Hata olan burası.Elim ayağıma.. 2 yaşında ve uyurken gizli çıkıyor
Annesine söylicem bu şekilde ağladığını strese giriyorum
Elim ayağıma.. 2 yaşında ve uyurken gizli çıkıyor
Maşallah annesi sınıf öğretmeni bilmesi lazım ne bilim ben çıktıktan sonra uyanınca al diyor
Ben uyanmadan gidiyorum annesi hazırlanıyor çıkıyorçocuğu kime bırakıyor da siz uyanınca alıyorsunuz
çocuk evde yatakta uyanıyor siz onu alıp evinize mi geliyorsunuz babası falan mı getiriyor
eğer siz onu alıp geliyorsanız iş iyice travmatik
bir de evinden bilmediği bir kadın tarafından koparılıyor
aman bu çocuk psikolojisi bu kadar kırılgan değil diye ben de çok yorum yaparım da bazı konularda da dikkat etmek önemli
Sürekli söylüyorum ağladığını soruyor ama çözüm yokhiç mi sormuyor pimpirikli anne ne yapıyor diye
siz hiç mi ağlıyor demediniz
biz mi çok rahat büyüttük bu çocukları diyorum bazen
2-3 yaş arası çocukta güven bağı dönemi.çocuğu kime bırakıyor da siz uyanınca alıyorsunuz
çocuk evde yatakta uyanıyor siz onu alıp evinize mi geliyorsunuz babası falan mı getiriyor
eğer siz onu alıp geliyorsanız iş iyice travmatik
bir de evinden bilmediği bir kadın tarafından koparılıyor
aman bu çocuk psikolojisi bu kadar kırılgan değil diye ben de çok yorum yaparım da bazı konularda da dikkat etmek önemli
Ben uyanmadan gidiyorum annesi hazırlanıyor çıkıyor
Annesi gizli çıkmasın. Çocukta korku kalır hep. Mutlaka öpsün sarilsin ben ise gidiyorum ablan seninle ben gelene kadar ilgilencek. Sonra ben gelicem ablaya bay bay dicez desin. Birde çocuk kendi evinde daha huzurlu olur her zaman.annesi haberli çıksın . Ağlasa bile susar çünkü bakar ki annesi sözünde duruyor.Herkese merhaba haftanın 3 yarım günü çocuk bakıyorum kızlar bugün 3. Gün ama çocuk çok ağlıyor anne diye her şeyi yapıyorum oyun oynuyorum parka götürüyorum ama sürekli annesi geliyor aklına ağlıyor benimde oğlum var kreşe gidiyor ama hiç ağlamadı hemen ayak uydurdu ne yapacağım nasıl kendime alıştıracağım şaşırdım annesi 1 gibi geliyor ama sürekli ağlamakla geçiyor her şeyi düzenli veriyorum oysaki birde aynı apartmanda oturuyoruz sizce onun evindemi baksam
Kızlar daha önce açmıştım gün geçtikçe daha çok ağlıyor elimden geleni yapıyorum iyice başıma ağrı girdi ne yapsam şaşırdım valla hiç bir şekilde susmuyor annesine söz verdim başta bakıcam diye böyle olacağını bilsem hiç söz vermezdim birde annesi gizli çıkıyor ondan mı acaba
Aynen bencede benim oğlumda ağlıyordu aynısını yaptım babasıyla vedalaşarak işe yolluyor şimdiAnne gizli çıkmamalı benim kizimda babasi giderken agliyordu eskiden simdi el sallayip opucuklu bay bay yaparak gonderiyor işe konuşamasa bile cocuklar herseyi anliyor hissediyor
Size daha önceki konunuzda da yazmıştım. Annesiyle konuşmadınız mı? Neden gizli gizli kaçar gibi çıkıp çocuğa travma yaşatıyor? Lütfen çocuğa annesinin geleceğini anlatın. Onun anlayacağı dilde anlatın. Haftanın 3 günü bakıyorsanız diğer günler de annesi konuşarak çocuğu alıştırmaya çalışsın. Çocuk bu, her şeyi anlamaz değil her şeyi çok güzel anlıyor. Öyle kaçar gibi gitmekle güven falan bırakmaz çocukta. Kaygılı bir çocuk olur.Herkese merhaba haftanın 3 yarım günü çocuk bakıyorum kızlar bugün 3. Gün ama çocuk çok ağlıyor anne diye her şeyi yapıyorum oyun oynuyorum parka götürüyorum ama sürekli annesi geliyor aklına ağlıyor benimde oğlum var kreşe gidiyor ama hiç ağlamadı hemen ayak uydurdu ne yapacağım nasıl kendime alıştıracağım şaşırdım annesi 1 gibi geliyor ama sürekli ağlamakla geçiyor her şeyi düzenli veriyorum oysaki birde aynı apartmanda oturuyoruz sizce onun evindemi baksam
Kızlar daha önce açmıştım gün geçtikçe daha çok ağlıyor elimden geleni yapıyorum iyice başıma ağrı girdi ne yapsam şaşırdım valla hiç bir şekilde susmuyor annesine söz verdim başta bakıcam diye böyle olacağını bilsem hiç söz vermezdim birde annesi gizli çıkıyor ondan mı acaba
Benim için farketmez dedim kendisi istediSonra alıp size neden gidiyorsunuz o zaman
En azından evinde alıştığı ortamda olsun
Hiç tanımadığı birisi onu evinden alıp bilmediği bir yere götürüyor annesi de yok
Komşum diğer komşunun çocuğuna baktı
Ancak zaten çocuk hepimizi tanırdı tüm yaz kucağımızda gezdi hatta bir gün annesi yoktu babaannesi vardı ben de aşağıda oturuyordum babaannenin kucağında iken gel yaptım yerleşti kucağıma babaannesi AA dedi tanımadığına gitmezdi dedim beni tanıyor hergün ben bu bankta otururken bir saat benim kucakta takılıyor sesimi vs biliyor
Özetle anne çıktı bebek uyanınca babası giydirdi getirdi diğer komşuyu da tanıyordu sıkıntısız bakıldı
Ama sizi tanımıyor bebek biraz daha annesinin olduğu ortamda zaman geçirin bir de en azından alışıncaya kadar bebeğin evinde kalın bana kalırsa çocuk evinde bakılmalı ama annesi sizin evi kabul etmiş
Ben anlatıyorum herşeyi hatta annesi diyorki beni görürse daha çok ağlayacakSize daha önceki konunuzda da yazmıştım. Annesiyle konuşmadınız mı? Neden gizli gizli kaçar gibi çıkıp çocuğa travma yaşatıyor? Lütfen çocuğa annesinin geleceğini anlatın. Onun anlayacağı dilde anlatın. Haftanın 3 günü bakıyorsanız diğer günler de annesi konuşarak çocuğu alıştırmaya çalışsın. Çocuk bu, her şeyi anlamaz değil her şeyi çok güzel anlıyor. Öyle kaçar gibi gitmekle güven falan bırakmaz çocukta. Kaygılı bir çocuk olur.
Bunun doğrusu konuşarak ayrılmak. Yazık çocuğa. 3 yaşından büyükse belki 1saat çizgi film izletseniz? Ya da ağladığında annesini görüntülü arayın annesi gelicem die konuşsun. Saati gösterin akrebi, yelkovanı göstererek şu şuraya gelince gelecek annen gibi onun anlayacağı dilden konuşmayı deneyin.Ben anlatıyorum herşeyi hatta annesi diyorki beni görürse daha çok ağlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?