Eşim ayrılacağımıza zor inandı, bugün annem ile eşyalarımı toplayacağım

Ama bu bi hayal. Adam hiç takmamış ki iki sözüyle taksın.
Adam zaten hiç takmadı ki bu konu da bile ne demiş niye aramadın deyince nasıl sa dönersin diye aramadım demiş kocası

Adamın umrunda değil ki bizde bunu anlatıyoruz yıllardır 87848636839372 bu kadar konusun da boşan bu adamdan koca olmaz diyoruz

Ama arkadaş yok bulaşık makinesi yok buzdolabı yok çamaşır makinesi
Eşyalar ne olucak eşyalar nasıl tasinicak
Bir dünya saçma sapan kendince bahanerle yarattı o adama giden hemde tıpış tıpış mavera oldu
Yanı bir kaç gün önce ki konusuna bakın şimdikine bakın değişen bir şey olmadı
Orda avukata vermişti vb...burda da aynı avukata vermiş eeee sonuç ne
Ne oldu gitmiş imza atmış kocasının ayağına gitmiş boşanacam demiş inanmamış

Hanı avukata vekalet vermiştin
Bosanma ile ilgili dosya diyeyim kişinin adresine gider ama bizim.mavera gitmiş kocasının ayağına
Sizce bu saçma değil mi yada inandırıcı mi

Vanessa ve zorunlu gibi ara ara girip kendince bir sey uydurup eğleniyor da olabilir artık cidden
Bana kaç konudur oyle geliyor çünkü artik kına geldi aynen zorunun sürekli aklının şeyinde olduğu gibi vanessanin sevgili hikayesi gibi
Maveranin da boşanma hikayesi aynı şey suan

Valla bana da gecmedı bosanmak ıstedıgınız gfkgfklg
Bosanacagım adamın ısı gorulsun dıye ımza atmak nedır?

Ben anlaşmalı olarak bitmesini istedim. Son durum olarak bozulan bileziklerimden ancak beni tarafımınkileri vereceğini söylüyor. Anne babasının taktığı takıları vermeyeceğini söylüyor. Direkt çekişmeli açmalıyım? 2 3 gündür anlaşmalı olabilme ihtimaline göre süreç devam ediyor.

Benimle pazarlık yapıyor ? Anlaşmalı boşanma pazarlık mıdır?

Dostlar. 25 yaşında evlendim 27 de inşaallah boşanıyorum. Bu süreçte her kafadan bir ses çıkıyor zorlanıyorum . Süreci yönetmekte. Anlaşmalı git diyen var çekişmeli iste diyen var.
Bir de siz burada yargılıyorsunuz beni.
Sunshine sana demiyorum, en normal seninle konuşabildiğimizden.
İ

Sizler bana mantıkla yol gösterin. Kendi yerinize koyun. Duygusal baktığım filan yok

Boşanacağına asla inanmıyorum ama yeni üyeymişim de yemişim gibi ciddili cevap vericem.
Senin tarafının altınlarını versin anlaşmalı aç, bunlar ailecek uğraşılacak insanlar degil rezil kepazelik çıkar haklıyken haksız olur üstüne tazminat ödersin. Al kendi tarafını ve yoluna bak.

Mahkemede alırım vermezsen verme haspam de. Sinirlendim. Çekişmeli için ağır kusur yaratıcak durumları dilekçeye ekleyip kanıtlaman lazım. Takılar zaten senin ama ya seni suçlu bulursa mahkeme ? Evi terketmen mesela ağır suç. Ya kişilik haklarına saldırırlarsa. Mehirin var ne demek vermem ?

Hayatınla ilgili kararları kendin var bu önemli bi karar. Aslında sana yardımcı olmayı çok istiyorlar da bi özür bekliyorlar bence. :)

O zaman buraya konu açma özelden konusun kanaryayla
Madem mantıklı
Mantıklı yol mu ac eski konular da ne denmiş bir bak oku
Sana mantıklı yol yollar gösterdik yol kalmadı

Yaşadığımız hayatlardan deneyimlerden yola çıktık sana şöyle şöyle yap dedik
Sen siz boşandınız diye bendemi boşanayım dedin
Biz yargılamıyoruz sen yaptın bu yargıyı

Sana diyeceğim uzatmadan dahada uğraşmadan anlaşmalı boşan gitsin
Çekişmeli olunca altın mi sorun onun parası bence sen maddiyatcisin ve çekişmeli bosanican

Tabiki eğer bosanicaksan nedense ben inanmıyorum bu ayri

Maddiyatçısın ne demek mesela ? Yok aşk kadınıyım ben. 1 yıl 8 ay psikolojik şiddet gördüm, ve tüm mal varlığını aşkımı adıyarak tüm eşyalarımı bırakarak anlaşmalı boşanacağım. ?

Ben ailenin taktıklarını istemiyorum diyorum.fakat o geriye kalanın da pazarlığını yapar durumda. Anlatabildim mi?

Offff mavera beyaz eşyalara aşkın daha fazlaydı ondan dedim bırakıp gidemedin altın çok daha kıymetli o yüzden dedim
Ayrıca hanı evi boşaltıyordunuz ne oldu şimdi de eşyalardan vazgeçtim demişin
Yine ayrıca attığın o evle ilgili imza ne olucak
Boşanacam dediğin adama imza attın

Ayakların ile gidip o imzayı atmasaydın şimdi altınlarını alabilmek için elinde koz olurdu. Bi tane üye vardı, 5 yıl evvel aralarındaki cinsellik bitmişti eşiyle, herif yanlış hatırlamıyorsam tanı almış bir narsistti, tam kafasında bitiriyor derken bi baktık kadın devletteki işinden istifa edip eşinin kardeşi ile iş kurmuş. Bazıları da böyle, baktılar kaçabiliyorlar bu sefer kendi ayaklarına sıkarlar. Cinsellik olsa 1 çocuk daha yapardı o kadın, olmayınca başka yol bulmuş kalmaya bahane

Ben sizi çok daha büyük ve daha uzun süredir evli sanıyordum. Sadece 2 yıl için mi açıldı bu kadar boşanma konusu? Oyuna dönmüş artık sizinki.

Ben sizi çok daha büyük ve daha uzun süredir evli sanıyordum. Sadece 2 yıl için mi açıldı bu kadar boşanma konusu? Oyuna dönmüş artık sizinki.
Aslında uzmanlara göre 2 yılda evliliğin düzene girmesi gerekiyor girmiyorsa sıkıntı var demekmiş.

E tamam. Madem kabul etti "bunu bosanma protokolüne yazdiracagim" deyin. Maksat adamdan bosanmak degil mi? kayinvalidenizin taktigi 2 bilezik, bir set eksik olsun.

E tamam. Madem kabul etti "bunu bosanma protokolüne yazdiracagim" deyin. Maksat adamdan bosanmak degil mi? kayinvalidenizin taktigi 2 bilezik, bir set eksik olsun.
200 bin tl değerinde takı. Mesele hem bu hem değil. Adam kusurlu bana karşı, ben ondan kaçarcasına şartlarını kabul edip gitmiş olacağım. Mahkemeye bırakmalıyım

Ya anlamıyorum avukatı söylemiyor mu yargıtay kararına göre ziynet eşyaları gelinindir ayırt edilmeksizin. Kekleniyor muyuz ?

200 bin tl değerinde takı. Mesele hem bu hem değil. Adam kusurlu bana karşı, ben ondan kaçarcasına şartlarını kabul edip gitmiş olacağım. Mahkemeye bırakmalıyım
Şartlarınızı sunun. Avukatınız arasın. Kabul etmezse takıları da kanıtlamanız lazım. Adamın sizi aramadığını da. Ailesiyle dengeyi kuramadığını da.

Bosanmak uste cikmak degildir. Kim kusurlu olursa olsun karsi taraftan kurtulmaktir. Esimle birkez bosanma asamasina geldik. Calismiyordum. Kendime nafaka bile istemiyorum, cocuga karsi sorumluluk hissediyorsan nafakasini öder bir paket bezini alirsin zora kosacaksan bunuda istemiyorum deyip anlasmali bosanmak icin avukat buldum, beraber protokol hazirlayacagiz dedim. Bosanmak budur.
Dusuneyim, dava acayim, dusuneyim, protokol hazirlayayim derken barismasi icin adim atmasini bekliyorsunuz. Evlendigi kadinin hakkini vermeyen, müşkül duruma sokacak adam zaten her turlu pisligi yapar. Ihtiyaciniz yoksa altin pesine dusmeyin.

Burada herkesle kavga etti, şimdi işitmediği laf kalmıyor ama yine de gelip konu açıyor. Bunu yapan insan kocasını bırakır mı sence?
Ona da "kırdık, kırıldık ama geçti gitti. Sarma yer misin" der 2 gün sonra.
Kadın düzgün muamele görmeye katlanamıyor resmen. Nerede kendisine tahammül edemeyen var, gidip ona yapışıyor. Mesela kocasına, mesela bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…