Ben kaldırıp getirsem gelir gelmem demiyor sadece sürekli orda uyuyakalıyor. Ama ben yıldım artık sürekli çağırmaktan… bebeğim var çalışıyorum ben de yoruluyorum. Üstelik çoğu zaman gece dizi izliyor oluyır ben yatıyorum. Sonra sabah bakıyorum ki gelmemişKesinlikle katılıyorum, çünkü benim eşim asla ayrı yatmayı kabul etmez ve illa uykuya geçerken en azından ayağı ayağıma veya eli elime temas edecek. Bu konuda tek esnekliği ailemin yanına şehir dışına gidersem mecburiyetten ayrı yatıyor. Evimizde çok nadir ya o koltukta uyuya kalır yada ben , birbirimizi uyandiririz hemen yatağa geçeriz. Küs olsak dahi aynı yatakta yatıyoruz evimizin değişmez kuralı.
Ne kadar kırıcı eşin seni sevmiyor demek, ne kadar kolay söylüyorsunuz böyle şeyleri. Tv karşısında uyumak kadar tatlı olan bir şey yok bunu sever. Rahatına düşkün olması sevmediği anlamına gelmiyor.Bence sevmiyor sizi, ne yapsanız boşa.
İnsan sevdiği kişiyle uyumak, en azından sevdiği kişiyle yemek yiyip gününü paylaşmak ister. Olay koltuk aşkı değil size olan aşksızlığı.
Şu evlilerdeki yarı küslük olayı da bana garip geliyor. Madem tam küsecek kadar önemli bir konu yok küsme.eee madem çok önemli bir konu tam küs.ne bu iki arada bir deredeKesinlikle katılıyorum, çünkü benim eşim asla ayrı yatmayı kabul etmez ve illa uykuya geçerken en azından ayağı ayağıma veya eli elime temas edecek. Bu konuda tek esnekliği ailemin yanına şehir dışına gidersem mecburiyetten ayrı yatıyor. Evimizde çok nadir ya o koltukta uyuya kalır yada ben , birbirimizi uyandiririz hemen yatağa geçeriz. Küs olsak dahi aynı yatakta yatıyoruz evimizin değişmez kuralı.
Hemen boyle demeyin hanımlar ya insan bazi aliskanliklarindan zor vazgeciyorBence sevmiyor sizi, ne yapsanız boşa.
İnsan sevdiği kişiyle uyumak, en azından sevdiği kişiyle yemek yiyip gününü paylaşmak ister. Olay koltuk aşkı değil size olan aşksızlığı.
Tamam da cinsel hayatları gayet iyiymiş.ben erkeklerin sanıldığı gibi sevmediği kişiyle seks yapmak isteyeceğini düşünmüyorum.Ne kadar kırıcı eşin seni sevmiyor demek, ne kadar kolay söylüyorsunuz böyle şeyleri. Tv karşısında uyumak kadar tatlı olan bir şey yok bunu sever. Rahatına düşkün olması sevmediği anlamına gelmiyor.
karısını sevmese onun ikazlarına kulak asmazdı ama adam kırmıyor gönlünü de yapıyor belli ki.
Aslında şöyle bir durum oluyor, ikimiz de karakter olarak çok sinirli insanlarız ama ben hazmetme konusunda bir tık zorlandığım için bir kaç gün sakinleşip ağır konuşmamak için zamana bırakıyoruz. Yine konuşuyoruz ama eh işteŞu evlilerdeki yarı küslük olayı da bana garip geliyor. Madem tam küsecek kadar önemli bir konu yok küsme.eee madem çok önemli bir konu tam küs.ne bu iki arada bir deredeaynı yatakta yatılan küslük mü olur allah aşkına.mantıksız bir olay bence.
e işte demek ki seviyor. Sevmeseydi yanaşamazdı bile. adam gamsız olabilir rahatına çok önem veriyor olabilir. her harekete sevmiyor diye değerlendirmek biraz kırıcı geliyor bana kalırsa.Tamam da cinsel hayatları gayet iyiymiş.ben erkeklerin sanıldığı gibi sevmediği kişiyle seks yapmak isteyeceğini düşünmüyorum.
illaki gelmeyen de var şimdiÖncelikle peşinden gitmeyi bırakın canı nerde istiyorsa orda uyusun.Bırakın o sizinle uyumayı ihtiyaç görsün.İlla ki yatağa gelecek bu adam bişeyler yaşamak için.Ayrıca televizyon bağımlılığı var sanırım. Ben sizin yerinizde olsam evdeki televizyonları yok ederdim :)
Eşlerin beraber yatmasinin aile içi iletişim ve bağlılık konusunda çok güzel videolar var acaba onları izlettirseniz etki eder mi? Belki bir uzmandan duymanin faydası olur.Ben kaldırıp getirsem gelir gelmem demiyor sadece sürekli orda uyuyakalıyor. Ama ben yıldım artık sürekli çağırmaktan… bebeğim var çalışıyorum ben de yoruluyorum. Üstelik çoğu zaman gece dizi izliyor oluyır ben yatıyorum. Sonra sabah bakıyorum ki gelmemiş
Zorlamayın sofra konusunda eşimde aynı ben kendi haline bıraktım hatta yemek için onu beklemiyorum işten geliyorum yorgun argın karnım aç oluyor o geçte geliyor ben yiyorum gelince kendisine ya birşeyler ayarlıyor yada yemek yaptı isem ben tepsiye koyup veriyorum salonda tv karşısında yiyor. Başka yerdede olsak toplum içinde yiyeceğini yer kalkar sofradan sigaraya kaçar .Kızlar merhaba, 4 yıllık evliyim 2 yaşında çocuğum var. Benim sorunum eşimle çoğu zaman ayrı yatıyor ve ayrı yemek yiyor olmamız.
Fakat bu benim için sorun eşim için hiç değil.
İlk evlendiğimiz günden beri böyle. Bekarken alışmiş tv karşısında koltukta öylesine yatmaya rahat batıyor adama.
Bu sorun için neler yaptım önce anlatayım sonra sizden fikir alayım.
İlk 1.5-2 sene eşim her koltukta uyuya kaldığında tatlıntatlı gidip öperek uyandırdım hadi aşkım yatağa diye sürekli getirdim. Bi rutin oldu bu. Ama hiç bi alışkanlık olmadı kendisinde yani bu huyunu yeni bir yatakta yatma huyu ile değştiremedim.
Sonra çocuk oldu. Kendisi o ara psikolojik rahatsızlık yaşadı ve uykusuz kalıyordu.gece de bebek emmeye kalktığından uykusuz kalıyordu 2-3 ay ayrı yatmasına izin verdim. Baktım iyice huy oldu tekrar cağırmaya başladım ama artık dabrım tükenmeye başlamiştı sürekli de iteklemekten bıktım. İşte çocuktan dolayı cam açmayınca sıcak oluyor yok tv karşısında yatmaya alıştım vs vs saçma sapan bahaneler. Bu süreçte tepkim git gide arttı kimi zaman sitem ettim kimi zaman açıkça konuştum . Birlikte yatıp birlikte uyanmanın eş ilişkisi için öneminden açıkça bahsettim. Kendi özürler dileyip bunu bu kadar detaylı düşünemdiğinden bahsetti. Ara ara düzelir gb olsa da yien gevşedi. Mesela çocuk artık kendi odasında ve ben camı açıp yatıyorum ama beyfendi 2 gün gelse 5 gün koltuğuyla aşk yaşıyorbirlikte sofraya oturma konusundada ben bin takla atıyorum. Hemen yiyip kalkıyor bekleme yok sohbet yok. Mutfaktaki tv yi açıp 2 dk da yiyip hooop balkona sigaraya koşuyor. Sofra adabı içinde çok uğraştım hep çağırdım bekledim anlattım . Ol-mu-yooooor? Başka ne yapabilirim
Ayyy horlayan insanla çok zor.gıcık oluyor insan.Bizde de durum sizin ki gibi ama farkı ben ayrı yatmak istiyorum 10 yıllık evliyiz eşimin burnundan ameliyat olması lazım öyle bir horluyor ki diğer odalardan duyuluyor bende uyurken çıt çıksa uyanan biriyim eşimde ilk zamanlar benimle çok tartıştı neden ayrı yatıyoruz diye ama uyuyamıyorum çalışan biriyim erken kalkmak zorundayım artık oda alıştı ayrı uyumaya bunu kavga sebebi olmaktan çıkardı artık
Onları genelde ben izliyorumEşlerin beraber yatmasinin aile içi iletişim ve bağlılık konusunda çok güzel videolar var acaba onları izlettirseniz etki eder mi? Belki bir uzmandan duymanin faydası olur.
Baştan ağırlığınızı koymaliydiniz alışmış böyle rahatsız olduğunuzu söyleyinKızlar merhaba, 4 yıllık evliyim 2 yaşında çocuğum var. Benim sorunum eşimle çoğu zaman ayrı yatıyor ve ayrı yemek yiyor olmamız.
Fakat bu benim için sorun eşim için hiç değil.
İlk evlendiğimiz günden beri böyle. Bekarken alışmiş tv karşısında koltukta öylesine yatmaya rahat batıyor adama.
Bu sorun için neler yaptım önce anlatayım sonra sizden fikir alayım.
İlk 1.5-2 sene eşim her koltukta uyuya kaldığında tatlıntatlı gidip öperek uyandırdım hadi aşkım yatağa diye sürekli getirdim. Bi rutin oldu bu. Ama hiç bi alışkanlık olmadı kendisinde yani bu huyunu yeni bir yatakta yatma huyu ile değştiremedim.
Sonra çocuk oldu. Kendisi o ara psikolojik rahatsızlık yaşadı ve uykusuz kalıyordu.gece de bebek emmeye kalktığından uykusuz kalıyordu 2-3 ay ayrı yatmasına izin verdim. Baktım iyice huy oldu tekrar cağırmaya başladım ama artık dabrım tükenmeye başlamiştı sürekli de iteklemekten bıktım. İşte çocuktan dolayı cam açmayınca sıcak oluyor yok tv karşısında yatmaya alıştım vs vs saçma sapan bahaneler. Bu süreçte tepkim git gide arttı kimi zaman sitem ettim kimi zaman açıkça konuştum . Birlikte yatıp birlikte uyanmanın eş ilişkisi için öneminden açıkça bahsettim. Kendi özürler dileyip bunu bu kadar detaylı düşünemdiğinden bahsetti. Ara ara düzelir gb olsa da yien gevşedi. Mesela çocuk artık kendi odasında ve ben camı açıp yatıyorum ama beyfendi 2 gün gelse 5 gün koltuğuyla aşk yaşıyorbirlikte sofraya oturma konusundada ben bin takla atıyorum. Hemen yiyip kalkıyor bekleme yok sohbet yok. Mutfaktaki tv yi açıp 2 dk da yiyip hooop balkona sigaraya koşuyor. Sofra adabı içinde çok uğraştım hep çağırdım bekledim anlattım . Ol-mu-yooooor? Başka ne yapabilirim
Kadın ömrünce kocasının peşinden mi koşsunillaki gelmeyen de var şimdi.onu istemeyen erkek de çok. Buralarda boyuna konu açılıyor.ben bu iyimser bakış açısına katılmıyorum.
Koşmasın da bu sitede erkeklerin sekse düşkün olduğu algısı artık kırılmıştır sanıyorum.neler öğrendik buralarda.eskiden ana, babamızın yobazca düşünceriyle erkeklerin seks delisi olduğunu düşünüyorduk yalan mıKadın ömrünce kocasının peşinden mi koşsun
Siz haklısınız. Ama şu var ilk başta libidosu çok yüksek olup sonradan azalan erkek olduğunu düşünmüyorum. Ya kendi hallediyordur ya da aldatıyordur diye düşünüyorum.Koşmasın da bu sitede erkeklerin sekse düşkün olduğu algısı artık kırılmıştır sanıyorum.neler öğrendik buralarda.eskiden ana, babamızın yobazca düşünceriyle erkeklerin seks delisi olduğunu düşünüyorduk yalan mıkwndimden emin bir şekilde de nasıl olsa gelecek diyemiyorum yani artık.
Eee yani. Bence de.Siz haklısınız. Ama şu var ilk başta libidosu çok yüksek olup sonradan azalan erkek olduğunu düşünmüyorum. Ya kendi hallediyordur ya da aldatıyordur diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?