Eşim ayrılmak istiyor ve ben çok üzgünüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Karmagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
1.878
1.195
133
Merhaba kk bayanlari. Hızlıca anlatmaya çalışayım içim yanıyor. Eski üniversite arkadaşıma bir işe girme konusunda yardımcı oldum. Eşim cok kuzmisti. Çünkü o arkadaşım eskiden yani 20 yil önce benden hoşlanıyordu. Bunu biliyor. 2 yıl sonra yine başka bir ortak arkadaşımız onu sordu çok iyi firsat var iş konusunda ondan cv iste dedi. Ben ne kadar tereddüt etsemde cocuklari var engel olmayayım dedim. Kekeme olduğu için engelli. iyi bir firsatsa diye msj attim cv gönderdi. Ne yazikki eşim bunuda gördü ve benden ayrılmak istediğini, bu kadar rahatsız olmama rağmen böyle bişey yaptığımı, daha neler yaptığımı bilemediğini ve bu şüphelerle devam edemeyeceğini soyledi.
Ben tabi ağlamaktan 3 gündür kendime gelemiyorum. Oğlumuz var 15 yaşında oda şaşkın. Yarın annesinin yanina başka şehire gidecekmiş iş için. Is bahane tabi uzaklasiyor. Bu arada benim elimi tutmaz sarilmaz falan hiç. Tarzım böyle diyordu. Bende kabul etmiştim çünkü çok kaliteli bir insandır bunun dışında. Seviyorum onu. Ve net kararlıdır her konuda. Dönüşü olmaz. Duvar örer.
Ben şimdi ona sürekli ağlak gözükmek de isyemiyorum ama hic bişey yokmuş gibi davranmakta olmaz. Asla gitmesini istemiyorum. Ben naparim onsuz. 3 günde 3 kilo verdim. Ne yapacağım kızlar.

Sizi bu kadar basit bişey yüzünden gözden cikarabiliyorsa demekki okadar da çok sevmiyordu. Siz de tamam deyin , ev bende kalacak araba bende kalacak , ayda da şu kadar nafaka , herkes kendi yoluna. Bakalım ozaman ne diyecek. Sakın ağlayıp sizlayip , ezik ezik davranmayın. Demekki gidesi varmış bahane arıyormuş

Olay tam olarak anlattığınız gibi mi gelişti? Daha öncede aranızda soruna sebep oldu mu bu adam?
Eğer eşinizde adama karşı hassasiyet oluşturduysanız tepkisi o yüzden çok olmuştur. Tabi sizin anlattığınız gibiyse ayıp etmiş. Sanki sizi gözden çıkarmak için bahane arıyor gibi olmuş.

Israrla aynı kişiye yardımcı olmaya çalışıyorsunuz ve eşiniz de biliyor bu kişinin önceden sizden hoşlandığını.
Aslında biz kadınlar yanlış yapıyoruz.
Kendimizi yükseltmek için o benden hoşlanıyordu , bunun bana ilgisi vardı vs diye söylenip duruyoruz sonradan da bunlar başımıza iş açıyor.
Biraz zamana bırakın eşiniz belki sakinleşir ve mantıklı hareket eder. Sonuçta kaç yıllık eşini yani sizi de tanıyordur değil mi ?

Olay küçük ama midesini bulandırmış demek ki. Bazı insanlar böyledir sosyal medyada like bile atsa soğur bir anda. Seviyorsa sizi dinler diye düşünüyorum siz çabalayın ama sonrası ona kalır yine de.

Adam sizden bir ay değil bir yıl değil tam yirmi yıl önce hoşlanıyormuş yahu. Size duyduğu güven ne kadar kırılganmış. 15 yaşında çocuğunuz var, kim bilir kaç yıldır evlisiniz, rahatsızlık duyduğu bir şeyi tekrarlamanız hoş değil ama bana göre bu boşanmak için makul bir sebep değil. Abartı geldi o yüzden.

Şu an ne yapmanız gerek emin olamadım ama kesinlikle yalvar yakar özür dilemeyin bu muameleyi hak etmiyorsunuz.

Eşiniz normal değil. 20 sene önce sadece sizden hoşlanmış biri için bu tavir bir bana mı saçma geldi?
Öte yandan sizde doğru yolda değilsiniz,eşinizin huyunu biliyorsunuz,2.kez aynı konuyu karşısına çıkarmanız hoş olmamış.
Bu boşanma sebebi olabilir mi bilemedim bu arada,sanki bahane etmiş gibi eşiniz.

Bizim için çok ufak bir şey bazıları için önemli olabiliyor maalesef.

Garip geldi bu durum. Tek sebeb bumu ayrılmak için? Acaba sürekli bunu yaptiginiz için şüpheyemi düştü iyice.. son damlasımi oldu.

Sizi yapmadığınız şeylerle itham ediyor. Neden ağlıyosunuz. Bu resmen bahane bulmak.

Esiniz cok abartmis, koskoca kadinsiniz ne yaptiginizi biliyorsunuzdur, size güvenseydi bunu sorun etmezdi diye düsünüyorum. Bana da banane gibi geldi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…