Benim için farketmez dedim kendisi istedi
Ben defalarca dedim kendisine doğru olan bu Zaten şuan evine çıkardım mesela salıncağı var binmek istedi sustukendince evi dağılmayacak, özel alanına yabancı birisi girmeyecek
o eve geldiğinde çocuğun döküntüsü bulaşığı vs olmayacak
güzelce konuşun anlatın ağladığını, işe gidip geri geleceğini anlatması gerektiğini, yine çocuğun bildiği alıştığı ortamda rahat edeceğini
zira en basitinden sevdiği oyuncak oradadır, kanepeye nasıl çıkılacağını bilir
başkasının evinde ya kızarsa diye düşüneceği çoğu şeyi kendi evinde rahat rahat yapar
Yazık ayol2 yaşında ağlamaktan sesi kısıldı anneye çok bağlı babasında bile ağlıyor
2 yaşındaÇoçuk kaç yaşında?Önceden oryantasyon olmalıydı çoçuk için önce evinde güven ortamı daha iyi sanki denenebilir anne veya babaoçuğa veda edip gitmeli tabiki ağlasa bile her türlü ağlıyor zaten
O yüzden çok ağlıyordur. Normalde anne çıktıktan sonra biraz ağlar sonra oyuna dalar susar. Uykudan uyanıp bulamadığı zaman terkedilmiş hissediyor olabilir. Benim kızım da hala alışamadı kime bıraksam ağlar ama ben gittikten sonra susar. Geçen öğlen uyurken evden çıkmam gerekiyordu. Uyandığında babası susturamadı ben tekrar dönene kadar ağladı. Uyurken bırakıp gitmesin. Kapıdan çıkışını görsünElim ayağıma.. 2 yaşında ve uyurken gizli çıkıyor
Yok artk anneye soylemediniz mi boyle agladigini daha.Ya annesine söylicem bu şekilde ağladığını çünkü strese giriyorum gerçekten üzülüyorum
Elim ayağıma.. 2 yaşında ve uyurken gizli çıkıyor
Üstelik emiyor annesiniNe büyük yanlış. Resmen çocuğa terk edilme duygununu , bağımlılığı aşılıyor.
Konuşacak , vedalasacak , akşam gelirken ne istediğini soracak . Bir iki ağlar ama susar, geleceğini bilir , öpüp koklayarak kendi uğurlar annesini.
Evine gidin , orada annesiyle vedalassin, annesi istersen ablanın evine de gidebilirsin desin. Ben gelene kadar çok iyi oyna , eğlen desin ve gitsin.
Bende sizin dediğiniz gibi o şekilde olması gerektiğini söylemiştim ve üstelik bu çocuk annesini emiyor da emziriyor yani annesiVedalaşıp çıkması sizi kurtarmaz tek başına. Ön sayfalarda yanlış bilgiler verilmiş. 8 aylık çocuğuma bile anlatıyorum veda ediyprum denilmiş. O zaten 2 yaşındaki çocuk gibi bilinçli olmadığından hemen alışır bakıcısına. Sizin önceden çocukla tanışmanız, onların evine gidip vakit geçirmeniz, arasıra evinize getirmeniz gerekirdi daha önceki konunuza da yazmıştım. Annesi yarın vedalaşınca çocuk ağlamayacak sanmayın yani
Bende elimden gelen herşeyi yapıyorum hiç bir şekilde susmuyor annesi emziriyor ondan mı acaba2. kızımda 1 yaşında işe başladım
sabah çok erken gittiği için hep uyurken çıktım hala da öyle
(şimdi 5 yaşında işe gittiğimi biliyor oda kreşe gidiyor zaten)
ama ilk bakıcımızı 1 hafta önce başlattım kızım ona o kızıma alışsın diye
maşallah hiç ağlamamış kadını görünce
Söyledim alışacak zamanla diyorYok artk anneye soylemediniz mi boyle agladigini daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?