Eşim ayrı yatıyor

Gulce1990

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2021
157
39
48
Kızlar merhaba, 4 yıllık evliyim 2 yaşında çocuğum var. Benim sorunum eşimle çoğu zaman ayrı yatıyor ve ayrı yemek yiyor olmamız.
Fakat bu benim için sorun eşim için hiç değil.
İlk evlendiğimiz günden beri böyle. Bekarken alışmiş tv karşısında koltukta öylesine yatmaya rahat batıyor adama.
Bu sorun için neler yaptım önce anlatayım sonra sizden fikir alayım.
İlk 1.5-2 sene eşim her koltukta uyuya kaldığında tatlıntatlı gidip öperek uyandırdım hadi aşkım yatağa diye sürekli getirdim. Bi rutin oldu bu. Ama hiç bi alışkanlık olmadı kendisinde yani bu huyunu yeni bir yatakta yatma huyu ile değştiremedim.
Sonra çocuk oldu. Kendisi o ara psikolojik rahatsızlık yaşadı ve uykusuz kalıyordu.gece de bebek emmeye kalktığından uykusuz kalıyordu 2-3 ay ayrı yatmasına izin verdim. Baktım iyice huy oldu tekrar cağırmaya başladım ama artık dabrım tükenmeye başlamiştı sürekli de iteklemekten bıktım. İşte çocuktan dolayı cam açmayınca sıcak oluyor yok tv karşısında yatmaya alıştım vs vs saçma sapan bahaneler. Bu süreçte tepkim git gide arttı kimi zaman sitem ettim kimi zaman açıkça konuştum . Birlikte yatıp birlikte uyanmanın eş ilişkisi için öneminden açıkça bahsettim. Kendi özürler dileyip bunu bu kadar detaylı düşünemdiğinden bahsetti. Ara ara düzelir gb olsa da yien gevşedi. Mesela çocuk artık kendi odasında ve ben camı açıp yatıyorum ama beyfendi 2 gün gelse 5 gün koltuğuyla aşk yaşıyor birlikte sofraya oturma konusundada ben bin takla atıyorum. Hemen yiyip kalkıyor bekleme yok sohbet yok. Mutfaktaki tv yi açıp 2 dk da yiyip hooop balkona sigaraya koşuyor. Sofra adabı içinde çok uğraştım hep çağırdım bekledim anlattım . Ol-mu-yooooor? Başka ne yapabilirim

Bizde de durum sizin ki gibi ama farkı ben ayrı yatmak istiyorum 10 yıllık evliyiz eşimin burnundan ameliyat olması lazım öyle bir horluyor ki diğer odalardan duyuluyor bende uyurken çıt çıksa uyanan biriyim eşimde ilk zamanlar benimle çok tartıştı neden ayrı yatıyoruz diye ama uyuyamıyorum çalışan biriyim erken kalkmak zorundayım artık oda alıştı ayrı uyumaya bunu kavga sebebi olmaktan çıkardı artık

Ayrı ye ayrı uyu adam tek takılıyor resmen evlilikte
Bence o kendini törpüleyene kadar ne kalk yatağa gel diyin ne de yemeğe çağırın
Niye çağırmadın derse nasılsa ayrı yiyorsun ayrı uyuyorsun ev arkadaşı gibisin dersiniz
Ama öncesinde son bi konuşun sitem edin
Yoksa durduk yere sorun çıkardığınızı düşünür erkek kafası

Bence sevmiyor sizi, ne yapsanız boşa.

İnsan sevdiği kişiyle uyumak, en azından sevdiği kişiyle yemek yiyip gününü paylaşmak ister. Olay koltuk aşkı değil size olan aşksızlığı.
alakası bile yok ya bende tv karşısında uyumayı çok seviyorum eşimde arkadaşlarıyla birlikte pcde oyun oynuyor yatacağı zaman beni uyandırıp yatağımıza gidiyoruz aşksız mı oluyoruz şimdi her gün istisnasız uyurum.

Çocuğumuz olduğunda maalesef bizim de benzer durumumuz var. Biz eşimle şikayetçi değiliz çünkü kızımızın şu an bana daha çok ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz.

Kızım babasıyla oyun oynamayı çok seviyor. Gece uyandığında yatakta babayı görünce oyun oynamak için uyanıyor. Zaten yazın odasını ayıracağız. Karşılıklı konuştuk ayrı yatma durumundan rahatsız olmadık. Ama bu değil ki bir birbirimizi sevmiyoruz. Şartlara göre uyum sağlıyoruz.

Bu arada kızım 1 seneye yakın kolikti. Gece hiç uyumazdı. Odaları bu yüzden ayırmıştık

Ama tvde film izleyip, uyuyup, eşiniz seslendiğinde gece yatağınizda uyuyorsunuz degil mi?
Konu sahibinin esi yatağa gelmek istemiyor

sizinle silah zoruyla evlenmiş gibi davranmasının mantıksız olduğunu istiyorsa boşanabileceğini buna daha fazla katlanmayacağınızı söylediniz mi
Tam tersine severek evlendik, eşim özel günleri atlmaz hediyeler almayı sever. Beni ve ihtiyaçlarımı göz önünde bulundurur. Söylediklermi önemser ama bu durumlar canımı çok sıkıyor. Ben bu konularda konuştum boşanmayı dile getirmedim ama ne alaka diyor. İşte orda rahat ediyormuş. Uyuyakalıyormuş ama nerdeyse her gece. Bi ara çocuğu bahane etti uykusu bölünmesin istiyordu. Ben kavga çıkarınca çocuğa ragmen uzun süre geldi. Onda benle uykusuz kaldı geceleri uyanıp baktı çocuğa. Ama şimdi yine koltukta uyuyakalmayq devame tti. Süreklilik sağlayamadık hep gevşedi

Öyle yaptığım zamanlar oldu ama uzun sürdüremedim dayanamadım. Bu tip zamanlarda hemen gelip gönlümü alıyor miye kızdın ayrı yattım diye mi vs vss sonra düzelip bi süre sonra yine aynı. Bide ben bu dediğinizi uzun süre yapsam iletişimimiz tamamen biter diye korkuyorum

Bence bu adamın yeterince yaşama sevinci yok.vakit geçsin diye yaşıyor.aile hayatım güzel olsun, eşimle aram iyi olsun tarzı dertleri yok.zaten psikolojik sorunlar yaşadı demişsin.hayata bağlanması için bence ilaç desteği almalı.belli ki yeterince mutluluk hormonu salgılayamıyor.bence temel sorun bu.

İlaç desteği alıyor evet

siz daha altdan alan idare eden tarafınızla değilde buna artık tahammül etmeyeceğinizi gösteren keskin ve net bir tavırla dediğim cümleyi eşinize kurdunuz mu demek istedim aslında

ben olsam sofradan kalktığı an veya yine aynı şekilde ayrı uyuduğu an benimle silah zoruyla evlenmişsin gibi davranmana gerek yok seni zorla tutmuyorum bu evlilikte , ayrı yemek ye ayrı uyu işine devam edeceksen istediğin buysa bunu resmiyete dökebilirsin derdim. nasılsa idare ediyor iki söylenip bırakıyor yüzsüzlüğüne sahip, eşim ne diyor bir ciddiye alayım dememiş adam

benım eşimde çok sever koltukta uyumayı hatta oturma odası değil buranın adı yatmalık koltuklar derim hep ,

Sanki tam olarak aile gibi değil de ev arkadaşı gibi olmuşsunuz.
Hem de birisi başka bir ev bulsa tası tarağı toplayıp gidecek gibi.
Sohbet yok, muhabbet yok, sarılıp uyuma yok...
Çok üzücü

Öncelikle peşinden gitmeyi bırakın canı nerde istiyorsa orda uyusun.Bırakın o sizinle uyumayı ihtiyaç görsün.İlla ki yatağa gelecek bu adam bişeyler yaşamak için.Ayrıca televizyon bağımlılığı var sanırım. Ben sizin yerinizde olsam evdeki televizyonları yok ederdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…