Adam zaten hiç takmadı ki bu konu da bile ne demiş niye aramadın deyince nasıl sa dönersin diye aramadım demiş kocasıAma bu bi hayal. Adam hiç takmamış ki iki sözüyle taksın.
Valla bana da gecmedı bosanmak ıstedıgınız gfkgfklgEşimi ayrılacağıma inandırmam çok zor oldu. 5 gündür aile evindeyim 1 kez dahi aramadı. Kendi ev alma sürecini devam ettirmiş. Dün sabah anlaşmalı boşanacağımı söylemek için aradım tamam dedi fakat devamını dinleyin.
Öğle vakti tekrar aradı ve kendi ev alma işlemi için benim ipotek ile ilgili imzamı istedi. Düşünüm ben boşanma diyorum adam ablası ile ev koşturuyor. Anlaşmalı olması için gittim. Orada yüz yüze geldiğimizde, boşanacağıma asla inanmadığını fark ettim. Belki 2 saat boyunca ayakta bende bittiğine ikna etmeye çalıştım.
5 gündür evde olmayan karın var senin sen ev peşindesin iğrrnç dedim. Bana diyor ki döneceksin ki biliyorum. Ben seni bilerek gelip almadım, öyle ikna etmiş olurdum , sen anlayıp gelecektin diyor. İnanın bana 30 kez bitti demem gerekti. Sarılmaya çalıştı uzak durdum. Resmen adam banka işi vesilesiyle ayak üzere evliliği ile ilgili konışma zahmetinde bulundu.
Çıkarken kasadan altınları beraber alalım dedim. Ailemin taktıklarını neden vereyim sen boşanıyorsun dedi.
Ailesinin taktıklarında çok ısrar etmeyeceğim ama düğünde bozdurulan altınlarımı isteyeceğim.
Fakat anlaşmalı diyor ama bana bahaneler üretecek gibi, sen bışanmak istiyyorsun deyip duruyor. Bugün en iyisi eşyalarımı toplamak dedim annemle gidip o işteyken. Haberdar edeceğim ama eşya toplayacağım diye. Çünkü çekişmeliye gitse bile o evde bir şeym kalmasın ki rahat hareket edeeyim diye.
Elim ayağım kalkmıyor, çok güçlü hisssetmem lazım. Çok yoruldum herkese anlatmaktan, soranlardan. Bu süreç nasıl geçer?
Ben anlaşmalı olarak bitmesini istedim. Son durum olarak bozulan bileziklerimden ancak beni tarafımınkileri vereceğini söylüyor. Anne babasının taktığı takıları vermeyeceğini söylüyor. Direkt çekişmeli açmalıyım? 2 3 gündür anlaşmalı olabilme ihtimaline göre süreç devam ediyor.Mss parem kızı savunduğum düşünülmesin ben saygısızlığa çok karşı bi insanım. Sevgi tercihtir saygı mecburiyet kimseyi burda tersleyemez buna bende dahil biri bana küfür etsin onda bile bozmam saygımı. Ne güzel demişsin lakin anlamıyor :) kapatmış algıları ben kadınların bu kadar kapalı olmasına kızıyorum. Milyon tane bakış açısı var burda öpüp başıma koyarım kendimi sorgularım ki yaptımda.
Eşi kendisinden daha yüksek seviyede olup kendini değersizde hissediyor olabilir ama dinleseydi şuan kocası evine dön derdi bak bu kadar eminim.
Benim kaç yaşında annem bile düzeldi psikiyatridir o bu derken yıllardır eve gelirken haber etmeyen adam anneme yarım saate gelicem diyor ki babam aşırı narsist bi adam.
Ben kendisine saygısızlık yaptırıp kocalarına kendini ezdiren tüm kadınlarımıza üzülüyorum ettiği beddualar Allahla kendi arasında kulla arasında onun hesabı ayrı. Kız aklım almıyor boşanmaya ikna etmiyor. yokum evde var mı ötesi ya ? Mesela eşin günlerce aramaması da ağır kusurdur avukatı söyledi mi acaba ? Bi gelsin silkelensin özür dilesin herkesten bunca kötü şey yaşıyor ben bi sorgularım birini mi üzdüm diye. Söylüyorum burdan helallik almalı herkesten ve özür dilemeli. Kimsenin hakkı kalmasın yoluna baksın.
Boşanıcaklarını da tahmin etmiştim bu arada. Aslında konu basit ev mevzusu kabul edilemez bi şey. Al adamı karşına bi dakka bu konuya tek başına karar veremezsin böyle bi evlilikte yokum de bana uyar olmaz derse tamam anlaşmalı ayırslım yollarımızı dersin ilerlersin çocuk çocuk işler. Adamda bi sorgular gitti cidden alla diye.
Mahkemede alırım vermezsen verme haspam de. Sinirlendim. Çekişmeli için ağır kusur yaratıcak durumları dilekçeye ekleyip kanıtlaman lazım. Takılar zaten senin ama ya seni suçlu bulursa mahkeme ? Evi terketmen mesela ağır suç. Ya kişilik haklarına saldırırlarsa. Mehirin var ne demek vermem ?Ben anlaşmalı olarak bitmesini istedim. Son durum olarak bozulan bileziklerimden ancak beni tarafımınkileri vereceğini söylüyor. Anne babasının taktığı takıları vermeyeceğini söylüyor. Direkt çekişmeli açmalıyım? 2 3 gündür anlaşmalı olabilme ihtimaline göre süreç devam ediyor.
Benimle pazarlık yapıyor ? Anlaşmalı boşanma pazarlık mıdır?
Dostlar. 25 yaşında evlendim 27 de inşaallah boşanıyorum. Bu süreçte her kafadan bir ses çıkıyor zorlanıyorum . Süreci yönetmekte. Anlaşmalı git diyen var çekişmeli iste diyen var.
Bir de siz burada yargılıyorsunuz beni.
Sunshine sana demiyorum, en normal seninle konuşabildiğimizden.
İ
Sizler bana mantıkla yol gösterin. Kendi yerinize koyun. Duygusal baktığım filan yok
O zaman buraya konu açma özelden konusun kanaryaylaBen anlaşmalı olarak bitmesini istedim. Son durum olarak bozulan bileziklerimden ancak beni tarafımınkileri vereceğini söylüyor. Anne babasının taktığı takıları vermeyeceğini söylüyor. Direkt çekişmeli açmalıyım? 2 3 gündür anlaşmalı olabilme ihtimaline göre süreç devam ediyor.
Dostlar. 25 yaşında evlendim 27 de inşaallah boşanıyorum. Bu süreçte her kafadan bir ses çıkıyor zorlanıyorum . Süreci yönetmekte. Anlaşmalı git diyen var çekişmeli iste diyen var.
İ
Sizler bana mantıkla yol gösterin. Kendi yerinize koyun. Duygusal baktığım filan yok
Offff mavera beyaz eşyalara aşkın daha fazlaydı ondan dedim bırakıp gidemedin altın çok daha kıymetli o yüzden dedimMaddiyatçısın ne demek mesela ? Yok aşk kadınıyım ben. 1 yıl 8 ay psikolojik şiddet gördüm, ve tüm mal varlığını aşkımı adıyarak tüm eşyalarımı bırakarak anlaşmalı boşanacağım. ?
Ben ailenin taktıklarını istemiyorum diyorum.fakat o geriye kalanın da pazarlığını yapar durumda. Anlatabildim mi?
Ayakların ile gidip o imzayı atmasaydın şimdi altınlarını alabilmek için elinde koz olurdu. Bi tane üye vardı, 5 yıl evvel aralarındaki cinsellik bitmişti eşiyle, herif yanlış hatırlamıyorsam tanı almış bir narsistti, tam kafasında bitiriyor derken bi baktık kadın devletteki işinden istifa edip eşinin kardeşi ile iş kurmuş. Bazıları da böyle, baktılar kaçabiliyorlar bu sefer kendi ayaklarına sıkarlar. Cinsellik olsa 1 çocuk daha yapardı o kadın, olmayınca başka yol bulmuş kalmaya bahaneMaddiyatçısın ne demek mesela ? Yok aşk kadınıyım ben. 1 yıl 8 ay psikolojik şiddet gördüm, ve tüm mal varlığını aşkımı adıyarak tüm eşyalarımı bırakarak anlaşmalı boşanacağım. ?
Ben ailenin taktıklarını istemiyorum diyorum.fakat o geriye kalanın da pazarlığını yapar durumda. Anlatabildim mi?
Ben sizi çok daha büyük ve daha uzun süredir evli sanıyordum. Sadece 2 yıl için mi açıldı bu kadar boşanma konusu? Oyuna dönmüş artık sizinki.Ben anlaşmalı olarak bitmesini istedim. Son durum olarak bozulan bileziklerimden ancak beni tarafımınkileri vereceğini söylüyor. Anne babasının taktığı takıları vermeyeceğini söylüyor. Direkt çekişmeli açmalıyım? 2 3 gündür anlaşmalı olabilme ihtimaline göre süreç devam ediyor.
İ
Aslında uzmanlara göre 2 yılda evliliğin düzene girmesi gerekiyor girmiyorsa sıkıntı var demekmiş.Ben sizi çok daha büyük ve daha uzun süredir evli sanıyordum. Sadece 2 yıl için mi açıldı bu kadar boşanma konusu? Oyuna dönmüş artık sizinki.
E tamam. Madem kabul etti "bunu bosanma protokolüne yazdiracagim" deyin. Maksat adamdan bosanmak degil mi? kayinvalidenizin taktigi 2 bilezik, bir set eksik olsun.Ben anlaşmalı olarak bitmesini istedim. Son durum olarak bozulan bileziklerimden ancak beni tarafımınkileri vereceğini söylüyor. Anne babasının taktığı takıları vermeyeceğini söylüyor. Direkt çekişmeli açmalıyım? 2 3 gündür anlaşmalı olabilme ihtimaline göre süreç devam ediyor.
İ
200 bin tl değerinde takı. Mesele hem bu hem değil. Adam kusurlu bana karşı, ben ondan kaçarcasına şartlarını kabul edip gitmiş olacağım. Mahkemeye bırakmalıyımE tamam. Madem kabul etti "bunu bosanma protokolüne yazdiracagim" deyin. Maksat adamdan bosanmak degil mi? kayinvalidenizin taktigi 2 bilezik, bir set eksik olsun.
Ya anlamıyorum avukatı söylemiyor mu yargıtay kararına göre ziynet eşyaları gelinindir ayırt edilmeksizin. Kekleniyor muyuz ?E tamam. Madem kabul etti "bunu bosanma protokolüne yazdiracagim" deyin. Maksat adamdan bosanmak degil mi? kayinvalidenizin taktigi 2 bilezik, bir set eksik olsun.
Şartlarınızı sunun. Avukatınız arasın. Kabul etmezse takıları da kanıtlamanız lazım. Adamın sizi aramadığını da. Ailesiyle dengeyi kuramadığını da.200 bin tl değerinde takı. Mesele hem bu hem değil. Adam kusurlu bana karşı, ben ondan kaçarcasına şartlarını kabul edip gitmiş olacağım. Mahkemeye bırakmalıyım
Bosanmak uste cikmak degildir. Kim kusurlu olursa olsun karsi taraftan kurtulmaktir. Esimle birkez bosanma asamasina geldik. Calismiyordum. Kendime nafaka bile istemiyorum, cocuga karsi sorumluluk hissediyorsan nafakasini öder bir paket bezini alirsin zora kosacaksan bunuda istemiyorum deyip anlasmali bosanmak icin avukat buldum, beraber protokol hazirlayacagiz dedim. Bosanmak budur.200 bin tl değerinde takı. Mesele hem bu hem değil. Adam kusurlu bana karşı, ben ondan kaçarcasına şartlarını kabul edip gitmiş olacağım. Mahkemeye bırakmalıyım
Hiç zoruna da mı gitmiyor, her seferinde yaptığı rüzgarın kendini uçurması acaba? Sen ailesi ile sana sormadan ev alınıyor diye evi terket, adam çağırınca tıpış tıpış git imzayı ver adam ailesi ile ev alabilsin diye. Sonra neden kimse beni ciddiye almıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?