekten birinin bana yapmam gereken seyleri soylemesi acaip sinir eder beni. ilk evlendigimiz zamanlar mesela esim bana erkeklerle olan iletisimime soylenmisti:) ki gayet mesafeliyimdir. dedimki ona; sen yokken ben zaten boyleydim, her isimi kendim yapiyordum. simdi sen girdin hayatima diye bana kisitlama yapamazsin. orda ben tamam deseydim belki bir cok konuda onun istedigi gibi olmami isteyecekti. nisanliyken mesela benim cafcafli renk kullanmama soylenmisti, o kadar komigime gitmistiki :)) ciddiye bile alarak cevap vermemistim. evlenince ama bu konuda gram soz etmedi hakkini yemeyim.Malesef esim restten falan anlayacak bi insan değil. Huyuna giderek guzellikle ikna edilir anca (ki bunu yapmakta benim gururuma dokunuyo istemiyorum huyuna gidip iyi davranmak) cok zıtlasırsam aşırı cirkinlesir el kaldırır surekli biseylerle tehdit eder. Zaten şöyle soyliyim evleneli 2 bucuk sene oldu, kavga tartısma, sonra guzellikle anlatma derken simdi 2 sene onceki halinden daha iyi durumda. Mesela 2 sene önceki esim olsaydi 10 gün koyde 10 gun kendi ailende demez, 20 gün de koyde kalacaksın derdi. Simdi benim çabalarımla düzelmiş hali bu siz düşünün.
buarada bence ilk zamanlar kendi ailende kal, istedigin zaman gidersin oraya. eger orda kalirsan gitmeni zorlastirabilirler birde babana giciklik yapmasinlarBabasi bugun diyorki 20 gun bizde kalacak birakmam goturmem sehre diyor. Köylerine minibüs vs girmez sahsi araci olmayan cikamaz oyle bi yer. Kendisi goturmezse gidemicegimi soyledi. Ben cevap vermedim çünkü 1 hafta falan kalmayi düşünüyorum sonra da babama diyeceğim gel al diye. Kendisine muhtacmis gibi beni birakmasini söylemeyip babami cagiricam
Ben pasif degilim aslinda ama esim cok baskın. Hani deli deliyi gorunce sopasini saklar derler ya denedim bu saklamiyor daha beter oluyor. Zitlasinca cok cirkinlesiyorSizde esim onu istemiyor bunu istemiyor.. bukadar agzinin icine bakmayin kalamam bitti gitti kardesin lf sokuyor rahat edemiyorum mecbur degilim diceksin. Bukadar pasif olmayin.
Sizi pasifize etmiş. Ne kadar ileri gidebilir. Ya da çok ileri giderse karşılığında ne olacağını biliyor mu? Yoksa size çok mu güveniyor?Ben pasif degilim aslinda ama esim cok baskın. Hani deli deliyi gorunce sopasini saklar derler ya denedim bu saklamiyor daha beter oluyor. Zitlasinca cok cirkinlesiyor
Dinlemek bile huzur verdi suan daha detaylı anlatir misiniz olay anını :)Eşim işi dolayısıyla pek evde olmazdı, bende hergün kaynanamlaydım. İstemiyordum ama yapıştılar bırakmadılar, tabi sağlam bi çıldırmıştım ben bu evde yalnız kalamıycak mıyım diye. Kalamazsın dedi kadın bana biliyor musunuz? Öyle de güzel kalırım ki, burası benim de evim, kafa dinlemek yalnız kalmak istiyorum, illa bi aileyle yaşıycak olsaydım kendi ailemle yaşardım, oğlunla evlenmezdim demiştim. Tabi olay epey uzun eşim ve benim ailem de ortamdaydı. Babam da benden yana olunca pısıverdiler :)) hakkınızı arayın, vermelerini beklemeyin.
Yapamazlar onu :) cunku esimin haberi olduktan sonra bisey diyemezler, yani babam zaten gelip hadi hazirlan gidiyoruz demez yemege falan kal derler buyuk ihtimalle. Oyle gergin ortam olacağını sanmiyorum. Ama ilk orda kalmak istiyorum cunku annem gile gittiğimde köy yükünü uzerimden atmış olmak rahat etmek istiyorum. Ilk annemlere gidersem stresle gececek tum zamanimbuarada bence ilk zamanlar kendi ailende kal, istedigin zaman gidersin oraya. eger orda kalirsan gitmeni zorlastirabilirler birde babana giciklik yapmasinlar
babaya bizden alkis :)Eşim işi dolayısıyla pek evde olmazdı, bende hergün kaynanamlaydım. İstemiyordum ama yapıştılar bırakmadılar, tabi sağlam bi çıldırmıştım ben bu evde yalnız kalamıycak mıyım diye. Kalamazsın dedi kadın bana biliyor musunuz? Öyle de güzel kalırım ki, burası benim de evim, kafa dinlemek yalnız kalmak istiyorum, illa bi aileyle yaşıycak olsaydım kendi ailemle yaşardım, oğlunla evlenmezdim demiştim. Tabi olay epey uzun eşim ve benim ailem de ortamdaydı. Babam da benden yana olunca pısıverdiler :)) hakkınızı arayın, vermelerini beklemeyin.
Ben pasif degilim aslinda ama esim cok baskın. Hani deli deliyi gorunce sopasini saklar derler ya denedim bu saklamiyor daha beter oluyor. Zitlasinca cok cirkinlesiyor
Nasil bi insan oldugunu anlamaniz icin bu duzelmis hali dedim.Adam seni dövmeye kalkiyormus. Halen senin fikrini saygi duyan yok ama buna "düzelmis hali" diyorsun. Burda istesek 100 sayfa yazalim, yine anlamazsin.
O adami bosamanin yerine, ailesine gidip hizmet ediyorsun. Cocugun kadinlarin ezilmesi gerektigini ögrenir. Hir gür icinde büyür. Istedigin yeri bile kendin karar veremiyorsan, hapis hayati yasiyorsun demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?