Eşim ayrı ev tutmak istiyor :(

Offff haklısınız biliyorum kızlar ama annem var burda hemen eleştirmeyin ablam çocuklarınıda aldı eşini bırakıp evi terketti geçen yaz daha 1sene olmadı ve annemin dert ortağı benim bu yüzden annemi bırakmak çok zor olucak ama eşimdende vazgeçmem tabiki zaten karar verilmedi daha ne yapıcamız sadece bi ihtimal dedik.akşam gelsin eşimle konuşucaz bu konuyu bakalım ne yapıcaz hayırlısı

kimseniz olmayıversin ne olacakmış. İnsan eşine acır taşıyın evinizi ayrı ev tutmakta neymiş. Ben asla eşime işçilerin yanında kal demezdim. Aile bir yere kadar siz aile oldunuz bunun farkına varın. Eşimle bende kimsemizin olmadığı bir yerde yaşıyoruz arkadaş edindik burda günlerimiz dolu dolu geçiyor.

1 saat mesafede ise siz ailenizin yanına gider gelirsiniz gün içinde ya da haftasonu. Ben olsam eşimden ayrılmaz taşınırdım. 5 gün eşten ayrı kalınca evli olmanın anlamı ne.

Destek olacaksan telde de olur

Hem annen de arada sana gelir açılır

Senin annenin desteğe ihtiyacı bir varsa o çocukların babaya ihtiyacı 10 var

evliliğe henüz alışamamışsınız yada eşinize duygularınız net değil. bir sorgulayın kendinizi

esinize yakin olmak degil de ailenize yakin olmayi seciyorsunuz cok garip geldi. Ayrica 100km ne eder ki bi saat falan. Hem de ozel aracla gidip geliyormus. Esinizin ayri eve cikmayi dusunecek kadar yorulmus olmasi sasirtti

Herkesin dayanma gücü farklıdır ama benim eşimde her gün sabah akşam istanbul- Dilovası kaç km bilmem ama 1.5 saat yol gidiyor şirketin arabası var onunla kaç kere teklif ettim Oray'a taşınalım diye kabul etmedi,hava kirliliği vs şu bu Dedi durdu,bir tek gecen sene çok kar yağdı mahsur kaldılar orda,başka eve gelmediği vs ah vah olmadı.

Yani şunu dicem eşinizi yanlız bırakmayın sakın razı gelmeyin böyle bişeye.sizde gidin yanında,şuanki evi kapamayın madem hafta sonu annenizin yanına gelin.Annenize yoldaş olurken eşinizi ihmal etmeyin.

benim annem yıllarca uzak yaşadı anneannemden oda yalnızdı. babam subay olduğu için şehir şehir dolaştı. madem anneyle olmak zorundasınız evlenmeyecektiniz.. evlilik sorumluluk ister. özveri ister.

Eşiniz nereye siz oraya bence 1 saat uzaklık için eşiniz mi aileniz mi

hepberaber oraya taşının..hem 1 saat uzaklık değil mi canınız sıkıldı mı gelirsiniz yine..

siz de ailesiniz artık,kendi ailelerinizi bir kenara bırakmalısınız
birlikte tutun evi yani
ayrı ev tutma olayı belli bir yerden sonra farklı şekillerde patlak verir

Ailenize yakın olayım derken eşinizden uzak olmak mantıklı değil ki 100 km ne ki sıkıldığınız an gidersiniz eşinizide yazık hergünbu kadar yol bence temelli gidin ayrı gayrı olmaz bende aileme bağlı biriyken ist Dan çıkıp 1800 km öteye gittim eşim için

tabiki haklısınız da ALLAH korusun anneniz sizin de yuvanızın bozulması ister mi
elbette istemez,yine gelirsiniz annenizin yanına

Ne kadar saçma bir konu, ne kadar mantıksız düşünceler.. O zaman ailesinden kmlerce uzak olan herkes eşini bıraksın alsın çocukları ailesinin!!!! Yanına gitsin.. Yaşayan nasıl yaşıyor hanımefendi, sizi çok rahat gördüm, sizin aileniz eşiniz artık.. Zaten siz birbirinize düşkün olsanız ayrı ev diye diretmezdiniz..

Taşınacağınız yerde ailelerden kimse yok diyorsunuz ama eşiniz taşınırsa sizin cekirdek ailenizden bir birey yani eşiniz evde olmayacak tüm hafta. Siz çalışmıyorsanız,taşının eşinizle. Pek doģru gelmedi bana bu ayrı yaşama durumu zira yatakları bile ayırmamak gerekiyor kaldı ki evi ayırmak ne derece doğru bilemedim.

Kesinlikle katılıyorum.
Eşin nerede sen orada. Özledikçe ziyaret edebilirsiniz.

Ayy keske ben de gidebilsem şu ailenin akrabanin olmadigi yere. Bu akrabaya yakin olma merakini hicbir zaman anlamayacagim

ahh eşim bana böle teklife bulunsaydi seve seve kabul ederdim işyerinden eş durumu tayin isterdim.
ayrı yaşarsaniz böle bir evlilk olmaz kocan neree sen oraa...illa ailelerinzle yaşacak hali yok ya yoruluyormuş kabul etseydin o ne kadar sevinirdi bilsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…