- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi Liona Esposito
-
Karisina mi guvenmiyor?Çünkü ailesi doldurmuştur ve guvenmiyordur
Eğer ailesine söylemişse evde kalmak istiyor diye aileside kimbilir nasıl doldurmuştur.. neden illa de evde kalmasın istiyor.. konu sahibi yanlış yaptığından değil adamın zihniyeti bozuk..Benim esim de bi kac gun yoktu kaynanam tutturdu burda kal kadın başına nasıl tek kalcan. Söylediğinden anlaşılıyor yani zihniyetiKarisina mi guvenmiyor?
Insanin evde kalmak istemesi kadar dogal ne olabilirse:) kadin kocasini aldatscaksa niye evinde yapsinki bunu:) boyle dusunuyolarsa 1 kez daha yuh bunlaraEğer ailesine söylemişse evde kalmak istiyor diye aileside kimbilir nasıl doldurmuştur.. neden illa de evde kalmasın istiyor.. konu sahibi yanlış yaptığından değil adamın zihniyeti bozuk..Benim esim de bi kac gun yoktu kaynanam tutturdu burda kal kadın başına nasıl tek kalcan. Söylediğinden anlaşılıyor yani zihniyeti
Okurken kutu kutu pcete bitirdim Allah'ım daral geldi sabır versin size ama siz de azıcık ses edin yahu bı şey diyin kocanizaöyle gözüme büyüyor ki anlatamam. eşim 20 günlüğüne askere gidecek. benim evde yalnız kalmamı istemiyor aklı kalır diye korkuyor. 10 gününü kendi ailesinin yanında köyde, diğer 10 günü de kendi ailemin yanında geçiricem. çocuk olmasa köyde kalmanı istemem ama çocuk için istiyorum görsünler zaman geçirsinler diye diyor.
ama kızlar sorun şu ki bu 10 gün benim gözümde koca bi kabus gibi rüyalarıma giriyor. zaten eski konularıma bi göz atsanız az çok bi fikriniz olur ortamla ilgili. sabah çok erken kalkıyorlar ve sürekli bi iş beklentisi içindeler. mesela tam öğleden sonra çocuğu uyutuyorum ben de uzanayım diyorum acıkıyolar, misafirleri geliyo illa bi iş çıkıyo. zaten orda bi kadının gündüz uyuması sanki dünyanın en büyük suçu gibi. hemen "ooo yattı uyudu ooo" tavırlarına giriyolar.
ev zaten küçük ve sıkıcı hiçbi yerde rahat edemiyorum. hele ki kayınbabam, eşimin abisi vs evdeyken allahım yer yarılsa da içine girsem diyorum. tuvalet banyo öyle bi yerde ki tam onların oturduğu takıldığı yemek yediği yerin dibinde. asla rahat giremiyosunuz.
onun dışında eşimin kız kardeşisürekli iş buyurma halleri, emir vermeler, karşısında çocuk var gibi azarlamalar, her yaptığına ama her yaptığına illa gelip karışmalar, yorum yapmalar, arkamdan konuşmalar.. ya bi makarna yapıyorum oğluma. gelip doğradığım domatese kadar karışıyor. öyle doğrama, soymadan yapsana, o çok olmuş, o az olmuş, vs vs içim şişiyor davul gibi oluyorum, git artık başımdan diye bağırasım geliyor o çığlık içimde patlıyor.
belki eşimin kız kardeşi olmasaydı 1 hafta-10 gün daha kolay idare edebilirdim bi nebze. ama var işte
ve eşim asla ikna olmuyor en az 1 hafta kalmam lazım.
bugün eşimin babası diyor ki "hiç kusura bakmayın 20 gün bizdesiniz" eşim de gülüyor. halbuki annem aynı cümleyi kurduğunda anneme " nedenmiş, onun diğer nenesiyle dedesi de var" demişti. kendi babasına neden demiyor da sadece gülüyoryani hiç benim ne istediğimi sormuyor bile babası, benim ne istediğimin, rahat edip edemediğimin asla bi önemi yok onlar için. üstelik oğlum da orda durmuyor rahat edemiyor tek ben de değil yani.
Eminim değilim ama bece öyle.. konu sahibi daha iyi tanır eşini dolduruşa gelmiş mi gelmemismi.. merak eden insan canım seni merak ederim çocuğu merak ederim aklım kalır başınıza birşey gelir diye söyler.. ama ısrar baskı yapıyorsa merak değildir o ille de kalcan diye..Insanin evde kalmak istemesi kadar dogal ne olabilirse:) kadin kocasini aldatscaksa niye evinde yapsinki bunu:) boyle dusunuyolarsa 1 kez daha yuh bunlara
Isin dogrusu ben hic bi yerde rahat edemiyorum heleki cocuklarim olduktan sonra.. yani beynim sulaniyor esyalarini hazirlarken.. herseylerini dusunuyorsjn. Ha eglenceli gecse bu kadinda istese kalir nolcak 10 gunde , ama istemiyor yaniEminim değilim ama bece öyle.. konu sahibi daha iyi tanır eşini dolduruşa gelmiş mi gelmemismi.. merak eden insan canım seni merak ederim çocuğu merak ederim aklım kalır başınıza birşey gelir diye söyler.. ama ısrar baskı yapıyorsa merak değildir o ille de kalcan diye..
Istememesi onların umrunda olsa böyle davranmazlar zaten.. ama konu sahibinin izin vermemesi lazım.. Bir kere resti çekse adam seve seve değil zorla tamam demek zorunda kalcak ama.. kaybetme korkusu yok adamda demek kiIsin dogrusu ben hic bi yerde rahat edemiyorum heleki cocuklarim olduktan sonra.. yani beynim sulaniyor esyalarini hazirlarken.. herseylerini dusunuyorsjn. Ha eglenceli gecse bu kadinda istese kalir nolcak 10 gunde , ama istemiyor yani
Iste o resti cekemedigi icin bibdikce biniyolar kizin ustune. Neden rest cekemiyor onuda konu sahibi soylesin bizeIstememesi onların umrunda olsa böyle davranmazlar zaten.. ama konu sahibinin izin vermemesi lazım.. Bir kere resti çekse adam seve seve değil zorla tamam demek zorunda kalcak ama.. kaybetme korkusu yok adamda demek ki
Benimde eşim askere gitti kayın validemle aynı mahallede olduğum halde kendi annemle babam yanıma geldiler sende aileni yanına davet et gitme torun seveceklerse eşin askerden gelince birlikte gidersiniz severleröyle gözüme büyüyor ki anlatamam. eşim 20 günlüğüne askere gidecek. benim evde yalnız kalmamı istemiyor aklı kalır diye korkuyor. 10 gününü kendi ailesinin yanında köyde, diğer 10 günü de kendi ailemin yanında geçiricem. çocuk olmasa köyde kalmanı istemem ama çocuk için istiyorum görsünler zaman geçirsinler diye diyor.
ama kızlar sorun şu ki bu 10 gün benim gözümde koca bi kabus gibi rüyalarıma giriyor. zaten eski konularıma bi göz atsanız az çok bi fikriniz olur ortamla ilgili. sabah çok erken kalkıyorlar ve sürekli bi iş beklentisi içindeler. mesela tam öğleden sonra çocuğu uyutuyorum ben de uzanayım diyorum acıkıyolar, misafirleri geliyo illa bi iş çıkıyo. zaten orda bi kadının gündüz uyuması sanki dünyanın en büyük suçu gibi. hemen "ooo yattı uyudu ooo" tavırlarına giriyolar.
ev zaten küçük ve sıkıcı hiçbi yerde rahat edemiyorum. hele ki kayınbabam, eşimin abisi vs evdeyken allahım yer yarılsa da içine girsem diyorum. tuvalet banyo öyle bi yerde ki tam onların oturduğu takıldığı yemek yediği yerin dibinde. asla rahat giremiyosunuz.
onun dışında eşimin kız kardeşisürekli iş buyurma halleri, emir vermeler, karşısında çocuk var gibi azarlamalar, her yaptığına ama her yaptığına illa gelip karışmalar, yorum yapmalar, arkamdan konuşmalar.. ya bi makarna yapıyorum oğluma. gelip doğradığım domatese kadar karışıyor. öyle doğrama, soymadan yapsana, o çok olmuş, o az olmuş, vs vs içim şişiyor davul gibi oluyorum, git artık başımdan diye bağırasım geliyor o çığlık içimde patlıyor.
belki eşimin kız kardeşi olmasaydı 1 hafta-10 gün daha kolay idare edebilirdim bi nebze. ama var işte
bugün eşimin babası diyor ki "hiç kusura bakmayın 20 gün bizdesiniz" eşim de gülüyor. halbuki annem aynı cümleyi kurduğunda anneme " nedenmiş, onun diğer nenesiyle dedesi de var" demişti. kendi babasına neden demiyor da sadece gülüyoryani hiç benim ne istediğimi sormuyor bile babası, benim ne istediğimin, rahat edip edemediğimin asla bi önemi yok onlar için. üstelik oğlum da orda durmuyor rahat edemiyor tek ben de değil yani.
Yemin ederim ortam aynı benimki. Görümce kısmı hariç diğer şeyler tıpatıp aynı ya aöyle gözüme büyüyor ki anlatamam. eşim 20 günlüğüne askere gidecek. benim evde yalnız kalmamı istemiyor aklı kalır diye korkuyor. 10 gününü kendi ailesinin yanında köyde, diğer 10 günü de kendi ailemin yanında geçiricem. çocuk olmasa köyde kalmanı istemem ama çocuk için istiyorum görsünler zaman geçirsinler diye diyor.
Yerinde olsam 20 gün boyunca gider baba evinde kalırdım.Bana kalsa tabiki ben de evimde kalirim. Zaten en basta evimde kalicam dedim diye baya tartistik. Tartismamizin ustune annem geldi o da basladi yalniz kalirsan aklımız kalir demeye. Esim de illa kendi ailesinin evinde de kalinmali diye tutturunca 20 gunu ikiye böldük. Bu arada babasi oyle dese bile o kendi düşüncesi istedigi kadar desin yani esim 20 gunu de orda kalicaksin demez bana. Ben orda cevap verip kotu olmak istemedim nasil olsa 20 günü de orda gecirecek degilim istedigi kadar desin yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?