Eşim ayrı yatıyor

Düzeleceğini sanmıyorum. Sizden soğudu mu nedir yani sürekli ayrı takılmak

Düzeleceğini sanmıyorum. Sizden soğudu mu nedir yani sürekli ayrı takılmak
Aslında bahsettiğim gibi en başından beri uyku ve yemek işinde böyle…,sonradan ailesiyle biraz vakit geçirince anladım ki eşim küçükken hep koltukta boş bulduğu yerlerde yatmiş yada balkonda serinlikte öyle üstü açık … alışmamiş yani bi oda bi yatakıdası olmamiş… sofra adabına gelirsekte kayın validem öyle sofradan sunumdan anlayan biri değil eşim de Zaten annesinin yemeklerini çok beğenmez. Dişardan dürüm et yemiş ev yemeğine hiç alışkın değil sofra kültürleri hiç yok

O zaman değiştiremezsiniz ya bence. Bu durum cinsel hayatınızı sekteye uğratıyor mu acaba?

Koca koca kazık kadar, aklı fikri olan insanların abuk sabuk çocukluk alışanlıklarınını biz mi düşünmek zorundayız ya.psikolog muyuz biz ? Aile hayatına aklı ermeyen evlenmesin.sanki biz hiç çocukluktan kalma saçma şeyler yaşamadık.burada bütün kadıncağızlar psikolog oldu eşinin çocukluğuna falan iniyor mecburen banane ya banane.koskoca insan akıl.edmiyor mu bunları ?.neden erkeklere gelişim çağındaki çocuk muamelesi yapıyoruz ? Bu ne şefkat. Onlar diyor mu bize aman çocukluğunda böyle görmüş doğrusunu öğreteyim diye.

Çok haklısınız ben onu psikolojik problem ve aile sorunlarını düşünüp onlara derman olmaya çalışmaktan kendim kafayı yiyecem. Tabi bu iyi senaryolar… diper türlüsü kabul edilemez demek sevmiyor istemiyor. Ama öyle de değil

Yani kafam çok karışık eşimin iyi yönleri de çok o yüzden ne düşüneceğimi bilemiyorum

Biz kadınlar, çalışan anneler uykum bölünmesin diye gece bebeğimize kalkmamazlik ediyor muyuz ?
İki ağladı hık mık etti diye aman uykusu bölünüyor rahatsız oluyor diye babanın başka odada yatmasını doğru bulmuyorum. Buna izin veren anneyi de anlamiyorum.

Çocuk onların da çocuğu. Çocuklu hayat bazı şeylere sabretmeyi, dayanmayi, alışmayi gerektirir.. gece kalk çocuğu emzir demiyoruz. Bu kadar hassas mı uykulari, hemen uyanıp rahatsız oluyorlar aman Yarabbim..
kimden rahatsız oluyorlar pardon???
Kendi çocukları !

Şımarıklık geliyor bana...
Bu kadar çok erkeğin rahatını düşünmek de arsizlik getiriyor işte bakınız..
Aile disiplini yok, kavrami yok.. emek yok..

Yemeğe gelince, Çocuğun yemekte karnı doyuyorsa, ailesi ile birlikte oturulan masada da ruhu doyar.

Herkes kafasına göre uyuyacak, kafasına göre yiyecekse aile olmak nerede kaldı ?

Sizi aile yapan şey nedir? Sadece Aynı soyadıni taşımak mı?

Eşinizle ağır konuşun.
Çocuk yetiştirmede en önemli unsur anne babanın arasındaki uyum iletişim muhabbet.

Çocuk ne görürse öyle büyüyor .
Güzel örnekler olalım inşallah.

Haaa iyi bari. Demekki depresyonda değil.
Bu tarz tartışmalardan sonra çift terapisini önerdim defalarca… ama hep barıştıktan sonra savsakladı. Söylediği şey şu ben onu olduğunu gb kabulmetmiyor değiştirmek istiyormuşum. Ama o beni her halimle kabul ediyormuş

Ne kadar güzel anlattınız işte 4 senedir derdim davam bu ama anlatamıyorum. Çocuğum için üzülüyorum gerçekten ona güzel bir aile verebilmem için babasının da örnek olması lazım ama birlik beraberlik sağlayamıyorum

Sadece uyumak değil ama yemeği bile ayrı köşesinde yiyor benimle hiç sohbeti yok demiş konu sahibi

Harika yazmışsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence sevmiyor sizi, ne yapsanız boşa.

İnsan sevdiği kişiyle uyumak, en azından sevdiği kişiyle yemek yiyip gününü paylaşmak ister. Olay koltuk aşkı değil size olan aşksızlığı.
Kesinlikle katılıyorum, çünkü benim eşim asla ayrı yatmayı kabul etmez ve illa uykuya geçerken en azından ayağı ayağıma veya eli elime temas edecek. Bu konuda tek esnekliği ailemin yanına şehir dışına gidersem mecburiyetten ayrı yatıyor. Evimizde çok nadir ya o koltukta uyuya kalır yada ben , birbirimizi uyandiririz hemen yatağa geçeriz. Küs olsak dahi aynı yatakta yatıyoruz evimizin değişmez kuralı.

Of yine kendimi bulduğum bir konu daha Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…