- Konu Sahibi Yarali1987
-
Yakınlarından uzak kalmamak adına eşinden uzak kalabileceksin yani. Ay insanlar turlu turlu.
Offff haklısınız biliyorum kızlar ama annem var burdahemen eleştirmeyin ablam çocuklarınıda aldı eşini bırakıp evi terketti geçen yaz daha 1sene olmadı ve annemin dert ortağı benim bu yüzden annemi bırakmak çok zor olucak ama eşimdende vazgeçmem tabiki zaten karar verilmedi daha ne yapıcamız sadece bi ihtimal dedik.akşam gelsin eşimle konuşucaz bu konuyu bakalım ne yapıcaz hayırlısı
evliliğe henüz alışamamışsınız yada eşinize duygularınız net değil. bir sorgulayın kendinizislm kızlar dertleşmek fikir almak istiyorum bi konuda, eski konulardan bilen bilir eşim 1saatlik uzaklıkta çalışıyor hergün 100km git 100km gel 16aydır bu böyleydi ama artık katlanamıyorum yoruluyorum araba kullanırken zor oluyo dedi taşınalım dedik ama orda hiiç kimsemiz yok ailelerimiz hep burda o yüzden vazgeçtik. Eşimin artık gerçekten yorulduğunu görüyorum bende ve ona dedimki işcilerin yanında kal istersen haftanın 1-2günü( 2-şci aynı evde kalıyorlar işyerine yakın) hem dinlenirsin dedim ama eşim ayrı ev tutmak istiyor hafta sonları beraber kalırız hem bende 1-2gin kalırım kendi evimiz olur diyor kafam karışık ne desem ne yapsam bilmiyorum fikşrlerinizi bekliyorum canlarım
benim annem yıllarca uzak yaşadı anneannemden oda yalnızdı. babam subay olduğu için şehir şehir dolaştı. madem anneyle olmak zorundasınız evlenmeyecektiniz.. evlilik sorumluluk ister. özveri ister.Offff haklısınız biliyorum kızlar ama annem var burdahemen eleştirmeyin ablam çocuklarınıda aldı eşini bırakıp evi terketti geçen yaz daha 1sene olmadı ve annemin dert ortağı benim bu yüzden annemi bırakmak çok zor olucak ama eşimdende vazgeçmem tabiki zaten karar verilmedi daha ne yapıcamız sadece bi ihtimal dedik.akşam gelsin eşimle konuşucaz bu konuyu bakalım ne yapıcaz hayırlısı
Offff haklısınız biliyorum kızlar ama annem var burdahemen eleştirmeyin ablam çocuklarınıda aldı eşini bırakıp evi terketti geçen yaz daha 1sene olmadı ve annemin dert ortağı benim bu yüzden annemi bırakmak çok zor olucak ama eşimdende vazgeçmem tabiki zaten karar verilmedi daha ne yapıcamız sadece bi ihtimal dedik.akşam gelsin eşimle konuşucaz bu konuyu bakalım ne yapıcaz hayırlısı
Ne kadar saçma bir konu, ne kadar mantıksız düşünceler.. O zaman ailesinden kmlerce uzak olan herkes eşini bıraksın alsın çocukları ailesinin!!!! Yanına gitsin.. Yaşayan nasıl yaşıyor hanımefendi, sizi çok rahat gördüm, sizin aileniz eşiniz artık.. Zaten siz birbirinize düşkün olsanız ayrı ev diye diretmezdiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?