eşim askerdeyken köyde kalma kabusu :)

Karisina mi guvenmiyor?
Eğer ailesine söylemişse evde kalmak istiyor diye aileside kimbilir nasıl doldurmuştur.. neden illa de evde kalmasın istiyor.. konu sahibi yanlış yaptığından değil adamın zihniyeti bozuk..Benim esim de bi kac gun yoktu kaynanam tutturdu burda kal kadın başına nasıl tek kalcan. Söylediğinden anlaşılıyor yani zihniyeti

Insanin evde kalmak istemesi kadar dogal ne olabilirse:) kadin kocasini aldatscaksa niye evinde yapsinki bunu:) boyle dusunuyolarsa 1 kez daha yuh bunlara

Ben evim disinda bir yerde kalamam vallahi. Esinizi ikna etmek zorunda degilsiniz bence. Nitekim o sizi ikna etsin evde kalmayin diye. Allah sabir versin.

Okurken kutu kutu pcete bitirdim Allah'ım daral geldi sabır versin size ama siz de azıcık ses edin yahu bı şey diyin kocaniza

Insanin evde kalmak istemesi kadar dogal ne olabilirse:) kadin kocasini aldatscaksa niye evinde yapsinki bunu:) boyle dusunuyolarsa 1 kez daha yuh bunlara
Eminim değilim ama bece öyle.. konu sahibi daha iyi tanır eşini dolduruşa gelmiş mi gelmemismi.. merak eden insan canım seni merak ederim çocuğu merak ederim aklım kalır başınıza birşey gelir diye söyler.. ama ısrar baskı yapıyorsa merak değildir o ille de kalcan diye..

Isin dogrusu ben hic bi yerde rahat edemiyorum heleki cocuklarim olduktan sonra.. yani beynim sulaniyor esyalarini hazirlarken.. herseylerini dusunuyorsjn. Ha eglenceli gecse bu kadinda istese kalir nolcak 10 gunde , ama istemiyor yani

Isin dogrusu ben hic bi yerde rahat edemiyorum heleki cocuklarim olduktan sonra.. yani beynim sulaniyor esyalarini hazirlarken.. herseylerini dusunuyorsjn. Ha eglenceli gecse bu kadinda istese kalir nolcak 10 gunde , ama istemiyor yani
Istememesi onların umrunda olsa böyle davranmazlar zaten.. ama konu sahibinin izin vermemesi lazım.. Bir kere resti çekse adam seve seve değil zorla tamam demek zorunda kalcak ama.. kaybetme korkusu yok adamda demek ki

Eşinin olmadığı zamanda neden ailesinin yanında kalasın ki, istemediğin birşeye seni zorlamaya hakkı yok vs.diyecegim normalde ama konu sizin eşiniz olunca işler değişiyor. Çünkü hali hazırda sizin ne istediğinizi ne düşüğünüzü önemsemeyen bir eşe sahipsiniz malesef. Israrla gitmek istemesiniz olay başka yerlere bile gidebilir.

O yüzden madem gideceksiniz, kayınpederiniz 20 günün tamamını orada kalmanız için ısrar etmesin diye ben olsaydım farklı yerlerde yaşıyorlarsa ailemin yanına gideceğim bileti şimdiden alırdım ki konu kapansın. Bolca sabır diliyorum size.

Istememesi onların umrunda olsa böyle davranmazlar zaten.. ama konu sahibinin izin vermemesi lazım.. Bir kere resti çekse adam seve seve değil zorla tamam demek zorunda kalcak ama.. kaybetme korkusu yok adamda demek ki
Iste o resti cekemedigi icin bibdikce biniyolar kizin ustune. Neden rest cekemiyor onuda konu sahibi soylesin bize

yetişkin çocuk sahibi insansınız.ne kadar isterseniz o kadar kalın gerisindede rahat edemiyorum kusura bakma çocuk büyüyünce sen gider kalırsın arada 1 hafta 10 gün diyeceksiniz bu kadar yani herşeyde izin mi gerekiyor evlenince.cidden sinir bozucu.herşeyi aman sorun çıkmasın deyip kabul ederseniz adam size herşeyi diretir.annenizde 3 gün onlarda 3 gün kalın gerisini evinizde geçirin.iş buyururlarsa yapmayın bitti gitti.yetişkin insanlara karşı böyle dayatmalara çok sinirleniyorum.eviniz var dağ başında değilse kalırsınız evde tek.

Bu nasıl oluyor. Hiç anlamıyorum.

Biz eşimizle birbirimizi hiçbir şeye zorlamıyoruz. Birimiz keyifsizse rahatsız da öteki de öyle oluyor çünkü.

Aksi olsaydı. Bas kaldırırdim. Sırf zorladığı için gideceğim varsa da gitmezdim. Anlayamadigim için yardımcı olamıyorum. Benim olaya bakış açım bu

Eşim evde tek kalmaması istemiyor cümlesi çok itici değil mi?
O kadar çok duyuyoruz ki.
Halbuki buna sadece siz karar vermelisiniz, yanınızda olmayacak biri değil.

Benimde eşim askere gitti kayın validemle aynı mahallede olduğum halde kendi annemle babam yanıma geldiler sende aileni yanına davet et gitme torun seveceklerse eşin askerden gelince birlikte gidersiniz severler

Sizde esim onu istemiyor bunu istemiyor.. bukadar agzinin icine bakmayin kalamam bitti gitti kardesin lf sokuyor rahat edemiyorum mecbur degilim diceksin. Bukadar pasif olmayin.

20 gun cok kisa. Kiz kardesin felan var mi? Senin evine gelsin kalin beraber? Yada annen.

Sizinle kalacak kizkardesiniz falan yok mu evnizde kalin iki tarafa da gitmiyorum ben evimde rahatim deyin

Yemin ederim ortam aynı benimki. Görümce kısmı hariç diğer şeyler tıpatıp aynı ya a

Yerinde olsam 20 gün boyunca gider baba evinde kalırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…