+1Bence sevmiyor sizi, ne yapsanız boşa.
İnsan sevdiği kişiyle uyumak, en azından sevdiği kişiyle yemek yiyip gününü paylaşmak ister. Olay koltuk aşkı değil size olan aşksızlığı.
alakası bile yok ya bende tv karşısında uyumayı çok seviyorum eşimde arkadaşlarıyla birlikte pcde oyun oynuyor yatacağı zaman beni uyandırıp yatağımıza gidiyoruz aşksız mı oluyoruz şimdi her gün istisnasız uyurum.Bence sevmiyor sizi, ne yapsanız boşa.
İnsan sevdiği kişiyle uyumak, en azından sevdiği kişiyle yemek yiyip gününü paylaşmak ister. Olay koltuk aşkı değil size olan aşksızlığı.
Ama tvde film izleyip, uyuyup, eşiniz seslendiğinde gece yatağınizda uyuyorsunuz degil mi?alakası bile yok ya bende tv karşısında uyumayı çok seviyorum eşimde arkadaşlarıyla birlikte pcde oyun oynuyor yatacağı zaman beni uyandırıp yatağımıza gidiyoruz aşksız mı oluyoruz şimdi her gün istisnasız uyurum.
dayak istiyor şimdi okudum yemekten de yiyip kalkıyormuş hemenAma tvde film izleyip, uyuyup, eşiniz seslendiğinde gece yatağınizda uyuyorsunuz degil mi?
Konu sahibinin esi yatağa gelmek istemiyor
Tam tersine severek evlendik, eşim özel günleri atlmaz hediyeler almayı sever. Beni ve ihtiyaçlarımı göz önünde bulundurur. Söylediklermi önemser ama bu durumlar canımı çok sıkıyor. Ben bu konularda konuştum boşanmayı dile getirmedim ama ne alaka diyor. İşte orda rahat ediyormuş. Uyuyakalıyormuş ama nerdeyse her gece. Bi ara çocuğu bahane etti uykusu bölünmesin istiyordu. Ben kavga çıkarınca çocuğa ragmen uzun süre geldi. Onda benle uykusuz kaldı geceleri uyanıp baktı çocuğa. Ama şimdi yine koltukta uyuyakalmayq devame tti. Süreklilik sağlayamadık hep gevşedisizinle silah zoruyla evlenmiş gibi davranmasının mantıksız olduğunu istiyorsa boşanabileceğini buna daha fazla katlanmayacağınızı söylediniz mi
Ayrı ye ayrı uyu adam tek takılıyor resmen evlilikte
Bence o kendini törpüleyene kadar ne kalk yatağa gel diyin ne de yemeğe çağırın
Niye çağırmadın derse nasılsa ayrı yiyorsun ayrı uyuyorsun ev arkadaşı gibisin dersiniz
Ama öncesinde son bi konuşun sitem edin
Yoksa durduk yere sorun çıkardığınızı düşünür erkek kafası
Bence bu adamın yeterince yaşama sevinci yok.vakit geçsin diye yaşıyor.aile hayatım güzel olsun, eşimle aram iyi olsun tarzı dertleri yok.zaten psikolojik sorunlar yaşadı demişsin.hayata bağlanması için bence ilaç desteği almalı.belli ki yeterince mutluluk hormonu salgılayamıyor.bence temel sorun bu.Kızlar merhaba, 4 yıllık evliyim 2 yaşında çocuğum var. Benim sorunum eşimle çoğu zaman ayrı yatıyor ve ayrı yemek yiyor olmamız.
Fakat bu benim için sorun eşim için hiç değil.
İlk evlendiğimiz günden beri böyle. Bekarken alışmiş tv karşısında koltukta öylesine yatmaya rahat batıyor adama.
Bu sorun için neler yaptım önce anlatayım sonra sizden fikir alayım.
İlk 1.5-2 sene eşim her koltukta uyuya kaldığında tatlıntatlı gidip öperek uyandırdım hadi aşkım yatağa diye sürekli getirdim. Bi rutin oldu bu. Ama hiç bi alışkanlık olmadı kendisinde yani bu huyunu yeni bir yatakta yatma huyu ile değştiremedim.
Sonra çocuk oldu. Kendisi o ara psikolojik rahatsızlık yaşadı ve uykusuz kalıyordu.gece de bebek emmeye kalktığından uykusuz kalıyordu 2-3 ay ayrı yatmasına izin verdim. Baktım iyice huy oldu tekrar cağırmaya başladım ama artık dabrım tükenmeye başlamiştı sürekli de iteklemekten bıktım. İşte çocuktan dolayı cam açmayınca sıcak oluyor yok tv karşısında yatmaya alıştım vs vs saçma sapan bahaneler. Bu süreçte tepkim git gide arttı kimi zaman sitem ettim kimi zaman açıkça konuştum . Birlikte yatıp birlikte uyanmanın eş ilişkisi için öneminden açıkça bahsettim. Kendi özürler dileyip bunu bu kadar detaylı düşünemdiğinden bahsetti. Ara ara düzelir gb olsa da yien gevşedi. Mesela çocuk artık kendi odasında ve ben camı açıp yatıyorum ama beyfendi 2 gün gelse 5 gün koltuğuyla aşk yaşıyorbirlikte sofraya oturma konusundada ben bin takla atıyorum. Hemen yiyip kalkıyor bekleme yok sohbet yok. Mutfaktaki tv yi açıp 2 dk da yiyip hooop balkona sigaraya koşuyor. Sofra adabı içinde çok uğraştım hep çağırdım bekledim anlattım . Ol-mu-yooooor? Başka ne yapabilirim
İlaç desteği alıyor evetBence bu adamın yeterince yaşama sevinci yok.vakit geçsin diye yaşıyor.aile hayatım güzel olsun, eşimle aram iyi olsun tarzı dertleri yok.zaten psikolojik sorunlar yaşadı demişsin.hayata bağlanması için bence ilaç desteği almalı.belli ki yeterince mutluluk hormonu salgılayamıyor.bence temel sorun bu.
siz daha altdan alan idare eden tarafınızla değilde buna artık tahammül etmeyeceğinizi gösteren keskin ve net bir tavırla dediğim cümleyi eşinize kurdunuz mu demek istedim aslındaTam tersine severek evlendik, eşim özel günleri atlmaz hediyeler almayı sever. Beni ve ihtiyaçlarımı göz önünde bulundurur. Söylediklermi önemser ama bu durumlar canımı çok sıkıyor. Ben bu konularda konuştum boşanmayı dile getirmedim ama ne alaka diyor. İşte orda rahat ediyormuş. Uyuyakalıyormuş ama nerdeyse her gece. Bi ara çocuğu bahane etti uykusu bölünmesin istiyordu. Ben kavga çıkarınca çocuğa ragmen uzun süre geldi. Onda benle uykusuz kaldı geceleri uyanıp baktı çocuğa. Ama şimdi yine koltukta uyuyakalmayq devame tti. Süreklilik sağlayamadık hep gevşedi
Sanki tam olarak aile gibi değil de ev arkadaşı gibi olmuşsunuz.Kızlar merhaba, 4 yıllık evliyim 2 yaşında çocuğum var. Benim sorunum eşimle çoğu zaman ayrı yatıyor ve ayrı yemek yiyor olmamız.
Fakat bu benim için sorun eşim için hiç değil.
İlk evlendiğimiz günden beri böyle. Bekarken alışmiş tv karşısında koltukta öylesine yatmaya rahat batıyor adama.
Bu sorun için neler yaptım önce anlatayım sonra sizden fikir alayım.
İlk 1.5-2 sene eşim her koltukta uyuya kaldığında tatlıntatlı gidip öperek uyandırdım hadi aşkım yatağa diye sürekli getirdim. Bi rutin oldu bu. Ama hiç bi alışkanlık olmadı kendisinde yani bu huyunu yeni bir yatakta yatma huyu ile değştiremedim.
Sonra çocuk oldu. Kendisi o ara psikolojik rahatsızlık yaşadı ve uykusuz kalıyordu.gece de bebek emmeye kalktığından uykusuz kalıyordu 2-3 ay ayrı yatmasına izin verdim. Baktım iyice huy oldu tekrar cağırmaya başladım ama artık dabrım tükenmeye başlamiştı sürekli de iteklemekten bıktım. İşte çocuktan dolayı cam açmayınca sıcak oluyor yok tv karşısında yatmaya alıştım vs vs saçma sapan bahaneler. Bu süreçte tepkim git gide arttı kimi zaman sitem ettim kimi zaman açıkça konuştum . Birlikte yatıp birlikte uyanmanın eş ilişkisi için öneminden açıkça bahsettim. Kendi özürler dileyip bunu bu kadar detaylı düşünemdiğinden bahsetti. Ara ara düzelir gb olsa da yien gevşedi. Mesela çocuk artık kendi odasında ve ben camı açıp yatıyorum ama beyfendi 2 gün gelse 5 gün koltuğuyla aşk yaşıyorbirlikte sofraya oturma konusundada ben bin takla atıyorum. Hemen yiyip kalkıyor bekleme yok sohbet yok. Mutfaktaki tv yi açıp 2 dk da yiyip hooop balkona sigaraya koşuyor. Sofra adabı içinde çok uğraştım hep çağırdım bekledim anlattım . Ol-mu-yooooor? Başka ne yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?